Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Fetelor, eu m-am cantarit azi si am 60 kg, deci inca o floricica, dupa muult timp. Insa luni incep serviciul si cred ca la sfarsitul saptamanii o sa am 59.Ca sunt tare stresata ca las copii, in special pe cel mic, ca cel mare merge dimineatza la gradi, cu bona. Si nu stiu cum o sa ma descurc si cu serv, si copii, si calcat, spalat, gatit, curatenie, etc. Cred ca de stres am dat si kg asta jos, ca regim nu am tinut...sau poate in sfarsit ma slabeste si pe mine alaptatul..cine stie..
Moira, ce m-as duce si eu la masaj...dar abia am un pic de timp pt mine, de obicei dupa 23. Cand, ca sa ma relaxez fac baie si in apa din cada ( de 2 ori pe sapt) pun 2 l lapte gras si zeama de la o lamaie. Si imi aplic o masca pe par si una pe fata si gata..La atat se limiteaza timpul meu pt mine. Dar o sa mai creasca si copii. Hai, ca m-am vaitat destul.
Spor la slabit si we placut!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Bine ai revenit, Eunice78 si felicitari pentru floricia.
Am incredere in tipa care imi face masaj, insa masajulo anticelulitic chiar nu imi place, de aceea il prefer pe cel de relaxare.
Eu am o intrebare si poate imi raspundeti voi: cum sa fac sa slabesc fara sa slabesc si la fata si sa fiu trasa la fata?
In ultima vreme nu m-am prea mai tinut de vreun regim anume pentru ca atunci cand slabesc, chiar 1 sau 2 kg, incep sa atat tare rau la fata, mai ales ca am si o costituitie a fetei si capului cat de cat micuta. Parerea mea este ca doar sportul poate ajuta si probabil masajul si tratamentele cosmetice. Poate stiti voi mai multe insa!

O saptamana buna,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili_321 spune:

Buna dimineata,
eu nu pot inca sa cer floricica azi dimineata aveam 55.5 dar poate pe maine sau poimaine....
e greu...
o saptamana minunata!!!

Mergi la inceput

Multumesc Moira ca m-ai ptrins in listutza ...
sper sa apara acolo muuuulte floricele
Ili

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Se vede ca tot eu ....in zona...
nu indrazneam sa mai scriu pentru ca nu aveam motiv; acum ma uit ca am scris ca am 55,5 kg(-as vrea eu!) corect era 65,5 ! dar azi pot sa cer o floricica : dupa o saptamana si o zi pot sa spun 65 deci Moira am rugamintea sa imi pui floricica
o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

dupa o lunga absenta...
Salut fetele nou venite si le doresc mult succes in lupta contra kilogramelor in plus
Bineinteles felicitari lui Moira pentru ca a avut grija ca grupul nostru sa nu se destrame.
In primul si in primul rand cer sa fiu scoasa din fruntea listei pentru ca nu m-ai merit frumoasa ,pe parcursul verii am reusit sa iau cateva kg. in plus deci voi reintra si eu cat de curand in randul luptatoarelor

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moira

Eu am o intrebare si poate imi raspundeti voi: cum sa fac sa slabesc fara sa slabesc si la fata si sa fiu trasa la fata?

Greu,foarte greu,as spune chiar imposibil dar sa speram in minuni...
cu aceasi situatie ma confrunt si eu - cum slabesc cateva kg.primesc reprosuri ca ce trasa sunt la fata,ce palida chiar daca in partile esentiale as mai avea kg.de pierdut

Mergi la inceput

Buna seara!
Chiar nimeni in zona ?

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Luna , asta am vrut sa zic si eu...
Chiar nimeni?
....spune-mi cum ai reusit sa fii Prima?
cateva secrete??
o zi minunata si....mai avem un pic si incepe week end ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Bine ai revenit, Luna! Imi e greu sa te scot din capul listei, insa daca trebuie, trebuie. Lasa, ca sunt sigura ca repejor repejor, o sa revii acolo. Doar sa imi zici din nou datele actualizate.

Ili_321, felicitari pentru floricica!!! La cat mai multe!!!!

Luna, sa stii ca nu m-am descurcat atat de bine cu listuta ca si tine, pentru ca nu am putut detrmina care este castigatoarea lunii iunie, iulie si august. Am avut ceva propuneri, insa nu au fost confirmate . Poate ca reluam insa concursul.

Eu pot sa zic ca vara si vacanta au trecut fara evenimente in lupta cu kg, nici in sus, nici in jos. Poate ca toamna este mai bune din punctul asta de vedere. Ideea este ca slabitl la mine are si efecte pozitive si negative. Pozitive ca arat mai bine la corp, negative pentru ca am o fata lunga si trasa de parca trag la jug. Trebuie sa aleg intre cele doua sau sa slabesc doar prin sport si masaj, lucru pe care il incerc in prezent.

Astept sa apara din nou cat mai multe luptatoare si castigatoare in noua etapa de concurs!!!!!

Mergi la inceput