Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Moira spune:
Elena,
Bine ai venit! Iti dorim cat mai multe floricele si sa iti atingi repejor targetul. Nu prea repede insa ca nu e bine pentru sanatate!
Eu sunt stresata, asa ca, nici nu vreau sa vad mancare!!!!
Moira
Moniland spune:
Eu incerc de azi sa intru la dieta. Sa vad daca pot.
Moira, lasa ca recuperezi cand ajungi in tara ca te vei relaxa atunci. Cat ai stat in Belgia?
Monica
Moira spune:
[red]Moniland, [/red]lasa, ca doua kg se dau repede jos si ajungi imediat la 60, targetul tau, si iti pun din nou
in dreptul numelui!
Am stat in Belgia exact un an si mi se pare prea mult. Am avut un contract la o institutie europeana, pe care nu l-am prelungit pentru ca e tare greu sa fii departe de sot, mai ales cand sotul nu poate veni dupa tine. A fost interesant insa de acum, voi mai pleca doar in delegatie si concediu sau stagii de cercetare (scurte).
Moira
mihaser spune:
Salut!
Fetele am fost tare ocupata, insa acum I`m back...O sa incep din nou cu diete desi sunt sigura ca nu m-am ingrasat dupa cele 4 examene.
Sper sa ne scape vara asta torida de kg nedorite.
Va pup! Sper sa ajung rapid la un cantar si sa dau raportul!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Elenalove27 spune:
Multumesc de primire![]()
Moniland, am citit pe la diete dar nici una nu ma atrage
Eu stiu ca pot slabi daca ma abtin de la dulciuri si sa opresc mancatul dupa 7 seara!
Ieri am notat in caiet ce am mancat si aproximativ cate calorii contine orice am bagat in gura! seara am calculat in mare si am ajuns la 1600 de calorii + 3 bidonele de apa, in jur de 2 litri de apa.
Dimineata m-am cantarit si eram cu 500 de grame mai putin! stiu ca pot sa slabesc dar am nevoie de VOI.
Vreau sa ma laud cu toate ca nu sunt laudatoare de fel, dar cand ma laud ca am slabit creste inima in mine.
pup gasca si spor la slabit.
Moniland spune:
Aha, Moira, si asa vroiai sa faci copii cand venea sotul in vizita
. Acum daca vii acasa imediat ne dai vestea ca vei fi mamica si ne parasesti.
Elena, ce bine pentru tine ca poti sa slabesti asa. Cum adica nu ai mancat o zi dulciuri si dupa ora 7 si ai cu 500 mai putin? Fericito!
Monica
Elenalove27 spune:
Moniland :), da asa este, am slabit 500 de grame, super pentru o zi, dar daca slabesc asa pe fiecare zi ar fi EXCELENT!...eu mancam pe la 10-11 seara cipsuri cu salsa,prajituri cu muuulta ciocolata! ieri m-am abtinut de la multe, in special cipsurile si prajiturile de la 11 noaptea si in loc de cipsuri si prajituri am baut apa si la 11 faceam nanica fara sa mai stau la tv.(dupa ce adorm copii)
O sa pun o poza cum arat acum si cum am fost (adica cum vreau sa ajung)
Elenalove27 spune:
www.flickr.com/photos/8729372@N04/565942597/" target="_blank">Eu la 83 de kg
O sa revin cu poza cum vreau sa ajung :)
Bafta fetelor la slabit