mamici de IASI
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
kriss79 spune:
alina, am raid din ala,dar nu face fata:)bine, ca stau cu usa deschisa la balcon.. Acum sunt in pauza de Elevit(iau 2 sapt, pauza 2 sapt), deci nu e de la el..asta e, renunt la harbuz..
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Helau!
Ce racoare minunata a fost dimineata cand am venit la serviciu. Imi venea sa trag o fuga in Gradina Copou,nicidecum sa intru la munca.
Miha si Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Kriss felicitari pentru fetita
Sa fie sanatoasa si cumintica
11+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Nonna76 spune:
Fetelor oare la bebelusi putem folosi aparate pentru tintari cu rezerva lichida?Cele de la baigon sunt pe baza de plante se zice.
Eu am plase de tintari la geamuri dar tot intra cite unul ,mai pun aparatul acum dar cind vine bebe ce fac?
Eu ma misc din ce in ce mai greu si ma enerveaza la culme asta mai ales ca Vlad al meu e ca orice copil de 4 ani.
Alina sa ne tii la curent sa-ti tinem pumnii pentru nastere.
V-am pupat.
Monica 33+ (Andrei) si Vlad 4+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Sigur Nonna! Eu intentionez sa folosesc Raid lichid si cand vine bebe!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
mexxa spune:
Fetelor nu va faceti griji cu Raid lichid..eu folosesc de cand sa nascut Sebi...e mult mai bun decat aparat cu pastile care sunt mult mai toxice.
Noi nu am avut probleme de la el...si e si foarte eficient, mai ales ca noaptea se lasa cald si deschidem geamu.!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
slimatei spune:
buna!
bine va regasesc! eu am intrat zilele trecute un intr-o depresie si abia abia incerc sa ies din ea;caci toata lumea ma sperie cu greutatea,ca sunt exagerata samd.poate asa o fi sunt un pic mai gresa,dar asta nu inseamna ca nu tb sa mai mananc!
kriss, frumos nume la fetita am vazut ca majoritatea au alessia se poarta mult acum iar cu stefana e frumos dar mai frumos e stefania eu ador cand cineva ma chiama stefania si nu stefana... eu mi-am dat cu parerea nu te supara pe mine!
ne mai auzim!(relativ auzim....
STEFANIA14+
foto cu burtici
kriss79 spune:
Slimatei, hai iesi fuguta din depresie! si eu am inceput sarcina la un gabarit ridicat, intr-adevar pana acum nu am pus decat aproape un kg, dar nu ma retin de la mancare..pur si simplu inca nu pun pe mine, dar bebita era ok, chiar a zis dr ca e grasuta :)are de unde lua:))Daca tu crezi ca ai pus peste masura, vb. cu dr tau..renunta sau mananca mai putine dulciuri, paine..
Cat despre nume, ne mai gandim..vreau sa sune bine si cu numele de familie, iar combinatia gasita intruneste cerintele:))cine stie, poate la vizita urmatoare se transforma in baietel
Nonna, si eu ma misc mai incetisor, chiar si acum la aproape 22 sapt..ma gandesc cum va fi la 33 ca ale tale..bine macar ca le voi prinde cand se racoreste in septembrie..Nu e probl de burta mare, ci de caldura si de picioare, care ba mi se umfla (retin apa la greu), ba am carcel, ba ma doare tot muschiul...
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Slimatei stiu mame care au pus 30kg in sarcina si apoi au slabit miraculos! Eu zic sa nu te setresezi, ca si stresul ingrasa!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele