Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Ellinia, nici eu nu am gasit grau nedecorticat insa o sa incerc si la plafar sau la magazine cu produse naturiste.

Laura72, bine ai venit si spor la slabit. E vara si sunt o multime de variante de diete bazate pe legume si fructe.

Eu tot cu pepene si branza cu rosii ma delectez, insa greutatea este aceeasi, adica 53,5. Am inteles ca uneori organismul opune rezistenta la anumita greutate, indiferent cat de putin ai manca.

O zi buna,

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Moira si eu am avut praguri din astea, pe la 62 si pe la 57, cand mi-a fost mai greu, dar pana la urma tot am reusit!
Astept pana maine cand aduce marfa la un magazin naturist de unde imi cumpar eu tot felul de chestii, ca in piata nu am gasit.
Laura bine-ai venit! Eu incerc sa-mi ajut dieta cu tot felul de alte chestii - nu stiu in ce masura ma si ajuta, poate e si autosugestia - iau spirulina cu jumate de ora inainte de masa, iar cu 15 min. inainte de a manca pun cam o lingurita de tinctura de marar intr-un pic de apa. Apoi, dupa masa beau o cana de ceai din semninte de marar (evident neindulcit), iar seara, inainte de culcare, cam 10 picaturi de tinctura de papadie intr-un pic de apa. Rezultate imediate nu sunt, eu am aproape un an de cand iau spirulina si intr-adevar dupa o perioada iti micsoreaza pofta de mancare, semintele de marar, tot asa, ajuta digestia, nu te balonezi indiferent ce ai manca - gen varza, fasole, sau combinatii mai ciudate, plus ca iti intareste tesuturile la sani si fac pielea mai fina, parul nedorit de pe corp creste mult mai greu, nu mai e aspru, etc. Tinctura de papadie e pentru retentia de apa, respectiv celulita. Dar, bineinteles, trebuiesc consumate regulat si mult timp. La mine a devenit un ritual si nici nu concep sa mananc fara sa iau spirulina sau sa nu beau ceai dupa...Sotul meu zice ca ma preocupa prea mult chestia asta, ca prea imi "numar" caloriilr si ma simt vinovata daca mananc ceva interzis dar numai eu stiu cat m-am chinuit sa slabesc si nu am de gand sa o iau de la capat iar.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ah, ce parere aveti de Fibrobar? Ca si din asta mananc in fiecare zi pe la 10,11, cand mi se face foame la serviciu. Imi satisface si pofta de dulce, pe langa faptul ca ajuta, chipurile la slabit. Dar altceva nu prea stiu ce as putea manca la serviciu. Toata lumea mananca sandvisuri, covrigi, produse de patiserie, etc, chestii pe care eu nu le pot manca. Fructele imi fac foame tare. Cica ar avea totusi cam multa fructoza, dar nu pot renunta, macar atat daca aia, nu, aia, nu!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi am cumparat Clarinol si crom si am si inceput sa le iau...am calculat si nr de kcal pe care am voie sa le consum si a iest 1623...boierie nu?! Si eu care vroiam sa nu depasesc 1200!

Fibrobar am luat si eu la greu cand eram la serviciu, dar dupa o ora muream de foame..iti trece pofta de dulce, insa nu e consistent. Si nu am slabit nici un kg de la ele...doar ca nu ingrasa...Cred ca pentu mentinere la o anumita greutate sunt bune!

Va pup! Sper sa raportez ceva rezultate peste 10 zile cand termin cu Clarinolul.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Miha, faza cu Fibrobarul e asa: papi batonul si bei 2 pahare de apa! Altfel nu tine de foame.

Fetelor, si eu am revenit (noroc cu Mihaser ca mi-a amintit :D) in forta si de data asta vrea sa ma tin de treaba. Am in continuare 78, dar vreau sa ajung departeeeeeeeeeee ...

Pupici si spor la slabit tuturor!

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

multumesc de primire dragi camarade.
Ellinia super sfaturile cu ceaiul de marar si papadia.chiar mi-ar trebui ceva pt sani mai tari(dupa alaptat...),de celulita ce sa va mai povestesc.sunt bune la gust?ca eu nu prea pot lua chestii amare ca-mi vine imediat sa vars.le-ai luat de la plafar sau de la farmacie?
ce ma sfatuiti sa aleg ca si miscare dintre fitnes si aerobic,nu am fost niciodata la sala si nu ma pricep.sau le pot combina cumva?inainte de bb nu era nevioe de cura poate pt 1-1,5kg dupa iarna,iar miscare faceam gimnastica acasa.
sunt pe baricade si ma straduiesc sa nu ma gandesc la mancare.seara fug de acasa la apartamentul pe care il amenajam,nu neaparat ca e nevoie de mine,ci pt ca acolo nu este nimic sa ma tenteze.
ieri am papat asa:

o banana
150g iaurt 0,1%gras. cu 1/4covrig-adus de colega cald
1 mar acrisor
cam 50g ton in suc propriu cu rosii si ardei,2 felii graham mici,170g iaurt 0,1%1/2 gref
o felioara de pepene galben
un ou fiert tare,2 rosii mici si o felie graham
cam multe mese dar pur si simplu muream de foame.

astazi:
o felie graham cu o rosie,1/2 cafeluta mica cu zaharina
o pulpita superioara fiarta cu o salata de varza mare cu 2 rosioare,2 felii gref si o felioara de pepene galben,2 felii graham piept de pui la gratar-2 buc mici,150g iaurt 0% ca era tarziu rau

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ada ma bucur ca ai revenit asa pusa pe treaba!

Laura ideal este sa faci mai multe tipuri de sport...fitness, aerobic, inot...eu una ma plictisesc la fitness, insa la aerobic imi place...acum sunt si foarte multe tipuri de aerobic...oricum e bine sa nu faci acelasi lucru timp indelungat ptr ca ti se obisnuieste organismul si nu mai reactioneaza asa cum dorim noi...multe kg date jos in timp scurt!

Va pupacesc! Sa ajungeti !

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Eu ... astazi am mancat carne ... de toate felurile, ca la carne am fost. Maine mananc lactate, deci iar iaurt de la PLus ;)
M-am cantarit, ca deh, nu pot fara, si a trecut de 78 ... in jos , sper 77 .... Doamne ajuta!!!!

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

La mine cind vad ca s-a pus ceva si trebuie sa mai dau jos are f mare efect renuntarea la piine, dulciuri si grasimi. Mai merge cite o inghetata, dar mai rarut. Am slabit asa odata 6 kg in doua luni si nici nu mi s-a parut ca am facut vreun mare efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Salutare tuturor!
Ma mai tineti minte?
Eu am fost 2 saptamani la mare la bulgari la all inclusive (), o saptamna la Sovata si acum sunt de o saptamana la mama ( a carei singura grija este sa nu ii moara familia de foame si gateste toata ziua).
Maine plec la soacra mea trei saptamani si apoi ma intorc acsa deoarece in septembrie incep serviciul.
Nici nu am curaj sa ma cantaresc, dupa dezmatul din perioada asta, nici sport nu am mai facut asa ca situatia nu pare sa fie roza..Hainele nu indica sa ma fi ingrasat ff mult dar nici nu mai stau pe mine cum trebuie. Asa ca revin...Insa am vesnica mea problema..alaptatul: inca nu l-am intarcat pe bb care e mare tzatzivor si nici nu stiu cand o sa o fac pt ca maria sa e efectiv disperat dupa san. Desi m-am cam saturat si tare as pune-o de un regim drastic dar daca ma aude familia imi sare in cap. Asa ca iar o sa trec la regim moderat, sport, si rezultate...nu cum as vrea eu de rapide.
Nu am apucat sa ctesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat dar o sa revin poimaine cand o sa imi fac curaj sa ma si cantaresc ...
Spor la slabit!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput