mamici de IASI

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oana,daca dr Grigore si-a dat "acceptul" in privinta dr Ciupilan parerea mea e ca n-ar trebui sa-ti faci probleme.Nu poti merge la cateva controale la ea sa vezi cum e?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Oana dr. Ciupilan e buna. Vara mea e pacienta ei si e f multumita.

Am ajuns in Siraj, preturi mult mai mici decat in Mall, si fix aceiasi marfa (la patuc, carut...ca pe mine astea ma interesau). Astept sa ved si in we ce si cum.

Simona 32+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Simo, ai gasit si finet? Eu am luat cu 6,5o lei. Am luat 4 m. Am facut 5 scutece si veo 6 batistute sa am de pus pe umar cand stau cu bb "sa scoata aerul" - pentru orce eventualitate.

Imi amintesc de la Stefan, cum constatasem eu si sotul ca ni s-a schimbat viata. Ce bucurie era cand bb ragaia! Ce bucurii intelectuale sau estetice?! Aia bucurie, ca bb e bine.

Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ginetz eu am gasit in Siraj pelincute de finet cu 32mii si de bumbac cu 16mii(parca,daca nu 18).
Simo marfa de Mall, Hala si Moldova o gasesti si in Siraj, dar mult mai ieftina! Vad ca te-ai convins singura!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau burtici!

Cam liniste pe aici...Ce faceti? Eu is la serviciu dar vreau in concediu...

La Robert n-am folosit nici un fel de pelincuta.Voi le luati pentru maternitate?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!
La birou si eu..dar pe caldura asta mi-e bine, desi daca stau pe scaun mai mult de 3 ore ma doare spatele tare..
Mariussimiuc, ia-ti program redus de 6 ore macar!

Vine bebe
Burtik
Cristina21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Buna ziua!
Eu am nascut acum 3 luni, dar am zis sa ma bag si eu prin seama pe aici, pe la viitoare mamici iesence.
Eu am nascut la Elena Doamna cu dr. Stratone. Daca intereseaza pe cineva cum e pe acolo, va raspund cu mare drag.
Multa sanatate si sarcini usoare in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bine ai venit alina! sa-ti traiasca bb si sa se faca mare frumos si sanatos! sa auzim numai de bine!

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DELL spune:

Despre d-na dr Ciupilan eu am ramas cu o parere f f proasta.In luna oct am ajuns la cab unde da dansa consultatii ,la recomandarea dr mele ginecolog ,pentru a mai vedea si o alta parere.Dupa o ecografie care nu a durat mai mult de 5 min mi-a spus clar si rece ca sarcina mea e oprita in evolutie si sa pun punct si s-o iau de la capat!!!Iar pe 18 mai am nascut o dulceata de baiat.....Si asta numai datorita d-lui dr.Onofriescu ,la adresa caruia am numai cuvinte de lauda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bun venit Alina!
Mariussimiuc eu mi-am cumparat doar 3 pelincute! M-am gandit sa le am in spital si pentru baie, sa le pun in cadita! Nu sunt deloc adepta infasatului!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput