mamici de IASI

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am reusit sa pun pozele!
http://good-times.webshots.com/photo/2457704960100722791FMfdud
http://goodtimes.webshots.com/photo/2616507030100722791uRXZuZ
http://good-times.webshots.com/photo/2513532320100722791gfOitl
Le gasiti in "Poze Burtica"!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cristina as fi vrut sa merg, dar sotul meu are toate examenele sesiunea asta ...sambata! si atunci se tin cursurile. Iti recomanda sa vii cu partenerul

Ce se mai aude de babyexpo sau cum i-o fi zicand...e in week-endul acesta? Eu nu gasesc nicio informatie nicaieri.

Simona 32+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Simo tocmai am cautat si eu pe net si nimic de Expo Bebe! Dar nu stiu de unde am auzit ceva in jurul datei de 26 ale lunii.... Ramane sa vedem! Tu ce vrei sa-ti cumperi de acolo? Eu de exemplu de la ultimul targ pentru copii am cumparat un trusou pt bebe cu 650mii. Acelasi trusou la alt targ l-am gasit cu 900mii, iar in oras la fel! Unele lucruri se merita, dar altele sunt prea scumpe (poate pentru banii nostri...)!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DELL spune:

Slimatei,mersi mult pt urari!Eu zic sa ai putina rabdare si ai sa vezi ce repede trec cele 40 de saptamani;ai sa mai vrei sa ai burtica...asa ca bucura-te acum de ea cat mai poti...mie mi-a placut foarte mult aceasta perioada...a fost super...
Laura Ioana,imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat tie!Eu am citit povestea ta de cand eram insarcinata in primul trimestru si sa stii ca am stat stresata toata sarcina in ceea ce-l priveste pe dr.Mai mult decat atat foarte multe cunostinte mi-au spus ca nu o sa-mi vina dr la operatie ca e f ocupat...si am ramas profund impresionata cand am vazut ca dr a venit foarte repede la spital dupa ce l-am sunat si i-am spus ca au inceput contractiile(in conditiile in care eu eram programata mult mai tarziu pt cezariana).

Mergi la inceput

Vreau sa iau salteluta, lenjerie pentru pat. Saltea am vazut in oras cu 104 lei (relaxa), dar lenjerie nu mi-a placut nimic! Apropo, voi pe unde ati vazut? Si poate o sa-mi placa ceva carusel din ala de care canta, de pus la pat, dar asta nu-i musai, doar daca ma da pe spate de frumos si bun ce e!

Simona 32+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Simo, mergem noi amandoua .nu il vad pe barbate-miu mergand cu mine..in fine, incerc sa il conving.
De ce 6 sedinte, numai atat iti trebuie sa stii tot?am sa sun sa vad cand e mai bine sa incep..ca abia sunt in luna 5 -a..pana ajung intr-a 9a uit tot
Nici eu nu am mai vazut nici un afis cu Baby expo!
Alynta, ce burtika maricica!

Vine bebe
Burtik
Cristina21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Simo,unde ai vazut salteluta?Stii cam ce dimensiuni erau?Eu am nevoie de una 70/100.Cam cat e groasa salteau Relaxa?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Miha ce am vazut eu au masuri standard, 60/120, nu stiu daca fac si alte dimensiuni la comanda. Am vazut pe independentei (118 lei) si la intrare in Canta, urmatoarea statie de tramvai de la Billa, este un chiosculet cu o reprezentanta ...imi scapa numele....unde sunt 104 lei. Dupa cum am vazut eu sunt destul de groase.

Simona 32+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

buna fetelor!
ma alatur si eu voua!
sunt o viitoare mamica ieseanca. pe unele fete, mamici de iulie - august le cunosc chiar personal: lavinia (mamica de lorina), simona(simo78), oana (ghinetz), gabi de trei ori mamica.
ma bucur ca ati avut stralucita idee de a deschide acest topic.
eu am DPN = 9 iulie. sunt la dr. Elena Mihalceanu, Sp. Cuza Voda.
va rog sa completati lista si cu datele mele.
intreba cineva de Lamaze. eu am urmat cursurile. se tin in ultimul trimestru. sunt sase sedinte. cate una pe saptamana. mie mi-a placut foarte mult. sper sa uit sa aplic cand o fi sa nasc. si sper sa nasc natural. eu vreau, dr. ma sustine 100%. sa vedem ce vrea bebelina. la ultima eco era in prezentatie pelvina, adica cu .
acu dau fuga (vorba vine) la mamici de iulie - august, ca am lipsit vreo trei sapt (motivat) de pe forum si fetele au scris o enciclopedie deja si unele se grabesc sa nasca. si, bineinteles, curiozitatea ma roade.
imi pare bine de cunostinta. ma intorc cat mai curand posibil.
la toate!

Simona+36 mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Siminoc (Simona) bine ai venit in grup!
Eu intrebam de Lamaze..inseamna ca mai am timp sa ma inscriu..multumesc pt.informatii!
Mai ai si tu putintel si iti veti tine puiuta in brate!

gugu, esti bine?

Vine bebe
Burtik
Cristina21+

Mergi la inceput