Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Elena mama, dar tu unde tii ale 83 de kilograme?????? Ca nu se vad. Pe bune! Esti cumva foarte inalta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Moniland, asa vreau si eu, bebelas cat mai repede posibil.
Elenalove27, bafta in continuare! Ai o scumpete de bebe. Ce varsta are?

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Aha, blonduta, foarte frumosa si un copilas superb. Sa vedem cum vrei sa ajungi.

Monica

Mergi la inceput

Elena, de acord cu Printesa_roz, nu se vede ca ai 83 kg. Ai facut cumva sport?

Azi am papat friptura cu mazare si cartofi fierti iar seara capsuni (insa cu zahar pe ele).

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

vä rog sä mä primiti si pe mine,am 69 si vreau sä ajung la 65.nu prea mä abtin cä mai mänänc ce nu papä fetita mea.dar beau ceai verde si perseverez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Multumesc pentru complimente dragelor, ce sa zic ca ma simt asa de bine sa aud complimente ca nu sunt grasa :)

Sincera sa fiu nu ma vad grasa dar stiu ca sunt plinutza :)

Eu am 1,70cm inaltime si de fel sunt osoasa sau cum se spune. Nu ma stiu niciodata sa am mai putin de 65-70kg si aratam excelent de bine, cand spuneam ca am 70 de kg nu ma credea nimeni :).

Am fost sportiva...hmmm... nu prea! la scoala eram de fel ultima pentru sarituri la groapa si la sport aveam numai 6/7

In rest am dansat de mica :)

Am doi copilashi, pe Alvaro de 3 anisori jumate si pe David de 6 luni.

pup si revin mai pe seara cand adorm nazdravanii mei :)

Mergi la inceput

Nici eu nu am fost niciodata genul sportiv, din pacate!

Elena, sa iti traiasca copilasii!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Intru si eu repede sa ma laud cu inca un kg, deci inca o floricica. Mai am 1 pana la targhet :)

Mergi la inceput

Bravo Chiara! O sa iau paginile la intors pentru ca sa vad exact care e regimul tau minune! Parca era regimul lui Catalin Crisan, nu? Ce sa fac, baba uita cam repede!

Moira

Mergi la inceput

Elenalove27 a avut o idee buna cand a pus poza cu ea inainte de regim. Ce parere aveti daca am face toate acelasi lucru? Sa facem un cont cu o parola unde sa punem poze, ca sa nu fie accesibile oricui.

Chiara, cu tine chiar as vrea o poza, inainte si dupa regim. Inca o data felicitari pentru ambitia ta si rezultatele fruloase!!!

Moira

Mergi la inceput