Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Moira parca tu te ocupai de prima pagina, nu? Te rog pune-mi inca o floricica acolo, asta inseamna ca mi-am atins targhetul dar eu zic sa nu imi pui ci sa imi schimbi targhetul la 60.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Oki, s-a facut.

Felicitari!!!!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata.

Moira sa stii ca operatia a fost facuta cu scop medical ca daca nu spinarea ceda si ajungeam in scaun.Am multe probleme inca de la sani dar sper in timp sa ma refac macar 75%si sunt multumita.

Chiara vreau sa mai imi spui ce rezultate ai si cum merge cura ca sa ma ambitionez si eu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta 3 kg in 4 zile reusesc sa te ambitioneze? (Defapt cantarul arata chiar 4 in minus dar nu vreau sa exagerez, ca precum spuneam prima cantarire nu a fost facuta dimineata pe stomacul gol). Hai ca merita!!! Si culmea nici probleme cu constipatia nu am ...din contra.
Eu sper sa nu o dau in bara in weekend ca plec din tara si va fi mai greu ...
Cum a trecut prima zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Oau, 3 kg in 4 zile?
Super!!!!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Eu nu mai tin cura dar mananc mai putin si la ore fixe.
Dimineata manac cereale cu lapte si banana - stiu ca ingrasa, dar nu pot sa rezist fara! La pranz mananc o supa si o salata, iar seara fructe.
Am reusit sa ma las de sucuri...preventiv le-am luat pe toate light! Acum zac prin frigider in lipsa de musafiri!
Sunt suparata ca nu mai sunt asa buni pepenii verzi anul asta pentru ca numai asta as fi mancat.
Continui si regimul cu examene...asa ca in 8 si 9 septembrie am 2 probe din 6 materii...Va spun asta ca sa nu ma dati disparuta daca nu mai dau pe aici si nici sa va speriati daca o sa apar peste o luna cu 5 kg minus si neuroni zero!

Va pup si va felicit pentru kg minus! Tineti-o tot asa ca-i bine!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Gustacum merge cura? Eu am dat-o in bara in acest weekend. reiau de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Chiara eu am dat-o in bara sambata si duminica de suparare am facut-o lata si totusi azi aveam 66,5kg.Dar de azi sunt din nou pe baricade si incerc sa mananc numai 3 mese pe zi .Ca dupa ce termin cura asta poate organismul se va invata cu 3 mese pe zi nu ce fac acuma ca mananc mereu.

Sincer vreau macar pana vineri sa dau 2 kg .De renuntat la cura nu cred ca o fac.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mi-e ciuda ca n-am gasit grau nedecorticat si trebuie sa aman cura cu orez si grau. Am sa incerc sa nu mananc nimic interzis pana reusesc sa gasesc grau. Sambata am fost la o nunta, asa ca tot am ciugulit dintre interzise, cate o prajitura si inghetata, ca de cartofi nu m-am atins.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna fetelor,vreau si eu la voi,sa ma impingeti de la spate.ieri v-am citit si mi-ati dat curajul sa ma apuc si eu de astazi de cura.am 151cm si 51,6kg.as vrea macar 48 dar mi-ar place 46kg.
azi am mancat cam 1/4 felie cozonac(nu eram hotarata sa incep),
un iaurt0,1% grasimi-175g,o farfurie supa de dovlecel si 2 linguri mancare de varza cu un pic carne de porc slaba,o felie mare de pepene,cam 5 felii de graham..inca nu m-am hotarat ce regim sa tin,o sa mai citesc odata retetele dupa ce mananc,cu burta goala ma gandesc numai la mancare.
voi beti si ceva ceaiuri de slabit?

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput