Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 3
chiara.2005 spune:
Moira, te rog sa imi mai treci o floricica....ma apropiu de targhet.
Si in luna mai nu este nici o castigatoare???![]()
Moniland, sa ne spui neaparat cate kg ai pus ca in doua saptamani plec si eu ..la ultra all inclusive...si tare mi-e frica ca nu ma voi putea abtine de la bunataturile turcilor :)
Moira spune:
Chiara, felicitari pentru ambitie! Am cautat in capitolul anterior si am gasit o postare din care rezulta ca tu esti castigatoarea lunii mai. Bravo!!!!!!
Eu plec in Tenerife peste 2 saptamani si sper sa nu pun foarte multe kg pe acolo. Data trecuta cand am fost in Mallorca, am mancat mai mult de pofta, pentru ca totul era asa de frumos si bogat, insa m-am intors cu vreo 2 kg in plus. Poate de data asta nu va mai fi asa.
Moira
adinush spune:
M-am apucat de disociat in varianta lui light adica 1-1-1 . Suntem prieteni vechi si pana acum a tot dat rezultate.Insa il combinam si cu sala,acum o sa-l combin cu impinsul carutului![]()
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
printesa_roz spune:
Adinush eu cred ca nu tre sa iti faci probleme, vei slabi cit ai clipi, oricum nu ai multe kg de dat jos, iar disociatul 1-1-1 chiar are rezultate (pt cine are ambitie). Daca apoi vei continua un regim fata dulciuri, piine doar putina, fara fainoase ai alte "ingrashatoare" nu te vei ingrasa la loc.
Moira si noi plecam la inceputul lunii iulie acasa pt aproape 3 saptamini (nu am mai fost de 2 ani) si de-abia astept. Sa te distrezi bine in insule, sint sigura ca va fi frumos, noi planuim sa mergem la sf lunii septembrie in Mallorca in luna de miere(sper ca nu e vremea prea urita in perioada aia).
PS: de casatorit, ne-am casatorit acum 3 ani, dar n-am fost inca in luna de miere.
Chiara felicitari cistigatoare-o de mai. La mai multe kg pierdute!!!
Monica, stiu ca e greu sa te abtii sa nu maninci la petreceri, dar macar daca vei minca alimente interzise, macar sa maninci cantitati mici.
Eu ieri am mincat un baton cu cereale fara adaos de zahar, dar cu doua dungutze de ciocolata
, totusi dimineatza arata cintarul cu 400 de grame mai putzin, deci 60,6kg.
Spor la slabit!
Moira spune:
Printesa_roz, si noi am fost in luna de mire tot in Mallorca si a fost superb! De atunci, adica de 2 ani, nu am mai avut concediu si nu mai rezist! Anul asta vreau si in Tenerife si la Mamaia!
Fetelor, cum este regimul disociat 1-1-1? Ca nu mai stiu ce dieta sa tin ca sa scap de kg in plus.
Moira
printesa_roz spune:
Moira, am uitat sa iti recomand sa papi fructe doar dimineatza, sau, ma rog, pina in ora 12.
Desi fructele sint bune, se pare ca dupa ora prinzului se absorb mai bine glucidele (iar grasimea rezultata se pune direct pe....burta). Eu pap fructe dimineatza, inainte de alte mincaruri (iaurt) caci fructele se descompun mai repede si nu trebuie sa stationeze prea mult. Asadar daca intra primele in organism, vor iesi primele .
Feteloooooooooooor m-am cintarit azi dimineatza si am: 59,6 KG!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce ziceti de mine? Bineinteles am fost si ieri la sala si beau si apa muuuuulta. Hi Hi felicitati-ma.
Si inca o veste buna, a inceput si gagi sa slabeasca. Aseara si-a probat costumul preferat si il incape de data asta, dar tot trebuie sa mai dea jos cam 5 kg.(acum o saptamina nu il incapeau pantalonii)
Pupici.
Edit: Am uitat sa va intreb, trebuie sa dam raportul doar o data pe saptamina sau de fiecare data cind mai pierdem un kg?
Moniland spune:
Chiara, am pus 2 kg pe mine. O prostie. Cu bautura era mai greu ca beam numai cockteiluri care stim cu toate ca sunt pline de calorii. Trebuia sa beau numai vin cu apa. Numai ca m-am simtit tare bine. Am pus poze la semnatura. Bravo pentru kg pierdute! Sa te vad la intoarcere. ![]()
Moira, si eu am fost anul trecut in Tenerife. A fost super! Ar fi bine sa inchiriezi o masina si sa strabati toata insula. Asa vezi mai multe, decat daca mergi in excursii organizate. Tot la semnatura am ceva poze din Tenerife.
Printeso, FELICITARI! Se da raportul cand se da jos un kg. Atunci se pune 
Monica
Moira spune:
Moniland, lasa ca le dai jos repede pe cele doua kg luate in vacanta! Mi s-ar parea inuman sa tinem diete chiar si in vacanta!
Cu riscul de a pune un kg doua, imi propun ca in Tenerife sa ma relaxez, sa dorm, sa incerc bucataria locala, sa fac plaja si sa merg la spa.
Pe unde sunteti?
Moira
eunice78 spune:
Buna ziua! Sunt si eu pe aici dar nu am mai intrat pt ca nu am mai slabit deloc. Kg astea stau biiine lipite.
Bun venit noilor fete.
Spor la slabit!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
chiara.2005 spune:
Eu nu m-am mai camtarit. Sper sa mai slabesc totusi ceva kg pana plec in concediu.
Moniland 2 kg nu e mult si vor merge repede jos. Mie mi-e tare frica de mai multe ca daca dau iama in bunataturile lor dupa o cura asa de drastica cum am tinut eu ...se va lipi tot.