Paralizie Cerebrala (tetrapareza,parapareza, etc)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

In anul 1960, Ana Aslan incepe experimentarea unui nou produs eutrofic care, pe langa procaina, contine un factor activator si antiaterogen, ceea ce ii confera eficacitate in terapia adresata sistemului nervos si aparatului cardiovascular. In 1970, Ana Aslan primeste cel de-al cincilea brevet de inventator pentru produsul eutrofizant Aslavital. In 1978, a fost elaborat „Aslavitalul de uz infantil“, folosit cu succes in tratamentul copiilor cu deficiente mentale.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

POLENOLECITIN, gran.
Substanta activa: combinatii Producator: ICCP Apicultura

Indicatii:

Stari de oboseala, convalescenta, subnutritie; ca medicatie adjuvanta la batrânii cu insuficienta cerebrovasculara cronica si la copiii cu întârziere psihomotorie.

Contraindicatii:

Diabet zaharat.

Compozitie:

Granule continând, la 100 g, lecitina vegetala 10 g, polen recoltat de albine 50 g, miere de albine 15 g si zahar 25 g

Actiune:

Aport de fosfolipide, proteine, glucide, vitamine si alti factori nutritivi naturali; i se atribuie efecte tonice si trofice.

Administrare:

Oral, la adulti câte o lingurita plina de 3 ori/zi, la mese; la copii, 1-2 lingurite rase, la masa de dimineata; tratamentul se face în cure de 4 saptamâni, cu pauze de 10 zile.Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Din pacate medicamentul ASLAVITAL INFANTIL nu se mai fabrica de 4 ani si nici nu li se mai permite sa-l fabrice.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sergiana spune:

as vra sa va atentionez sa specificati cui va procora RISATTARUN FUR KINDER (daca se va administra copiilor) este si pentru adulti si eu nu l-am putut administra nici in doze mai mici, aveti nevoie de reteta de la un neurolog infantil cu diagnosticul in latina(termeni medicali) asa sa cerut in Germania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remusbarnea spune:

Buna.As vrea sa vorbim despre bratarile magnetice. Poate voi stiti dar eu sa fi aflat ma i tirziu ca de fiecare data.De curind am cumparat o asfel de bratara pentru Alexandra la indemnul doctoritei si sincer sunt uimit.Pot sa spun ca intro oare care masura e mai relaxata nu mai e atit de spastica somnul e mai linistit.Doamna doctor mia spus ca intro zi sa fie purtata la mina stinga in urmatoarea la dreapta apoi la git si noaptea la picioare alternativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

pentru ca vorbeati de diverse link-uri vreau sa va dau si linkul de la Institutul www.peto.hu/index.php?lang=en&mid=117" target="_blank">Petö din Budapesta e un site destul de greoi, dar cred ca veti gasi destule informatii, sper de folos . este vorba despre metoda Petö, pedagogie conductiva - www.movewalk.se/language/en/method.asp" target="_blank"> move & walk am vrut doar sa va aduc la cunostiinta si aceasta metoda,pe langa Vojta si Bobath.
ar mai fi si metoda www.iahp.org/Cerebral-Pal.89.0.html" target="_blank"> Doman careia ii mai zice si metoda Philadelphia, despre care puteti citi aici. uitati-va si la video.

ani de zile am facut exercitii Vojta si Doman cu o fetitza din vecini. cand am inceput io, fetitza avea in jur de opt ani, acum are optshpe. a facut progrese mari.
am avut noroc ca pe mine ma placea :-) (apropo de ce am citit ca unii fizioterapeuti nu-s placuti de catre copii). intre timp parintii ei s-au mutat si am cam pierdut legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sergiana spune:

intrebati multi dintre voi despre spitale bune din tara, SIBIUL este foarte bun si cu personal bine calificat dar...exista un mare semn de intrebare, va convine sa mergeti din toate colturile tarii pentru 2 saptamani de tratament,(este prea mare numarul de internari solicitat)si din cauza uzurii aparatelor de la fizioterapie sa nu reusiti sa faceti nici cel putin 10 sedinte? Oare,doctorii din tara sunt atat de nepasatori si de nepregatiti incat copii nostrii vin pe lume cu atatea probleme si in numar atat de mare (este plin de copii foarte mici cu preobleme)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

cand ai un copil cu probleme,esti dispus sa faci orice,sa mergi in orice colt de lume,nu,numai de tara!dar probabil,doar cine trece prin asa ceva poate intelege!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by remusbarnea

Buna.As vrea sa vorbim despre bratarile magnetice. Poate voi stiti dar eu sa fi aflat ma i tirziu ca de fiecare data.De curind am cumparat o asfel de bratara pentru Alexandra la indemnul doctoritei si sincer sunt uimit.Pot sa spun ca intro oare care masura e mai relaxata nu mai e atit de spastica somnul e mai linistit.Doamna doctor mia spus ca intro zi sa fie purtata la mina stinga in urmatoarea la dreapta apoi la git si noaptea la picioare alternativBuna. Ma intereseaza mai multe detalii despre aceste bratari magnetice. De unde se pot procura, pentru ce sunt indicate... Multumesc.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei


"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elka spune:

Sa va spun si eu ceva despre clinica de la Sibiu si despre metoda Vojta, ca tot ne aflam in Sibiu pentru tratament.
Intr-adevar locul este foarte aglomerat, acum se fac deja programari pentru anul viitor. Atentie! Daca aveti un copil foarte mic(2-3 luni) veti avea intotdeauna prioritate ! Se vor da peste cap si va vor primi urgent pt ca asa cum s-a mai spus pe forum, metoda Vojta da rezultate mari la copiii foarte mici, care nu au putut achizitiona inca posturile gresite.
Daca nu reusiti sa va programati pentru internare sau daca nu suportati conditiile din spital, mai exista varianta sa stati in oras si sa veniti de 2 ori pe zi la terapie. Eu va recomand aceasta varianta.
Trebuie sa va mai spun depre Vojta ca este foarte important sa faceti cu un terapeut cu experienta. Nu este suficient ca un terapeut sa faca cursul Vojta sau sa invete miscarile. Exista in Bucuresti 3 persoane care fac Vojta, din care noi am cunoscut 2 care nu fac corect. Si asta datorita faptului ca nu au experienta, doctorii cu care lucreaza nu le trimit pacienti pentru Vojta.
Daca doriti mai multe detalii, cu mare placere pe PM.

Mergi la inceput