Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Moira spune:
Chiara, cura cu orez am incercat insa la mine nu prea a mers pentru ca imi producea constipatie. Iar de grau fiert nu am auzit, insa as fi interesata sa aflu mai multe.
Pupici.
Moira
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by oana_oana26
Moira,
tot cu pepene dau si eu si piept de pui fiert cu salata de varza
Si eu tot cu pepenele ma inteleg cel mai bine
Am mancat si luni si marti dimineata numai fructe, la pranz ciorba de legume fara carne si fara pic de grasime, seara din nou fructe in special pepene.
Trebuie sa recunosc ca am calcat putin pe bec, cu cate o inghetata.
Am dat jos 1 kg. Sper sa o tin tot asa.
oana_oana26 spune:
Pentru ca ati fost indulgente cu mine si nu ati vazut suta de grame care trecea peste 61, am fost cuminte si azi va spun ca am 60,8 kg
Moira spune:
Si eu am ajuns la 53 kg pentru ca nu mai pot manca decat fructe, legume si branza. Nu imi pun inca florica pentru ca m-am cantarit dupa ce am venit din oras si am mers vreo 2 ore prin soare.
Vad ca da rezultate cura cu pepene.
Moira
pussi spune:
vad ca lumea e plecata prin concediii! distractie placuta la toate! Sa profitati de concediu si pt. mine 

si mare grija cu papatul..sa nu exagerati, o sa o fac eu pt. voi!![]()
Dupa cum vedeti ne-am schimbat..suntem trei gagici misto 

! Toate trei suntem in plina campanie de ingrasare
va pupam pe toate

PUSSI
19+
MARA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Moira spune:
Pussi, ce bine ca ai trecut pe la noi! Nu exageram cu papatul din cauza caldurii. Eu cel putin, nici nu vreau sa aud de altceva decat de branza si pepene.
Pupici,
Moira
chiara.2005 spune:
Fetelor eu de 2 zile m-am apucat de cura cu grau si orez. Nu stiu daca o sa rezist 14 zile cat ar trebui...o sa fie mai greu in weekend...dar din ce am citit nu e numai o cura de slabire ci si de detoxifiere (sau mai ales de detoxifiere) si care cica iti regleaza metabolismul. Cunosc o persoana care a slabit in acest fel 15 kg in 14 zile si care nu s-a mai ingrasat ulterior mici un gram cum se intampla in cazul curelor acestora bruste de slabire.
Intre timp vroiam sa va anunt ca mi-am atins targhetul. Dar cum inca am variatii de cam 2 kg in sus si in jos, nu voi raporta atingerea targhetului decat cand voi vedea ca m-am stabilizat la greutatea respectiva.
Nu mai tine nimeni cure de slabire pe caldura asta? ...tare slaba activitate pe aici.