Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 8
MadalinaM spune:
Monica,
asa eram si eu, seara era greu...credeam ca nu voi reusi in veci sa renunt la ceva(cit de putin) de rontait sau la o "inghetatatica mica".
De ~2luni am reusit sa depasesc acest obicei. Mai sint seri in care imi potolesc poftele cu inghetata dar am reusit sa renunt la rontaiala.
Eu intr-o luna am dat 4kg jos insa de 3 sapt...nimic! oscilatii +/-0.5kg.
Am citit regimul tau, mie mi s-a parut extrem de drastic. Te-am admirat pt rezultatul tau inainte de vacanta. Sigur te vei mobiliza iar!
Eu am un altul in care ideea e sa nu depasesti 1100cal/zi.
In mare este asa:
dimineata: o felie de piine neagra(~20gr) cu un ou fiert tare sau 100gr brinza dietetica de vaci sau 200ml iaurt sau 50 gr sunca slaba
prinz: supa de legume + salata si friptura de pui/vita sau peste
seara: salata + friptura.
In per in care am slabit, cel mai mult am mincat gratar de pui cu sal. de varza.
Fiindca nu puteam minca supa la prinz, inversam un pic meniul:
prinz:salata + friptura.
seara supa de legume + friptura, fara salata.
La un mom dat am zis eu ca e prea multa carne si m-am bazat pe sal de rosii cu brinza...dar nu merge deloc, asa ca ma intorc la gratar de pui cu sal. de varza.
Succes tuturor!
oana_oana26 spune:
Buna
mi-am facut curaj sa ma alatur si eu voua, asta daca ma primiti
Din nefericire am pierdut o sarcina la 5 luni, la sf lunii mai si am ramas cu multisoare kg in plus
Aveam in jur de 54 de kg inainte de sarcina, iar in luna a 5a ajunsesem la 71, da stiu, cam multe
Dupa ce am ajuns de la spital (31 mai) aveam 69
Acum suntem la 65
As vrea sa reajung la 54 -55 cat aveam inainte, sper sa si reusesc
Numai bine
Elenalove27 spune:
oana26,
imi pare nespus de rau pentru sarcina pierduta!
Succes la slabit.
madalina, si eu am avut o perioada cand am vrut sa slabesc dar nu ma puteam abtine de la inghetata si in special rontaitul de seara!!! dar de 1 sapt am zis ca GATA!!! este momentul sa ma abtin si sa ating scopul de a slabi 10 kg anul asta! de 1 sapt manac salate si legume gatite de mine in toate felurile...si am slabit 2 kg in 7 zile!!!
Succes si o sa reusesti
Deci, cu mare drag, eu anunt ca am 81kg 

sunt in culmea fericiriiii...
Este greu sa ma abtin, ieri a fost ziua lui socru-meu si am fost la el cu un tort de vanilie cumparat de mine cu gem de capsunii, am papat si eu o feliutza mica iar seara am papat brocoli si nu am putut sa rezist tentatiei de a papa o feliutza mica de salam :)...dar dupa asta cand m-am trezit de dimineata si am vazut cantarul la 81 de kg am sarit in sus de bucurie !!!!!!
Pup gasca si spor la slabit!!!
ce ziceti, facem un album special pentru gasca noastra sa vedem cum aratam acum si dupa :) ???
Moniland spune:
Madalina
, dar pe caldura asta numai prostii imi vine sa mananc.
Elena, super! eu zic ca de gand ai intrat la noi in gasca slabesti asa ca nebuna. E ok ideea cu pozele dar daca te lupti cu 3kg in sus sau in jos nu se vede f. tare. Poate la tine cand vei avea cu 10 kg mai putin
De abia astept.
Oana, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva. Imi dau seama cata durere e in sufletul tau. Sarcina mea avea doar 5 saptamani si am fost necajita rau, dar a ta asa avansata.... Hai curaj, ca o luam de la inceput. Prima data dam jos kg puse, apoi asa slabe cum vom fi direct cu
ne vom semna. Bafta! Si o luam si pe Moira cu noi la subiectul acela ca tare isi mai doreste ![]()
Monica
Moira spune:
Buna fetelor, 
Am ajuns si eu ACASA si este tare bine, in ciuda caldurii de afara. Simt ca ma intorc la o viata normala
.
Elena, bravo pentru inca un kg pierdut si succes in continuare!
Oana_oana26, imi pare tare rau pentru sarcina pierduta insa sper din tot sufletul ca in curand sa se cuibareasca din nou un bebit la tine in burtica.
Moniland, iti multumesc ca te-ai gandit si la mine in legatura cu bebele, e adevarat, imi doresc foarte mult. Asa ca, sa mancam sanatos, sa nu tinem regimuri drastice si o sa vina si bebele.
Eu mi-am facut toate analizele in Belgia (sa nu credeti ca sunt mai deosebite ca aici) si se pare ca totul este in regula, asa ca ne punem pe treaba. Plus ca doua luni trebuie sa iau Omnibionta (vitamine prenatale).
Azi dimineata aveam 53 kg, insa ma tem ca este doar deshidratarea. Nu imi dau inca o florica, ci ma mai cantaresc maine dimineata o data.
Moira
printesa_roz spune:
Mai fetelor, nu ma trece si pe mine nimeni pe listutza cu un kg pierdut? Ca eu ma tot laud, dar nu ma aude nimeni. As vrea si eu o floricica please
Moira spune:
Printesa_roz, felicitari! Acum ai si o floricica
. La cat mai multe, pana iti atingi targetul.
Eu azi nu am putut sa pap decat branza cu rosii si ardei copti. In rest, apa si iar apa!
Moira
printesa_roz spune:
Moira, multumesc si..... Felicitari pt ambitie! Eu am papat mamaliga cu friptura si brinza (cam mult cred, dar la prinz am papat doar o banana si o portocala).
Pupici
Moniland spune:
Fetelor, la noi in we acesta sunt zilele orasului. Oare cum o sa ma descurc. Ce-i drept n-am nici un chef sa incep dieta, dar tare mi-ar place sa slabesc
.
Monica
Moira spune:
Moniland, distractie placuta! Si multa ambitie! Nu e un capat de tara daca gusti un picut, asa de pofta. Eu sunt chiar pofticioasa si stiu cum e.
Eu am probat costumul de baie si...ies niste colacei, dar asta este, ne apucam de sport mai intens...dupa concediu.
Moira