Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns udia spune:

Ura !
Am dat jos 1 kg.Acuma am 69.Moira te rog sa i-mi pui o floricica.
.Astazi vreau sa ma duc sa fac o tura de.Pa fetelor si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Prezenta si eu la raport, astazi 63,7 kg, deci merit o floricica

Mergi la inceput

Moira, multumim pentru floricele
Promitem (toate fetele de aici) sa fim cuminti, mai putin pofticioase si sa adunam cat mai multe floricele
Ca sa-mi fie mai usor sa revin la greutatea dinainte de sarcina, de maine, oficial e si sotul la dieta (intre noi fie vorba nu i-ar strica)
Vreau sa va spun numai ca el e un mareeeeeeeeeeeeeee pofticios, deci va fi greu
Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

Moira multumesc pentru floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Fetelor, raportez si eu 58,8 Kg. Moira, poti sa imi mai dai si mie inca o floricica? Am fost fetita cuminte si nu am papat tot
Multumesc anticipat.

PS: Felicitari fetelor, se pare ca avem numai ambitioase in grupul nostru de -5kg. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, fetelor! As vrea sa va felicit pentru ambitie si pentru rezultatele frumose.
Si eu ma lupt cu kilogramele de ceva vreme. Cu un an inainte sa raman insarcinata m-am lasat de fumat. Am mai fost la sala o vreme, iar apoi parca am facut explozie, am ajuns de la 65 la 75. Apoi a venit bebe si am mai pus 25 de kg. Si sunt mica de inaltime. Acum am 81 si as vrea sa ajung macar la 65, pe termen lung. Problema mea este urmatoarea: alaptez si nu stiu ce dieta as putea sa tin ca sa nu-mi afecteze laptele. Ca am avut o saptamana in care imi pierise pofta de mancare si am slabit de la 84 la 81, dar si laptele scazuse tare. A mai inceput cineva sa tina cure in timpul alaptarii?

Moira, bine ai revenit in tara!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Oana_oana26, si eu vreau sa il corup pe sot sa tina dieta (sa dea jos vreo 5 kg) pentru ca nu are voie sa fie prea grasut din cauza sanatatii. Insa barbatilor le este greu sa tina dieta. Spor la regim in continuare!

Udia, Printesa_roz, felicitari pentru floricele! Fiecare floricica este rasplata efortului. Si a tine regim nu e usor, mai ales un regim echilibrat, nu infometare sau alte chestii drastice.

Arissa, bine ai venit si felicitari pentru bebe. Nu prea stiu ce sfat sa iti dau in legatura cu dieta si alaptatul pentru ca eu nu sunt inca mamica. Din cate am citit pe aici, un regim strict nu e bun, ci o dieta echilibrata, fara prea mult dulce si fainoase. Poate mamicile cu experienta in domeniu pot sa ne dea sfaturi!

Maine eu plec in vacanta si stau o saptamana. Ce parere ati avea daca am "raporta" cate kg avem saptamana viitoare? Plus ca trebuie sa alegem si castigatoarea lunii iunie.

Off topic: Arissa, ieri am fost la Tulcea si tare mai e frumos orasul! Am simtit ca m-am intors in copilarie si adolescenta si a fost tare placut.

O saptamana excelenta si plina de succese!

Moira

Mergi la inceput

Moira, sincera sa fiu nu vad prea multe reusite la sot dar nu vreau sa-l descurajez.
Eu sper sa reusesc sa revin la greutatea initiala, pentru ca am trecut prin asta si vara trecuta
In ian 2006 am pierdut o sarcina la 12 sapt, dupa care m-am ingrasat f mult. Aveam cam 65 de kg si medicul endocrinolog mi-a recomandat sa dau jos cam 5, dar eu, fetita ascultatoare, dornica sa devin mamica am dat cam 13. Acum, la a 2 a sarcina , am luat pana la 20 de sapt cam 17 kg din care am ramas cam cu 13. Sunt optimista ca voi reusi si de data asta, mai ales acum cand am un aliat de nadejde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna luptatoarelor,

Cum stam cu kg? Cu siguranta se topesc pe caldura asta.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Am intrat scurt ca sa va salut si sa va urez bafta multa la toate luptatoarele.
Eu stau bine adica ma mentin poate am un kg mai putin de fapt,in rest nimica noutati decit ca trebuie sa ma mut si am o lene de mor in mine,stii si voi cum e cu mutatul la casa noua,poate mai dau un kg in zilele astea din cauza asta.
Ce trebuie eu sa fac este ca trebuie sa ma apuc serios de sport,nu i-mi place cum arat corpul meu acuma e prea ....stii voi cum e dupa o dieta.
Va pupic ,succes si la cit mai multe floricele si pina una alta si de la mine pt.fiecare cite o

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!
Fabya
Poze Noi

Mergi la inceput