Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 7
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by printesa_roz
Elena mama, dar tu unde tii ale 83 de kilograme?????? Ca nu se vad. Pe bune! Esti cumva foarte inalta?
POZE
aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu!? eu am 65,5 si arat mai grasa decat tine!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
pussi spune:
salutam si noi trupa de fete!!!! Si felicitari pentru fetele ambitioase!

Eu am in burtica o pupaza si un cuc
...si kg. 58
. La semnatura se vad si pozele cu abdomenul mai putin plat
si in plina crestere!
Va doresc la toate cat mai putine kg.!!!!
PUSSI
14+
CONSTANTIN &
ANACum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Moira spune:
Pussi, felictiari pentru bebita si bebit. Esti o mamica fericita!!!
Oare eu am sanse sa fac gemeni daca mama mea a fost insarcinata cu gemeni inainte de mine? In rest, nu au mai fost cazuri in familie!
De maine voi fi alaturi de sot, ma intorc acasa, si facem si noi bebe! Abia astept! Pana atunci, insa pap sanatos si iau vitamine!!! Cred ca de aceea cu slabesc, de la cate fructe mananc si sucuri naturale beau!!! Nu ma las!!!
Moira
Moira spune:
Scuze, am scris cu multe greselute. Sunt asa de emotionata cand e vorba de bebei!!!
Moira
adinush spune:
Dupa ce incepusem eu plina de avant disociatul sambata am ramas fara provizii
Am zis ca ies mai yarziu sa cumpar mancare,s-a facut ingrozitor de cald si nu am mai putut sa ies cu bebelina,dupa aia a inceput ploaia si asa ca de voie de nevoie am mancat si nepermise.
Si asa m-am suparat ca mi-e pierit elanul sa o iau de la capat.Ce-i drept nu am mai mancat Mc,pizza,chipsuri si prajituri la miezul noptii
,nici macar paine sau paste..doar o inghetata mititica azi![]()
Cred ca o sa o mai tin asa o vreme pana prind din nou curaj la un regim mai strict
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
udia spune:
Buna seara fetelor
Ma primiti si pe mine intre voi?
Am inceput acum 3 saptamini si aveam74 kg.Acum am 70 Sper ca o sa pot sa raportez cit de repede kg in minus.Fetelor spor la slabit.
A si obiectivul meu 60kg.O seara placuta
Moira spune:
Adinush, se mai intampla sa mai "scapam" pe la mancaruri interzise, nu e asa de grav. Cred ca important este sa nu fie o obisnuinta. Asa ca, bafta in continuare!
Nu ma dau pe mine un exemplu pentru ca de cand pregatesc mutarea, mamanc cam haotic (atunci cand pot sa mananc).
Moira
Elenalove27 spune:
fetelor, copilashi mei sunt DURACELL !!! nu am timp sa stau jos nici 5secunde![]()
Nu imi merge scanul sa pun poze sa vedeti cum doresc sa ajung
Vestea buna este ca azi m-am cantarit si am 82kg 
Eu merg pe dieta mea personala cu multa apa, legume si fructe
iar rar mai bag si cate un peste sau ceva carnita slaba gatita ed mine pe gratar.
SPOR la slabit
...
...ar fi excelent daca am pune poze fiecare asa poate ne ambitionam cand vedem cate una dintre noi ca a slabit , si poate slabim mai usor :)
Moniland spune:
Of, m-am saturat!!!!
Toata ziua incerc sa mananc moderat, sa beau apa multa, foarte cuminte. Cand se apropie seara incep sa bag in mine ca nebuna. In curand "infloresc lalelele" si poate asta e explicatia. ![]()
Monica