Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
Fetelor eu de 2 zile m-am apucat de cura cu grau si orez. Nu stiu daca o sa rezist 14 zile cat ar trebui...o sa fie mai greu in weekend...dar din ce am citit nu e numai o cura de slabire ci si de detoxifiere (sau mai ales de detoxifiere) si care cica iti regleaza metabolismul. Cunosc o persoana care a slabit in acest fel 15 kg in 14 zile si care nu s-a mai ingrasat ulterior mici un gram cum se intampla in cazul curelor acestora bruste de slabire.
Intre timp vroiam sa va anunt ca mi-am atins targhetul. Dar cum inca am variatii de cam 2 kg in sus si in jos, nu voi raporta atingerea targhetului decat cand voi vedea ca m-am stabilizat la greutatea respectiva.
Nu mai tine nimeni cure de slabire pe caldura asta? ...tare slaba activitate pe aici.
Te rugam da-ne mai multe detalii legate de aceasta cura.
Merci.
chiara.2005 spune:
Nu prea stiam nici eu tare multe despre aceasta cura, dar auzind de la acea cunostinta ce rezultate a avut am zis sa caut putin ce se scrie despre ea si am gasit linkul urmator:
http://www.culinar.ro/forum/lofiversion/index.php/%22http:...ellness.ro/t4983.html
sper sa nu fie considerat reclama si sa fie inlocui. Aici am citit cam cum se prepara.
gusta spune:
Chiara inca o intrebare.E comestibil amestecu ?ca sincer m-as apuca si eu .Poate rezist o saptamana sa dau macar cele cateva kg cate mi-au mai ramas.
Marilena si Mara Augusta
chiara.2005 spune:
E chiar foaret comestibil, tine si foarte bine de foame ...si parca nici pofta de altceva nu prea am. Bine ...cantitatile respective cred ca ajung pentru o saptamana :)
gusta spune:
chiara atunci de maine iti tin compania.Eu am sa fac cantitatile de acolo si am sa incalzesc in cuptorul cu microunde.Ma bucur ca pot sa beau cafea ca eu sunt un om mort fara.Si poate asa scap si eu de ultimele kg.Ma duc sa caut grau .Intai studiez cum se spune si dupa dau o cautare.
Marilena si Mara Augusta
Moira spune:
Gusta, Chiara, incerc si eu cura cu orez si grau. Imi fac si eu amestecul cu pricina diseara sa vad cum ma impac cu el. Sper insa sa nu aiba efecte adverse, respectiv constipatie.
Va spun maine cum mi-a iesit.
Eu stagnez la 53,5 kg, sunt asa de aproape de target si totusi nu scad deloc.
Spor.
Moira
chiara.2005 spune:
Ce bine ca incepeti si voi cura fetelor! ..poate asa ne incurajam reciproc sa nu cedam. Eu amstecul il mananc rece, nu simt nevoia sa il incalzesc, cateodata pun si putina sare.
Sunt in a treia zi si nu m-am constipat , asta era si o intrebare a mea stiind ca reactionez in acest fel la orez ...daca se va intampla voi apela la ceva ceaiuri.
mihaser spune:
Salut!
Chiaraai dreptate! mii de scuze...pe Gusta vroiam sa o intreb de operatie...se cunoaste ca nu am intrat asa des pe aici! Mii de scuze!
Adar ce faci mama? Ne-ai abandonat?
Eu am slabit un kg...fffffffffff putin! Am 62,5 kg! Prietena mea fara dieta a ajuns la 57 kg, iar eu cu tot cu examene ma mentin.
Eu nu am pofta de mancare doar daca sunt suparata...Si cum ma supar cam rar!...
Mie nu prea imi place orezul! Nu prea pot tine cure cu orez...M-am uitat la o emisiune cu Mihaela Bilic...la Nasu era in reluare si a mai vorbit si un domn vegetarian...E de admirat cat de bine reusesc unii ce isi propun...Ma simt asa aiurea...insa tot raul spre bine....cu sau fara multe calorii am decis sa mananc sanatos si sa merg la sala...Macar atat!
In concediu ma tot constipam si am luat niste tampenii de herbolax...am luat si 5 pe zi si degeaba...pana am baut ness si imediat dupa am mers la toaleta...Mie nu-mi place cafeaua, insa sunt nevoita sa beau. Voi ce alte remedii folositi? Dulcolax-ul mai functioneaza la mine, insa ajung cu el in extrema cealalta si mi-e teama sa nu devin dependenta.
Va pup! Spor la slabit tuturor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
arinaa spune:
Va recomand sa slabiti (sanatos) cu acid linoleic conjugat(aceasta este substanta activa ...si se regaseste in clarinol.)asociat cu picolina de crom.De ce va recomand?In primul rand pt ca regleaza colesterolul,tensiunea arteriala,elimina toxinele....dar mai bine dati un search pe google cu acidul linoleic conjugat.Picolina de crom este supliment nutritiv
p.s un prieten de al nostru a slabit 20 kg in 2 -3 luni.
arinaa