Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
creata2008 spune:
'Neata, fetelor! Aseara am aflat ca sunt insarcinata... Se pare ca in 7 saptamani. Dar voi afla mai multe dupa prima echografie. Dupa calculul de pe site, cel mai probabil voi naste undeva la sfarsitul lui ianuarie - inceputul lui februarie.
Banuiam de vreo 3 saptamani ca sunt insarcinata, ca au inceput sa ma doara sanii intai, apoi spatele, mijlocul. Pana acum nu am alte simptome acute. Mananc mai des si mi-e somn putin mai des, dar in rest... nimic.
Am ceva emotii placute, constructive... ma simt bine in pielea mea.
Ma bucur sa fiu alaturi de voi in aceasta odisee si sper sa intru pe forum cat mai des posibil!
Creata.
an-k spune:
Buna,
imi cer scuze ca nu am scris demult dar nu am avut putere...am luat varicela de la Bia, acum mi-a trecut sunt bine dar imi e frica pentru bebica si pana pe 11 cand sunt programata la eco tot cu un semn de intrebare stau
Gina am vazut pozele tale, esti graviduta in toata regula si burtica e maricica bine- credeam ca sunt singura si caz anormal cu burta mea care e incredibil de mare (zic eu) pt 9 saptamani.
Felicitari noilor gravidute, sarcina usoara si bebici sanatosi!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
mav spune:
Fetelor, va multumesc pentru pentru sustinere! Sunteti minunate!
Natalia, intr-adevar, se vedea sacul embrionar si vezicula vitelina. Probabil ca n-am scris eu bine, de ametita ce sunt. Am mai vorbit cu o d-na dr, membra a forumului, care a reusit sa-mi readuca speranta (de fapt, m-a scos de la fundul butoiului disperarii, ce mai!), iar acum, citesc si la voi acelasi incurajari.
De ecograf si de priceperea dr nu exista indoiala (cu acelasi aparat si aceeasi persoana face monitorizari, etc), nu m-as fi dus la oricine. Kris, am fost la dr Lutescu.
Am tras un pui de somn, m-am mai calmat (desi inca ma doare capul) si sunt hotarata sa gandesc pozitiv, pt ca nu vreau in ruptul capului sa va parasesc, prea m-am atasat de voi!.... Iar de puisorul meu... ce sa mai zic?! Cum sa-l pierd acum cand s-a intors la mine?????
... Mai greu este ca atunci cand am sunat-o pe sefa sa-i zic ca am probleme si vreau liber, mi-a zis ca-i "trebuie" neaparat proiectele la care lucrez eu, la timp..... De la bun inceput (sapt. trecuta) n-a vrut sa conceapa sa-mi dea concediu.... si nu stiu cum sa pun problema, caci nu vreau sa existe nemultumiri in ceea ce ma priveste, la serviciu....
Dar sanatatea mea este mai importanta, nu?
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ancadragoman spune:
Mav mergi la dr sa iti de-a reducere de program la 6 ore si din cand in cand mai iei cate un medical,eu asa am facut.
anca 17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
kossir spune:
Buna dimineata zuzelor.
Sunt de-a voastra, sunt sigura, desi nu mi-am facut testul. Azi dimineata au inceput greturile. Ciudat de devreme, dar asta e. Oricum nu am greturi cu varsaturi, mi-e rau daca nu mananc. O sa ma fac iar cat Casa Poporului Plec sa iau testul. Sunt super agitata, nu ma pot linisti, n-am dormit azi noapte mai deloc si nu mi-e somn. O sa-mi treaca si o sa ma pun pe dormit la greu, ma cunosc eu.
Sarcina usoara la toata lumea.
Pupici fetelor
kossir
mav spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Mav mergi la dr sa iti de-a reducere de program la 6 ore si din cand in cand mai iei cate un medical,eu asa am facut.
anca 17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
Anca, cine imi da reducerea de program, medicul de familie sau gineco?
ancadragoman spune:
Ginecologul iti da o scrisoare medicala in care spune ca nu ai voie sa faci efort si ca ai contractii ,mie asa mi-a spus si cu asta mergi la med de fam si el iti da un bilet sa il duci la servici.
anca 17+
Maria
poze
flaviutza spune:
Fetele...m-ati bagat in boala cu bebei care azi se vad,maine nu se vad...si in concluziune, iar dadui fuguta la eco...rapid,ca-i langa mine. domnul ecografist, un domn si jumate,tinerel si frumusel(el mi-a descoperit-o pe fi-mea la 11 saptamani...eu credeam ca am ceva la ovare ) mi-a zis ca sunt nebuna cu "uite bebe nu e bebe" si m-a pus inca o data la aparat,rapid sa vad eu acolo cateva secunde .....nici bani nu mi-a luat,jur!
intelesesem eu gresit..nu citisem pe hartie bine...sunt in saptamana a 7 -ea adica 6 cu plus. ceea ce bate perfect cu calculatorul DC.
Eu cred ca ,indiferent ca de bun e considerat doctorul...ori nu isi da interesul, ori nu stie unde sa caute,ori pozitioneaza prost aparatul..nu stiu...cum adica MAV anterior s-a vazut embrionul, si acum nu ti s-a vazut?
Ce eco ai facut? intravaginal sau abdominal? de ce nu mergi la un alt eco?
eu am facut si acum 3 zile si azi eco abdominal si de fiecare data s-a vazut ok. adica inclusiv ceva acolo care aducea a picioare, ceva ce pulsa,aia e inima...se aud clar bataile inimii ...
eco a fost 3d nu 4d (de unde naiba ramasesem cu impresia asta...nu stiu..nu stiu nici care e diferenta) si m-a pus sa beau o sticla de apa plata inainte...era sa fac pe masa...aparatul l-a pozitionat jos,jos, exact pe linia cezarienei...si se vedeau toate clar ca lumina zilei...
Eu zic mav sa mai faci in alta parte eco...mi se pare de domeniul sf-ului ce povestiti voi aici...
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Mav - ma rog ca totul sa fie bine cu tine si puisorul din burtica.Daca nu a fost eco' intravaginala nu-i de mirare sa se fi vazut altceva decat trebuie.
Mie la 10 saptamani mi-a facut doctorul o eco' abdominala si nici macar nu se putea vedea fatul!Dupa care, mi-a facut una intravaginala si uite AICI - ce pui mare si plin de viata am.Gandeste pozitiv.Noi iti suntem alaturi.
Gina 10w&5d.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
Gina, cum nu se vedea bebele la 10 sapt. cu eco abdominal? Mie mi-a facut la 8 sapt. si la 9 sapt. si se vedea totul f. bine. A fost eco 2D.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
9+