Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Irlandezo nu te speria si putinul ala care il mananci conteaza...daca tie bine cu perfuziile nu ar putea veni o asistenta acasa sa-ti puna perfuzia, macar la 2 zile...ai gasit injectiile plasil de care-ti vorbeam??? una pe zi face minuni.Nu te speria si mama cu mine a avut sarcina toxica si eu cu primul n-ai sa o pierzi ptr asta.

Ali20si Enrico 7ani
poze

N-am iesit din casa, ca nu ma incumet, iar sotul lucreaza pana la 9 seara sapt. asta. Si nici n-am pe cine trimite . O sa astept pana sapt. viitoare sau poate m-oi simti mai bine, cat sa cobor pana jos, fac 7 min. pana la magazin.
Azi n-am vomat deocamdata, dar starile de greata persista.Si sunt f. puternice.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

total off topic: Irlandeza,da frumoasa esti...ai deja burtika?

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mersi Flaviuta, ma faci sa rosesc. Burtica e asa mare ca tocmai mancasem, acum a mai scazut ca nu pot manca. O sa mai fac poze cu burta si o sa mai pun sa vezi.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

fetele...stiti cumva...unde gasesc dimensiunile lui bebe pe saptamani..

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele, n-am putut sta sa astept aiurea.... si am fost la echo la alt cabinet si surpriza placuta: am vazut embrionul... care pulsa (doar cu 129bpm... nu stiu daca este suficient pt o sarcina de 5 sapt si 5 zile -cat arata aparatul-, dar e f important ca are activitate cardiaca si este >80bpm)!!!!!! Din pacate, o problema tot exista.... si s-a vazut si aseara, si azi: un hematom decidual.... Mi-a explicat dr ca practic sarcina pare sa fie desprinsa 40% (sau ca nu s-a fixat foarte bine) si ca este posibil s-o pierd, dar ca sunt si sanse sa se fixeze, cu tratament de sustinere (Doamne ajuta!). Daca era desprinsa pe 70% din suprafata, era compromisa.
Deci, avem sanse sa mergem inainte, recomandarea a fost: tratament de sustinere si stat la pat!
....Am vorbit cu dr Tutunaru (m-a sunat o mamica dulce si mi-a dat nr de tel!) si mi-a zis sa fac 1 Pregnyl de 5000 unitati si ma primeste vineri la consultatie.
Va rog mult, rugati-va si pt noi!!!!!!!!!!

Flaviuta, nu-i nimic SF aici, sarcina care era/nu era in uter era ce-a de-a doua, pe care am pierdut-o acum 4 luni. La sarcina asta de acum, ieri am facut primul echo la ginecolog (nu am vazut embrionul) si azi am facut al 2-lea echo la medic primar radiodiagnostic (cu un aparat mult mai performant, se pare) si am vazut gandacelul care pulsa!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

fetele...stiti cumva...unde gasesc dimensiunile lui bebe pe saptamani..

mami si Ale

Poze si dimensiuni bb in burtica la mami (in josul paginii):
www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">aici

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ca sa confirm si eu traditia zuzelor acum m-am intors de la doctor . Saraca s-a crucit cand m-a vazut dar mi-a dat circumstante atenuante ca sunt dusa cu pluta

Deci bebe e ok, la locul lui, creste, da din picioruse, ii bate inimioara sarcina are 9 saptamani si in opinia ei incepem usor usor sa iesim din zona de risc dar continuam tratamentul pana la 14 saptamani ca sa fim mai linistite ( mai mult eu ).
M-a pus sa ii promit solemn ca macar 2 saptamani nu mai calc pe acolo decat daca doamne fereste sunt urgente .
Parca incep sa cred si eu ca de data asta totul va fi ok
Sarcini usoare fetelor si bebelusi cuminti si voinici care sa nu ne mai bage in sperieti

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetelor,

am tot citit in recuperare, si ma bucur ca proaspetele gravidute sunt bucuroase nevoie mare si optimiste.
daca Bubu si Irda ne spun fruntea sus si fiti optimiste, putem sa le contrazicem?

cu riscul de a fi psiholoaga (pisaloaga), suntem ce gandim. si asta ar trebui sa ne mai tempereze un pic din griji si temeri. daca tot nu putem schimba noi nimic (si de multe ori asa e), nu are sens sa ne facem griji. acuma, io ce sa zic, o eco in plus pentru linistea noastra nu strica, au imi amintesc cum am fost in sapt 6 la endovaginala si nu s-a vazut nimic... si de-atunci m-am hotarat ca daca tot nu pot schimba nimic, mai bine am grija de mine si de bb, ca eu stiu ca e acolo.

poate chiar e bine ca acum muncesc pe rupte, ca nu am timp sa-mi fac ganduri, dar recunosc ca ma intristeaza povestile triste ale unora dintre noi, si nu cred ca e numai de la hormonii de sarcina. dar imi place mai mult entuziasmul celor 2 liniute de la fetele noi! ma gandesc ca abia am inceput cu februarie, deci o sa mai apara, si asta ma bucura nespus.

va pup pe burtici, si aveti grija de voi, eu mi-am facut plinul pe DVD-uri de comedii si macar seara ma binedispun la greu, ca mie imi place sa rad si sper sa se ia si la pisoi...

Monica

Life's a beach
http://bd.lilypie.com/yQmzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, iti mai repet odata, va fi bine si am sa ma rog pentru tine!

Creata, bine ai venit printre noi! primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar mai tarziu, grabeste-te sa scrii ca sa intri in normal. sa ne dai datele tale, adica data nasterii, ultima menstruatie si data probabila a nasterii.

Lala, te inteleg si mie imi vine sa ma reped la doctor... E groaznic sa se intample cum li s-a intamplat fetelor! Insa Moni are dreptate...

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Angelique doctora ca doctora dar barbatul m-a anuntat ca el isi vrea nevasta aia rationala, calma , curajoasa si zambareata inapoi inainte sa dea el anunt in ziar la rubrica '' pierdut si declarat nul ''

mavcapul sus hematomul se poate resorbi in totalitate cu ajutorul medicamentelor . O sa fie bine .

Bun venit noilor burtici

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput