Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 4
adinush spune:
M-am cantarit si eu astazi si am 59 de kg

Deci ...viitorul suna bine![]()
Partea nasoala e ca eu mananc aproape in fiecare zi in oras si va dati seama tentantii in farfuriile vecine..in ziua de carne am pofta de o garnitura,in ziua de legume am pofta de ceva dulce..in ziua de lactate nu va mai zic ca mie nu imi plac lactatele asa ca poftesc la tot ce nu contine lapte 
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Moniland spune:
chiara, nu e mult 2 kg pentru ca oricum puneam ceva dupa ce ma lasam de dieta. Mai nasol este ca nu am chef sa ma apuc din nou de slabit. Si ar cam trebui.
Moira, eu sunt fan bucatariei chinezesti, iar in Tenerife am avut parte de asa ceva. La 5,90 euro era all you can eat. Iti dai seama ca in fiecare seara eram la altii chinezi.
Adinush, BRAVO! Cred ca te simti excelent acum ca ai trecut de 60 kg.
Monica
Moira spune:
Neata fetelor,
Cine vine la raport?
Adinush, acum ai in dreptul numelui tau in listuta doua floricele! La cat mai multe pana iti atingi targetul!
Eu ma cantaresc joia viitoare cand ajung in tara si va spun care e situatia!!!
Pupici
Moira
Luna75 spune:
din Romania
Moira
noul capitol arata 
Eu sunt bine,foarte ocupata insa cum imi fac putin timp liber voi citi ce au mai facut fetele
Cu greutatea stau bine (chiar daca am mai mancat si lucruri interzise),nu prea am pofta de mancare,intre timp am inceput si programul colonix insa pana acum nu am rezultate spectaculoase
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Moira spune:
Luna75, bine ai revenit! Imi era tare dor de tine! Vad ca esti In Romania. Bravo!
Eu plec definitiv din Belgia pe 20 iunie, adica miercuri si sunt tare fericita. Am insa atatea de facut, ca nu imi mai vad capul si nu mai pot dormi noaptea de vreo luna.
Cu regimul, nu stau foarte bine pentru ca de vreo saptamana o tin numai in petreceri de ramas bun, fie organizate de mine fie de fostii colegi. Asa ca, nu am putut refuza nici mancare, nici dulciuri, nici bauturi! Imi revin eu!
Pupici.
Moira
Luna75 spune:
Moira,calatorie placuta si acomodare usoara in Belgia.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Moira spune:
Luna75, eu sunt bucuroasa pentru ca ma intorc ACASA, din Belgia in Romania. Va fi o reacomodare placuta.
Moira
Moniland spune:
Luna, bine ai venit in Romania. Nu cred ca o vei duce bine cu regimul
.
Moira, pregateste-te ca asa va fi si la tine ![]()
Eu de maine o iau de la capat cu regimul . Azi m-am porcit cu pizza si bere.
Monica
Elenalove27 spune:
SALUT!
vreau sa intru si eu in grupul vostru si sa slabesc 10kg dar deocamdata ma multumesc si cu 5 :)
Am citit si nu gasesc "dieta" care o faceti voi pentru a slabi, poate ma lamuriti si pe mine!
de azi am inceput sa citesc pe ce manac sa fiu sigura ca nu manac mai mult decit este necesar si ca beau apa suficienta!si bineinteles ca arunc toate prajiturile care pur si simplu ma hipnotizeaza cand ma uit la ele!!!
Am 83kg, 1,70cm si vreau sa ajung la 73kg...dar asa cum am mai spus si 5 kg in minus ar fi excelente!
THANKS
si abia astept sa ma vad pe lista cu 
Moniland spune:
Bine ai venit Elena la noi
.
Uite aici sunt postate de catre Luna mai multe diete. Poate iti face una cu ochiul si cu 10 kg mai putin
![]()
Monica