Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
adinag spune:
Buna fetelor,
am fost azi la spital, eram programata ptr masurarea pliului nucal. Pana la urma nu l-au putut masura, pentru ca eram cu cateva zile prea devreme. Cel mai devreme se poate masura la 11 saptamani implinite, pe care le am, dar fiind la limita, era BB cu 2mm prea mica ptr masuratoare, deci mai bine sa va duceti la 12 saptamani implinite!
Mi-a zis doctorita ca ar putea masura, insa nu exista valori internationale valabile ptr comparatie ptr marimea asta a lui BB, deci ma duc din nou saptamana viitoare, miercuri.
Totusi, a fost bine, l-am vazut pe BB care are 43mm, si dadea din manute si picioruse de mama-mama!° Era foarte activ, inimioara batea, mi-a dat si o poza. Si saptamana viitoare il voi vedea din nou!
Nu pot scrie mai mult, ca inca nu mi s-a culcat papusa si trebuie sa ma ocup de ea, dar mai revin eu...
Va pup!
Adina 11+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
irlandeza spune:
Oana, ai fost o norocoasa ca ai avut o sarcina fara stari de greata si vomitaturi. Iar kg se dau jos, nu-ti mai fa probleme. Ma bucur sincer pt. tine. Tu ai ales sa faci cezariana ?
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
9+
grati.ela spune:
off...am fost decenta toata ziua si la 9 seara m-a impins pacatul sa rad 3 felii de paine cu vinete proaspat coapte...si parca nu era suficient am mai "ciuguli" si juma de kg de cirese negre si buuuuuuuuuuune. mi-e greata de mor, mi s-au incalzit urechile si promit solemn ca nu mai fac!!!!!!
kossir spune:
Buna fetelor, Zuzelor. Imi suna bizar.
Nu stiu daca ma numar printre voi au ba. Nu inca, voi ce ziceti? Ultima menstra pe 5.05, ciclu de 27, 28 zile. As fi la a doua sarcina si cam simt eu ceva. Azi am fost balonata si merg la wc la fiecare sfert de ora. Si beau si apa multa, ceea ce seamana cu sarcina trecuta. Dar nu sunt greturi, pofta de mancare, ca eu manaaaaaaanc in timpul sarcinii de ruuuuup.La prima am luat 18 kg. Noroc ca am dat jos vreo 16.
Nu tin mortis sa fie, dar daca e . Alte simtome nu prea am, decat sentimentul meu ca este. Nu stiu daca sa fac testul sau sa mai astept cateva zile? Probabil ca maine nu rezist si-l iau.
Pupici pentru toate si sarcini usoare. Sper sa ne cunoastem mai bine pe parcurs.
Carmen, mami de Mihai
kossir
Gina M spune:
quote:
Originally posted by kossir
Buna fetelor, Zuzelor. Imi suna bizar.
Nu stiu daca ma numar printre voi au ba. Nu inca, voi ce ziceti? Ultima menstra pe 5.05, ciclu de 27, 28 zile. As fi la a doua sarcina si cam simt eu ceva. Azi am fost balonata si merg la wc la fiecare sfert de ora. Si beau si apa multa, ceea ce seamana cu sarcina trecuta. Dar nu sunt greturi, pofta de mancare, ca eu manaaaaaaanc in timpul sarcinii de ruuuuup.La prima am luat 18 kg. Noroc ca am dat jos vreo 16.
Nu tin mortis sa fie, dar daca e . Alte simtome nu prea am, decat sentimentul meu ca este. Nu stiu daca sa fac testul sau sa mai astept cateva zile? Probabil ca maine nu rezist si-l iau.
Pupici pentru toate si sarcini usoare. Sper sa ne cunoastem mai bine pe parcurs.
Carmen, mami de Mihai
kossir
kossir- Daca ai avut UM pe 05.05.2007 DPN-ul iti va fi cam pe: 9 februarie 2008 si te-ai incadra, foarte bine la noi.Te asteptam.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
kossir spune:
Multumesc Gina! Sper sa fie asa. Daca fac acum testul de sarcina e posibil sa iasa?
Carmen, mami de Mihai
kossir
laura_dimitris spune:
Buna zuzulici. Nu mai am nicio indoiala ca am nimeri unde trebuia.... sunt zuza rau si eu !!! Eu nu am dat inca datele mele.
So: DN 08.02.1973; UM 02.05.2007; DPN 05.02.2008.
Dar, eu sper sa iasa pe 08.02. ...de ziua mea!!
Pusel, inuta madalina.... va sta tare frumos acolo in februarie...
Kossir, bine ai venit in mijlocul nostru. Eu am facut testul a doua zi dupa ce mi-a intarziat ciclul. Si a iesit. Mai vag, dar se vedea si liniuta a doua.Nu eram sigura ca este asa. Noroc cu zuzulicile de aici care mi-au spus ca sunt gravi.Au avut dreptate....
Oana, 14 kg mi se par insignifiante pe langa cele 31 cat al luat eu in timpul primei sarcini..... Dar, le-am dat jos pe toate in mai putin de 6 luni.
Acum, sunt putin suparata ca plec din start cu un "adaos" de 6 kg. de la greutatea mea normala... La niste analize facute in februarie mi-au descoperit o anemie. Si am bagat inmine la vitamine.... Plus perioada de 1 luna in urma cand stresul examenului ce urma ma facea sa "rontai' intruna!!!
Acum vad insa ca nu mai am nicio pofta de mancare!!! Multumesc lui Dumnezeu, nu am greata, nu am varsaturi... Sau, multumesc prea devreme ????
Fetelor, stiti ceva de d. Marian Iliescu de la sp. Filantropia din Bucuresti ???
Laura mama lui Dimitrakis
Laura Ioana spune:
Azi avem 10 saptamani Un sfert din sarcina a trecuuuut Sa dea Domnul sa mearga bine si mai departe si sa-mi tin puiul in brate, sa-l pup tot
Laurad sa speram ca ramai fara greturi, dar pe noi, zuzele, ne-au apucat pe la 6-7 saptamani (ne plangeam ca nu simtim nimic). Ar fi super sa nasti mogaldeata de ziua ta! Nasti natural?
Kosir ar trebui sa iasa pozitiv de acum, daca-i sarcina. Si cred ca e ca si eu taaare mai sufeream de sete la inceput
Gina suna fain sandwich-ul ala Si eu imi mai fac, dar cu pastramutza. Tu ce fel de carnitza pui? La gratar? Prajita?
Offf tare m-am tot gandit azi noapte la fete: Bubu si Irda! Poate totusi e o greseala....cum sa dispara embrionul, dom'le? Unde sa dispara?
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
madalina28 spune:
Buna dimineata!
Vroiam sa va intreb pe voi cand v-au apucat durerile de sani ,greturile am inteles ca de la 6-7 saptamani.Eu am niste ameteli probabil asa este normal,inainte stateam in soare si 12ore nu aveam nimic imi incarcam bateriile,se pare ca lui bebe nu-i place in soare nici 5 minute imediat mi se face rau,asta am observat inainte cu 2zile de a mi se confirma sarcina.
Va pup pe toate si va doresc sarcina usora,la termen cu bebei sanotosi si frumosi.
Madalina 4 +
calea sigura a esecului este sa renunti...
mav spune:
Buna dimineata!
Zuzici, va rog sa puneti si link-ul asta in lista:
http://www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html
Eu sunt cu moralul la pamant. Am fost aseara la echo si nu mi-a vazut embrionul, in schimb, a vazut o diferenta ciudata intre dimensiunile sacului gestational si ale sacului vitelin. Nu prea am inteles ce inseamna asta... Partea buna este ca sarcina este in uter... macar nu este extrauterina. Mi-a dat sa iau Duphaston si sa fac BHCG azi si vineri si... sa mai astept inca vreo 7-10 zile pana la urmatoarea ecografie, poate-poate sarcina va evolua. Dar, sincer, am avut senzatia ca dr incerca sa ma menajeze, dat fiind ca doar acum 4 luni am mai pierdut o sarcina.
Azi dimineata, dupa ce am fost la lab., mi s-a facut atat de rau in masina.... ca am varsat pt prima data la sarcina asta.
Oare se poate sa fie numai de la Duphaston-ul pe care l-am luat aseara?!
In fine, nu va mai plictisesc. Nu vreau sa va speriati pt mine sau din cauza mea. Daca sarcina este viabila, va fi bine, daca nu, asta e... stiu ca nu tine de vointa mea.
Va pup!
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)