Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 25
Luna75 spune:
Merit sa fiu scoasa din capul listei deoarece odata ajunsa in Romania m-am predat tentatiilor culinare si cel mai rau dulciurilor,prajiturelelor iar mai presus de toate nu am avut timp de sport si am ajuns la
64 kg.
Telul meu este sa slabesc 5 kg ,deci sa ajung la 59 - mai jos nu vreau sa merg oricum nu ma pot mentine,deci pacat de efortul depus.
Ili,din pacate a ajunge in capul listei,deci a ajunge la greutatea dorita cere un efort considerabil-insa Slava Domnului nu imposibil,trebuie respectate cateva principii in general stiute-alimentatie cat mai santoasa,nu dulce,nu sarat,nu fast food,miscare (cat mai multa),somn de 8 ore pe noapte,2 litri de apa plata pe zi.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
O duminica placuta cu cat mai putine
tentatii culinare va doresc!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
MsLara spune:
Dau si eu raportul din nou: un kg in minus, cu dieta "examen"!! Am mancat total aiurea dar stressul a avut grija de mine!
Acum , ca am scapat de examen (rezultatul nici nu mai conteaza, desi cred ca l-am facut...praf!
) o sa intru din nou la supravegherea dietei.
Pentru ca odata dus stressul apar ..kilogramele!![]()
O duminica frumoasa tuturor!

mihaser spune:
quote:
Originally posted by MsLara
Dau si eu raportul din nou: un kg in minus, cu dieta "examen"!! Am mancat total aiurea dar stressul a avut grija de mine!
Acum , ca am scapat de examen (rezultatul nici nu mai conteaza, desi cred ca l-am facut...praf!) o sa intru din nou la supravegherea dietei.
Pentru ca odata dus stressul apar ..kilogramele!
O duminica frumoasa tuturor!
Idem situatia si la mine!
Mersi ptr mail si scuza-ma te rog ca nu ti-am raspuns!Fetele spor la slabit! Ma reapuc de sport si o sa merg la scoala de soferi...tot dieta examen...dar grila!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
laura72 spune:
buna fetelor,va anunt ca am scazut sub 46kg,deci mi-am atins obiectivul.momentan nu am net,pana reusesc sa ma mut,asa ca va doresc spor la slabit.
multi pupici si ne mai auzim.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
DarkBendis spune:
Buna seara, fetelor.
Ma alatur si eu grupului vostru. Am de gand sa slabesc de la 69 la 60kg in 2-3 luni. Deci, va rog, ma puteti pune si pe mine pe lista cu targetul de 64 kg (pentru inceput)? Multumesc frumos!
Dieta pe care o urmez (de azi dimineata) ar fi: dimineata toast x2 cu ceai (fara zahar, cu un pic de lapte); la pranz supa/cereal bar + iaurt+ fructe (lucrez in 2 locuri, la un job am acces la bucatarie sa-mi incalzesc supa, la altul nu); la cina, carne/oua/branza + zarzavele. Gustare 1-2 ori pe zi, fructe sau iaurt "natural". Nimic dupa ora 8 seara, eventual ceai. Deci, redus la minimum painea (doar dimineata), garniturile de cartof si orez, dulciurile (de la astea ma abtin usor). Pastele, care imi plac la nebunie, doar sambata. Pizza, o data pe luna, take away ( de genul kebab sau chips&cheese) la fel - deci 2 "tratatii" pe luna. Zarzavaturi, fructe, oua, branzeturi si carne slaba, plus apa, ceai fara zahar si suc fara zahar. Nu fac foamea, dar am grija ce pun in gura. Ca norocu', alcool nu beau deloc. Si sala de 3 ori pe saptamana. Eu zic ca ar trebui sa dea roade, nu? Voi ce parere aveti?
Eh, sa vedem ce o sa iasa.
Mult succes la toata lumea la dat jos kilele si... o seara frumoasa.

Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ili_321 spune:
Buna dimineata si o saptamana minunata!
Moira, multumesc , ma uit cu drag la floricica... sper ca zilele astea sa mai primesc una...
Pupici la toate fetele!
Moira spune:
Laura72, felicitari pentru atingerea telului!!!! Ai tinut vreun regim special sau pur si simplu te-ai tinut de o dieta echilibrata si sanatoasa?
DarkBendis, bine ai venit si spor la pierdut kg!
Ili_321, la cat mau multe floricele!!!
Mihaser, cum merge cu dieta?
Eu sunt in ziua 1 de dieta. Vreau ca pana la sf saptamanii, cand este ziua mea, sa pierd 1,5 kg. Azi am baut o cafea si un ceai, 2 oua si 2 kiwi iar diseara o sa mananc niste fructe si o bucata de carne fiarta.
Sper ca dieta pe baza de proteine, combinata cu mersul pe jos si masajul, sa dea rezultate. Va tin la curent.
O zi buna,
Moira
Brigit spune:
Bine v-am gasit dragelor!
Vreau si eu in clubul vostru poate asa ma ambitionez . Am 1.68/ 60 KG , pun targetul la 55 in 2 luni.
M-am lasat de fumat de vreo 3 sapt si mi-e teama sa nu o iau in cealalta directie cu kilogramele, si, pentru ca tot ma chinuiam de ceva timp sa scap de niste kg pe care le am de anul trecut in plus (tot timpul am fost pe la 55, dar in urma unor probleme de sanatate am pus ceva pe mine - eu tot zik ca de vina ar fi CA, MG si toate mineralele pe care le-am bagat in mine....)
Chiar nu ma simt in stare sa urmez un regim strict de masa , dar pentru inceput mi-am propus sa :
- renunt in totalitate la paine- am inlocuit-o cu cereale (grau si orez expandat)
-renunt la a manca dupa ora 19- stiu ca ar trebui 18, da ' asta e ...poate in timp ajung si la 18...
-renunt la prajeala si dulciuri
Bag in fiecare zi pilates , proGramul de 20 de minute, sa vedem ce iese.
Felicitari fetelor cu "vechime" pe forum , vad ca unele au avut rezultate absolut remarcabile la dat jos kilogramele nedorite.
Va pup si ma apuc de rasfoit din urma, sa vad poate totusi dau de vreun regim care sa ma inspire, sa ma motiveze indeajuns astfel incat sa il si respect
Toate bune
APRIL