Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Felicitari fetelor pentru kg pierdute sau chiar pentru stagnare (avand in vedere vacanta).

Eu oscilez, cand 53, cand 54.

Moira

Mergi la inceput

Fetelor,

Am inceput un program sustinut de masaj anticelulitic si de relaxare si de pilates. Sper sa ma tina avantul. Din cate am auzit, intarirea musculaturii si tonifierea sunt foarte importante pentru o viitoare sarcina. Asa ca ma pregatesc.

Nu am mai tinut regim ci am respectat doar niste "bune practici" adica nu papa seara decat pepene sau ceva usor iar dulciuri cat mau putine. Rezultatul: nu m-am ingrasat.

Astept sa vad ce mai faceti si voi!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Bravo Moira!

Tine-o tot asa! Si sper sa vina si barza pe la noi! Sa-mi spui cum ti s-a parut masajul anticeluluitic. Am fost si eu la o sedinta, insa eu sunt cam pudica si nu am putut sa ma relaxez deloc....M-am gandit sa merg la impachetari si am gasit un cabinet fain cu program pana seara la 10....astept doar sa ma eliberez un pic si merg.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Fetelor, eu ma mentin la 59, cam asa. Nu mai tin nici o cura de slabire, incerc doar sa maninc mai sanatos, fara aditivi, etc. De ieri am inceput sa iau tinctura de fructe de soc (pe care eu am pregatit-o) si care am inteles ca ajuta la detoxifierea organismului.

Moira, tu de cite ori pe luna/saptamina faci masaj anticelulitic si cite minute? Eu am inteles ca masajul ar fi cea mai eficienta metoda de a scapa de celulita (bineinteles si cu un regim de alimentatie sanatos). Bafta!

Mergi la inceput

Mihaser, ideea masajului este sa te relaxezi, deci trebuie sa lasi deoparte jena si trebuie sa te gandesti la tine in primul rand. Eu am patit-o cu impachetarile, asa ca le-am scos defintiv de pe lista. Inainte de a face tot felul de impachetari (mai ales la cald), vorbeste cu medicul tau. Eu am facut thermo si am lesinat de nu am mai stiut de mine. Daca ai tensiunea mica, sa nu faci thermo sau impachetari la cald. Produc vasoconstrictie (sau ceva de genul asta) si scade tensiunea. Iar daca faci impachetari cu alge sau alte substante, fa mai intai un test cutanat pentru a nu avea alergie la ele (eu sunt patita, asa ca sfatuiesc pe toata lumea).

Printesa roz, fac masaj o data pe saptamana, vine fata la mine acasa pentru ca este mult mai comod si relaxant si alternez masajul anticelulitic, cu cel de relaxare. Mai vreau sa incerc ceva stretching si drenaj limfatic. Durata masajului este de o ora sau o ora si jumatate. Iar pilates fac zilnic, primul program, cel pentru incepatori si pentru obisnuirea cu modul de respiratie. Apoi o sa trec la urmatorul nivel.

In rest, chiar nu am mai tinut regim pentru ca nu am simtit nevoia sa mamanc mult. Vara e buna cu toate fructele si legumele ele. Sa vedem la iarna.

O zi si o saptamana buna,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Moira multumesc de sfaturi!...cu alge as vrea sa fac...intradevar nu ma gandisem la toate chestiile astea...cei de la cabinet mi-au spus doar ca daca sunt gravi nu-mi fac...si la fazele astea cu alergii nu am ajuns...dar din punctul asta de vedere nu cred ca am problema...insa la alea thermo s-ar fi putut sa patesc la fel ca tine...nici eu nu prea suport...am la activ si lesinuri prin baie!
Mersi mult de sfaturi! O sa te anunt daca ma apuc de ceva!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili_321 spune:

Buna dimineata,
Moira, as vrea sa te rog sa ma treci si pe mine pe listutza voastra :1,60 si 66,3 kg iar tinta mea ar trebui sa fie 56 insa deocamdata te rog sa ma treci cu 59 kg.
V-am urmarit de ceva vreme si acum am zis ca trebuie sa primesc si eu floricele si nu sa tot stau si sa imi spun de azi, de maine...de luni
Asa ca de azi ...
Sper sa fiu la fel de ambitioasa ca voi
Sper sa ma "integrez" ...
si ca sa ....demonstrez, incep....azi dimineata in mar si o para, iar la pranz un corn graham si o feie de sunca cu un ardei,iar acasa (si voi incerca nu mai tarziu de ora 6) orez cu legume si pepene verde.

o zi minunata!
Ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Ili bine ai venit si cat mai multe kg jos.mai cred ca orezul nu prea merge la cura,incearca niste gratarele de pui,peste,oua fierte sau altfel fara grasime insa,fara multa sare,salate la greu.
Moira,Miha nu uitati sa luati acid folic daca va pregatiti de bb.s-auzim cat de curand ca vine barza.
Rallu,Eunice,Ellinia,Gusta,Chiara voua cum va mai merge?
sa ma laud si eu am mai dat 2 kg acum am 47,2kg cu 1.3kg mai putin ca atunci cand am ramas insarcinata.mi-am atins targhetul da acum as vrea 46.sper sa reusesc inca un kg saptamana asta,a 2-a cu Scarsdale.am facut si ceva fitness luat de la cereale nestle si pilates piratat.dupa prima zi eram terminata ,da mi-am revenit repede.si zau m-am saturat de cura vreau si eu sa mai pap ceva bun.de luni am mentinere si mai diversific un pic.sambata am luat 2 tb de cioco ascunsa de barbata-miu ca si el ia proportii si am dat de ea.in rest inca ma lupt cu aranjatul apartamentului,iar astia de la magazin mi-ai vandut altcuiva patul.tot sapt asta primesc si bucataria si poate sapt. urmatoare reusesc marea mutare.pana atunci sa fiti suple ca fac cinste.
va pupicesc pe toate si spor in lupta cu kg.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili_321 spune:

Merci Laura!
Pot sa te intreb ce inaltime ai?...ca ai asa putintele kg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Ili am doar 151cm din pacate.si la mine se vad ff clar 500g in +/_.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput