Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Bun venit noilor zuze!
Mav ti-a facut eco intravag? Poate nu este asa performant ecograful...stai linistita ca trebuie sa fie bine.
Irlandeza imi pare rau ca nu te simti bine in continuare...hai ca poate cand incepe bb sa miste or sa dispara si greturile...

Eu imi mai suflu nasul uneori si mi se infunda urechile. Stie cineva ce poate fi, de ce?

toate zuzicile

A venit Bebica!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata zuzelor!

Mav eu zic sa te linistesti...mie la 6 sapt si 3 zile mi se vedea sacul embrionar swi vezicula vitelina...atat. Si eu m-am panicat putin si mi-am zis fie ce-o fi si e ok deocamdata; sper sa fie la fel in continuare.

Ieri dupa toate vestile proaste si dupa ce incepusem sa-mi fac griji, m-a sunat o prietena si m-a rugat sa merg cu ea la medicul meu. Am mers si vazandu-ma acolo m-a chemat si pe mine inauntru sa aruncam o privire asupra pliului nucal si e ok...puiul meu e bine se misca intr-una, manca-l-ar mama pe elstatea cu fundul la mami de data asta. M-a chemat sapt viitoare sa-mi faca filmulet

In rest, eu deja am inceput sa ma simt bine URAAAAAAAAAA! sunt aproape de trecerea in trim 2 asa ca intru in perioada fericita.

va pup

Natalia 11+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Laurici FELICITARI si tot inainte pana la 40
Mav eu cred ca totul o sa fie bine.
Daca ai luat Duphastonul pe gura se poate sa versi de la el si sa ai si ameteli.
Pup fetele

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gata! Mi-am facut curaj si am sunat doctorul meu...pe 13 merg la control! Voi avea 7 saptamani fix si trebuie sa se vada ceva...
Fetelor, eu am insomnie...nu-mi vine sa ma bag in pat inainte de 1-2 noaptea iar dimineata dorm iepureste de pe la 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mav - ma rog ca totul sa fie bine cu tine si puisorul din burtica.Daca nu a fost eco' intravaginala nu-i de mirare sa se fi vazut altceva decat trebuie.
Mie la 10 saptamani mi-a facut doctorul o eco' abdominala(eco'/aparatul era unul vechi 2D) si nici macar nu se putea vedea fatul!Dupa care, mi-a facut una intravaginala si uite AICI - ce pui mare si plin de viata am.Gandeste pozitiv.Noi iti suntem alaturi.
Gina 10w&5d.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Neatza zuzicilor!!!
Eu simt ca se incheie perioada greturilor la mine. Maine GUGU mic face 11 saptamani. Am observat ca nu mai sunt sensibila la mirosuri si aseara mi-a fost foarte putin greata. Dimineata am pofta de mancare, ce bine, aproape uitasem cum e sa-mi fie foame. Uraaaaaaa!!!
IRLANDEZA sper sa inceteze si la tine greturile. Dupa cum descrii tu simptomele tale te incadrezi la sarcina toxica din cate am citit eu. Sa dea DD sa te simti si tu mai bine.
Peste doua saptamani trebuie sa merg si eu la ca sa ne masoare pliul nucal.
Sper sa ne revenim toate cat mai repede din starea asta de panica. eu am reusit sa ma linistesc. Da-le incolo de vise! Am incredere in DD ca totul o sa fie bine.
Pup de la GUGU mare si GUGU mic pt toate zuzele.

iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, hop si eu, vad ca ati fost destul de cuminti in lipsa mea mai putin Irlandeza de care mi se rupe sufletul....

Noi intram de azi in saptamana 12, sper sa fie totul bine

Bubu, te admir pentru puterea si optimismul pe care le ai Dar e groaznic ca poate sa se intample asa, fara un semn, fara o durere, fara nimic...

Flaviutza, a fost minunat gestul pe care l-ai facut in spital pentru fata aceea, cinste tie!

Mav, linisteste-te, eu am fost la eco prima data la 6 sapt si 3 zile si nu s-a vazut embrionul. La ce doctor ai mers pana la urma?

Kosir, incearca sa faci testul acum, daca nu de dimineata cu prima urina. Te asteptam!

Gina, si eu voiam sa te intreb cum e un sandwich sanatos, dar Laura mi-a luat-o inainte! Suna tare bine!

Va pupic pe toate. M-am uitat pe listuta si e asa frumoasa! Si am vazut ca ati pus si sarbatoritele lunii! Multumim Laurici!

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciab spune:

Buna fetelor,
Vreau sa ma inscriu si eu printre voi, dupa 2 ani de asteptari. Datele mele: DN: 09.05.1974, DM: 24.04.2007, DPN: 29.01.2008.
Ieri am fost la primul eco. Am tot amanat sa merg ca sa vad si inimioara batand, dar din pacate nu se vedea (cu eco transvaginal). E normal sa nus e vada inimioara la 7 saptamani si o zi? Voi ati patit asa ceva? Stiu ca organele sunt deja formate. M-a chemat peste 3 saptamani sa vada inimioara. MI-a luat si tensiune si era f. mare din cauza emotiilor (la o mana era 150 cu 100, la cealalta 140 cu 90), asa ca m-a trimis la cardiolog:(. In schimb acasa tensiunea e buna. Vreau sa spun ca in afara de sanii durerosi, alte simptome nu am. Doar ceva dureri din cand in cand ca la ciclu, dar dr. a zis sa nu-mi fac probleme daca nu apar sangerari. O zi buna va doresc tuturor si sarcina usoara!

Patriciab 7sapt+2zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Flaviutza, a fost minunat gestul pe care l-ai facut in spital pentru fata aceea, cinste tie!

Minunat neminunat...eu am o sila de spitale de atunci. imaginati-va ca eram 7 gravide,din care doar 3 in luna mare. restul cu DISGRAVIDIE DE PRIM TRIMESTRU. ca mi-am adus aminte cum ii spune. adica le era foarte rau.

si nu venea nici o asistenta sa curete ligheanul fetei aleia...ea nici atat, deabia respira saraca..daramite sa se dea jos din pat...la toaleta o duceam cu randul..

eu nu am vazut asa ceva in viata mea...voma din 5 in 5 minute uneori...era galbena ca lamaia...si lupta disperata sa tina sarcina,desi doctorii o sfatuiau sa renunte ...

eu una recunosc ca,in atare conditii renuntam...n-am taria asta..shame on me

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irlandezo nu te speria si putinul ala care il mananci conteaza...daca tie bine cu perfuziile nu ar putea veni o asistenta acasa sa-ti puna perfuzia, macar la 2 zile...ai gasit injectiile plasil de care-ti vorbeam??? una pe zi face minuni.Nu te speria si mama cu mine a avut sarcina toxica si eu cu primul n-ai sa o pierzi ptr asta.

Ali20si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput