mamici de IASI
Raspunsuri - Pagina 14
slimatei spune:
DELL SA-TI TRAIASCA BAIATUL ! Vad ca toate ori mai aveti putin ori ati nascut deja parca imi faceti in ciuda pt. mine timpul asta nu mai trece ca sa-mi iau si eu de grija ma preocup pt.orisice "da daca fac asta sau aia si-i face rau lui bb" si tot asa...
stefania12+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kriss79 spune:
Dell..sunt pareri si pareri..de ex. parerea ta f. buna despre dr. Onofriescu ti-o poate "desfiinta" intr-un minut Laura Ioana...Si mai stiu si alte experiente negative cu aceste dr..sigur, sunt si exceptii. Finutza mea de 2 ani si 4 luni a venit pe lume cu ajutorul dr. Onofriescu, iar cumatra mea nu are decat laude la adresa lui..
In general, dr. cautati, in special profesorii univ, si-o cam iau in cap si sunt prea ocupati cu alte treburi decat sa mai urmareasca cum trebuie o sarcina.. De aceea, eu evit sa am de-a face cu acesti dr. "mari profesori". Si eu un dr din Iasi pe lista neagra..e vb. de Dragomir, care acum e mare profesor..insa acum multi ani din cauza orgoliului lui un copil s-a nascut bolnav si a murit dupa un an..
Vine bebe
Burtik
Cristina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Kriss
Chiar am urmarit incordata ca un arc sa vad cand va spune cineva despre nenorocitul si criminalul de Onofriescu! Cine vrea sa stie de ce-l consider asa, sa citeasca la "Doctori de care sa te feresti" pag.6, povestea tragediei mele!
Cu ajutorul lui Dumnezeu acum sunt iar insarcinata (dupa sarcina cu fetita am mai avut una oprita in evolutie si nu mai speram sa duc la termen o alta sarcina) si tot daca va vrea Dumnezeu voi reusi sa-mi tin copilasul sanatos in brate!
Feriti-va cat puteti de doctorii care se cred semizei de acum! Noi suntem chiar simpli muritori, pt ei, prea putin importanti pentru a ne trata cum ne asteptam!
11+
Poze Laura
Puiul nostru drag
kriss79 spune:
Laura Ioana, ne urmaresti
Sarcina usoara in continuare si numai bine iti doresc!
Vine bebe
Burtik
Cristina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Kriss iti impartasesc intocmai parerea!
Laura Ioana imi pare rau ca a trebuit sa suferi atat! De acum priveste partea buna a lucrurilor! Minunea s-a produs! Vei fi mamica!
Alina-Mirela 38+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
Neata burtici!
Ploua!
Faceti vreuna cursuri Lamaze cu dr. Nechita?
As vrea sa stiu si eu unde se tin, cat costa, cat dureaza..samd..desi inca nu prea imi surade sa nasc natural..
Vine bebe
Burtik
Cristina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Cristina gasesti www.natalisplus.org/inscrieri" target="_blank">aici informatii. Cursurile costa 30 lei/sedinta, 6 sedinte.
Alina ce ne mai spui? Nu se anunta intalnirea cu David?
Simona 32+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Simo se pare ca David e inca indecis! Partea buna e ca am mai scapat de trac! Acum sunt mai relaxata, ca imi era o frica....
Fetele care mai au nasteri la activ, e chiar de speriat faza cu nasterea naturala?!
Oricum noi avem planuri de plimbari in continuare: mergem la Targul de ceramica (cred ca sambata), duminica la ziua lui cumnatumeu; asta daca nu se gandeste bebe sa vina intre timp! Eu una sunt tare mare acum! Obosesc repede si simt nevoia sa ma odihnesc mai mult! As vrea sa pun o poza recenta cu "burtoiul", dar am uitat cum... Poate ma ajuta careva! Stiu sa intru in albumul personal, dar acolo ma uit ca "curca in lemne"!
Aveti grija de voi!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele