Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 16
gusta spune:
Moira si Chiara de maine sunt pe baricade cu voi.
Inca o intrebare Chiara cat lasi amestecul la cuptor?
Miha ce vroiai sa stii de operatie ca nu am inteles?
Marilena si Mara Augusta
mihaser spune:
Gusta vroiam sa stiu daca esti ok, daca ti-ai revenit si daca iti place rezultatul...Ma gandesc eu ca a fost destul de dureroasa!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
ellinia spune:
Buna!
Vreau si eu pe listutza! Am 1,68 si 56 kg. As vrea sa ajung la 52. Cel mai putin am avut 54 dar, din pacate, ultimele saptamani am cam luat-o razna cu inghetata si bere si uite ca se cunoaste.
Am slabit cu Monti vreo 15 kg dupa nastere si de atunci incerc sa ma mentin. Am mai avut fluctuatii de 1, 2 kg, dar acum parca merge tot mai greu si nu mai slabesc. Mi-ar trebui o dieta cu care sa slabesc vreo 5 kg.
Cum e dieta astronautului?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ellinia spune:
Cred ca am sa incerc dieta cu grau si orez dar am sa folosesc orez brun ca din ala alb nu mai mananc de vreo doi ani. Nu am incercat-o niciodata, sa vad daca reusesc sa rezist.
De luni pentru ca acum in wk mergem la o petrecere si n-are sens.
Va rog, poate imi spuneti care este dieta astronautului!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
chiara.2005 spune:
Gustatrebuie sa recunosc ca nu stiu cat sta amesteculin cuptor ca mie mi l-a pregatit mama.
Ce vreau sa va spun este ca la inceputul curei nu am vrut sa ma cantaresc ca in ultima vreme ocam dadusem in bara cu mancatul...mi-am facut toate poftele si la ore total nepotrivite si ma gandeam ca ma cantaresc doar dupa vrei saptamana de cura. Totusi, m-am urcat pe cantar dar nu dimineata pe stomacul gol cum o fac de obicei. M-am urcat din nou azi dimineata pe cantar si surpriza...s-au dus 3 kg , acuma n-or fi chiar 3 ca dupa cum spuneam m-am cantarit candva in timpul zilei la inceput...dar vreo 2 tot or fi. Asa ca hai fetelor sa rezistam cat mai mult chiar daca nu vom putea 14 zile. Eu cel putin asta mi-am propus.
gusta spune:
Chiara eu l-am facut si l-am lasat cam 40 de minute cat s-a evaporat toata apa.
Sa iti spun eu ca inainte de operatie aveam 63 de kg si l-a operatie mi-au bagat 4 l de glucoza si nu iti zic cum mancam 1 ciocolata pe zi dupa ai asa am ajuns la 67 de kg de unde am si plecat in cura.Eu ma multumesc cu 7 kg si dupa sper sa nu ma mai porcovesc ca e tare nasol.
Miha a durut dar mi-au dat calmante dar rezultatul final e super.Nici la 18 ani nu am avut asemea sani care sa stea asa tapeni
.
Marilena si Mara Augusta
mihaser spune:
Salut!
Mama Gusta ce in ciuda imi faci! Si pe mine ma tenteaza acum dupa sarcina, insa stiu ca e dureros ca mama a facut lipo si a fost nasol in saptamana aia!
arinaa www.naturashop.ro/crom-picolinat-p-753.html" target="_blank">asta e bun? cred ca o sa incerc si eu!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Moira spune:
Ellinia, bine ai venit si spor la slabit!
Chiara, Gusta, cum arata graul nedecorticat
? As vrea sa fac si eu amestecul si nu am gasit grau. Probabil ca trebuie sa merg la un magazin mai mare.
Am si eu o intrebare si sper sa nu fiu indiscreta
(nu ma supar daca nu mi se raspunde
): Gusta, ce operatie ai facut?
Eu stagnez, nu sunt un bun exemplu.
Moira
gusta spune:
Moira am facut operatie de miscsorare de sani
si cu ocazia asta ii am si ridicati.De la 80G am ajuns la 75 c sau d depinde de firma care produce sutienul.Iar despre grau nu stiu cum sa iti explic.Eu am luat unul de aici care scrie grau.Cred ca cel mai mult te poate ajuta Chiara ca ea stie de unde din ro poti sa iti cumperi.
Am trecut de prima zi destul de bine.Nu am avut nici o pofta de nimic.Da om vedea mai incolo cand o sa ma satur de amestec.
Marilena si Mara Augusta
Moira spune:
Gusta, bravo! Cred ca este mult mai confortabil acum, imi inchipui ca inainte coloana iti era destul de solicitata. Stiu pentru ca am avut o cunostinta care a apelat la operatie.
Azi merg la Carrefour si trebuie sa gasesc grau pentru ca sa incerc cura de dexintoxicare.
O zi buna,
Moira