mamici de IASI

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La multi ani frumosi alaturi de cei dragi Andreea (Mexxa)
Eu am mai fost azi putin la scoala ca am avut ceva treaba si l-am luat si pe vlad cu mine, am facut mincare ,am intins rufe, nici nu zici ca am 8 luni aproape. dar e bine asa ca ma pot misca si n-am fost nevoita sa stau la pat.
Cristina analiza se numeste hemoleucograma caci si eu dimineata am facut hemoleucograma si sumar de urina (le-am facut in fiecare luna ).
Alina eu l-am nascut pe vlad la 38 de sapt. Dr. a vrut natural si eu la fel dar el capos cum e si acum nu a vrut sa se intoarca nici in ultima clipa. Pe 8 martie dimineata la 6 am eliminat dopul gelatinos, am sunat-o pe mama care a sosit la mine si am plecat la Iasi. Stiam ca e pelvin si dr. a zis sa nu zabovesc prea mult caci e dificil sa nasc natural.
Dr. a ajuns odata cu mine si abia la 17 am nascut dar ea a stat in spital pina atunci(era 8 martie iar pe 9 e nascuta fetita ei). Ii sunt adinc recunoscatoare pentru ce a facut. am nascut o minune de baietel de 3700g ( la 38 sapt. ) Natural , fiind pelvin nu cred ca reuseam.
Acum voi face tot cezariana dar am un sentiment ciudat ca nu am putut naste natural.
Acum intelegeti de ce ma grabesc cu bagajul. Eu nu sunt din Iasi si tre sa-mi iau tot ce-mi trebuie caci sotul nu vine zilnic, si oricum el habar n-are ce lucruri sa-mi aduca chiar daca ii explic.
el nu-si gaseste sosete si chiloti in dulap nici pentru el.
Acum anunta la stiri ca in iulie si august vor fi temperaturi de 40 de grade. Fetelor daca n-o sa stam in chiloti la maternitate tot ii bun.

Monica 33+ (Andrei) si Vlad -4+

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

[quote]Originally posted by Nonna76

Cristina analiza se numeste hemoleucograma caci si eu dimineata am facut hemoleucograma si sumar de urina (le-am facut in fiecare luna ).

aha..mersi mult, acum m-am uitat peste dosarul de analize si am vazut ca am mai facut

Vine bebe
Burtik
Cristina 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

va rog, fetelor,
sa-mi spuneti daca stiti ceva despre d-na dr.Carauleanu.Please!!!
Eu am mers la ea la primul control,caci am doar 7 saptamani.Am mers la cabinetul particular. mi s-a parut o.k., am inteles ca lucreaza in Cuza Voda.Stie cineva cum este ?A nascut cineva cu ea?
Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nonna, inseamna ca ne-am vazut in spital, in 2003. Eu am nascut pe 11. Frumos cadou ai primit de 8 martie! Poate ne intalnim anul asta.

anca, nu stiu ce sa-ti spun. Nu cunosc.

Oana 34+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

ghinetz
multumesc frumos, oricum.daca cineva stie ceva despre d-na dr.Carauleanu.....please...m-ar ajuta mult experientele personale ale voastre.Poate a nascut cineva cu ea.Va multumesc, si sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nonna faina faza cu statul in chiloti in maternitate! Lasa ca va fi bine cu cezariana si de data aceasta!

Fetelor am venit de la control! In ultima saptamana nu s-a modificat nimic la colul meu: partial scurtat, penetrabil la index. Vineri din nou la control. Daca nu sunt modificari, saptamana viitoare mi se induce nasterea!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alina de ce vrea sa iti induca nasterea? E problema cu placenta sau bb are probleme? Sper din suflet sa se hotarasca David sa vina pe lume inainte de a se ajunge la asta.

Simona 33+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata!
Azi m-am trezit si eu la o ora rezonabila nu la 5.
Oana daca vom fi in acelasi timp in spital as vrea sa ne vedem. Eu data trecuta am stat in salon cu doua paciente ale dr. Grigore
Alina ai sa vezi ca o sa vina David curind. Si chiar daca va fi vorba de inducere eu zis sa nu te sperii. O prietena a avut doua nasteri prin inducere care au decurs f. usor. La al doilea copil, dupa ce i-au facut inducerea, statea pe un scaun si deodata a anuntat asistenta sa cheme dr. ca ea naste. Dr. a venit dar n-a avut vreme sa-si mai puna manusile asa repede a nascut. eu zic sa stai calma. Nastere usoara ca nu se stie cind se intimpla marea intilnire.
Asa-s baietii , fac ce vor ei, de asta noi mamele suntem topite dupa ei.Nu-i asa Oana?

Monica33+ (Andrei) si Vlad 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata burtici!
Anca, nu stiu nimic despre dr. Carauleanu. Din auzite stiu ca e buna, dar detalii nu stiu..vezi la sub. "doctori din Iasi", parca mai erau postari mai vechi despre dumneaei..
Si eu nu prea am dormit noaptea asta: tantari, caldura si ...diaree. se poate sa fac de la harbuz? mi-e somn de mor..as bea o cafeluta, dar ma abtin.

Vine bebe
Burtik
Cristina 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Simo nu e nimic sigur! Vineri imi zice mai mult, in functie de evolutia mea! Si cum zice si Nonna nu e de speriat cu "inducerea"! Chiar daca se declanseaza natural nasterea, am inteles, ca daca iti mai da un dilatator, iti micsoreaza travaliul! Travaliul, dupa cum stii cred, la prima nastere e mai lung!
Nonna asa e! Eu simt deja ca il iubesc, ca e al meu doar!
Kriss rau ca nu ai putut dormi! Mai ales ca a plouat! Incearca aparatul de la Raid cu rezerva lichida! Face minuni si nu miroase! Cu 200mii i-ai 2 aparate cu tot cu rezerve! Cu diareea e bine! Mai rau era daca erai constipata! Sa nu te sperii! Unele femei gravide o au de la Elevit! Eu una am luat Materna si a fost foarte bine!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput