Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Bravo Laura72! Ai fost mai harnica decat mine! Am vazut ca ti-a merge bine cu Scarsdale.

Eu intre concediu si cursuri dupa amiezele (aici "votez" si eu cu Mihaser, de la 4 la 8 cursuri, deci adio cina la ore potrivite)am reusit abia sa ma mentin...
Am avut o tentativa de Scarsdale dar dimineata se mananca foarte putin iar seara cand ajung eu mi se pare mult prea mult de mancat..
Ma gandeam sa mananc dimineata masa de seara si sa sar cina...oare o merge asa?...in fine, incepe agitatia dinaninte de examen si poate imi mai poate imi mai piere pofta de mancare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

salutare fetele!
dupa atata optimism si vesti bune, se cerea si una rea.
tocmai m-am intors dupa o luna de concediu (vizite la rudele din afara) si am luat in greutate 3 kg. sa mai zic ca sunt asa de suparata ca mananc non stop de cand m-am intors? in plus nu am reusit nici macar acolo sa raman insarcinata cu toata relaxarea si soarele si marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili_321 spune:

Laura, esti de admirat!
Cocufan tare imi suna cunoscut ceea ce ne povestesti; la mine situatia s-a agravat in ultimul an...am pus cam 7 kg din care 3 tot asa in concediu acum...
Azi am la mine, la servici mere, multe mere si o salata de verdeturi pentru amiaza, am hotarat ca azi sa mananc doar fructe si legume iar seara voi manca pepene rosu
O zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

MsLara noi ne numaram printre norocoasele care nu trebuie sa tinem regim pana in 10 ...nu am pus un gram pe mine...si am la morcovi!!!
hai ca iti trimit un mail cu dieta conta

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Ai dreptate Mihaser, multumesc!

Am sa incep chiar din seara asta cu dieta "conta" in regim intensiv. asta va fi cina mea azi! Foarte gustoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by laura72

Rallu,Eunice,Ellinia,Gusta,Chiara voua cum va mai merge?

Pai n-am mai dat raportul ca nu am progrese semnificative....cam juma de kil :(.
Acum sunt la 55,3 kg dar nu ma las desi merge tare greu spre deosebire de primele kilograme date.

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Iar eu nu indraznesc sa ma urc pe cantar dupa vacanta...mai astept putin sa imi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty,
sunt mandra tare! am avut 84 kg si am ajuns la 60, ce-i drept intr-un an, dupa ce am alaptat timp de 8 luni! bafta multa fetelor care vor sa dea jos din kg acumulate...in sau dupa sarcina!

Madalina - mamica lui Sebastian (21.02.2003) si alui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Chiara, bine ai revenit! Infrunta cantarul ca nu cred ca ai pus prea mult! Oricum, lupta continua!
Rallu, si 500g este ceva, cate putin cate putin!
Madalina, felicitari pentru rezultatul efortului tau, poate ne dai si noua secretul!
Azi merg la masaj dar cred ca nu mai fac numai anticelulitic pentru ca m-am cam invinetit pe alocuri. Trec pe masaj de relaxare, ca toti avem nevoie!

Rezultate bune!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

chiara hai curaj! ca iti facem galerie...nu poate fi asa rau!

madalina felicitari! alaptatul e cel mai eficient mod de slabit si cel mai natural...eu dupa sar cina am ajuns la greutatea de dinainte in 2-3 luni..pacat ca nu am putut alapta mai mult de 5 luni...ca ma si imaginez de 52 de kg

Mslara spor la treaba...te mai emailesc eu!

Moira ai grija cu masajul...ca in mod normal nu prea trebuie sa te invietesti...mergi la cineva care a terminat chinetoterapie! Eu cand am mers mi-a si spus doamna ca imi face treptat anticeluliticul tocmai ca sa nu ma invinetesc toata si alterna cu masaj de relaxare...pai daca imi facea 50 min anticelulitic si tare ieseam de acolo numai buna de dus la IML

Va pup! Spor la cure!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput