Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

incerc sa revin cu poze, nu stiu cum sa le pun in semnatura, asa ca sunt in profilul personal la link-ul de poze. daca cineva ma poate lumina(eventual pe PM), ii raman recunoscatoare
Monica

Life's a beach
http://bd.lilypie.com/yQmzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Va salut si eu, zuzelor!

Am tot citit si eu zilele astea si am avut o strangere de inima pentru fetele care nu mai sunt pe listuta. Sunt cu inima alaturi de voi si ma bucur sa va vad asa curajoase.

M-am tot gandit zilele astea si eu la tot felul de chestii "negre" si mi-am zis, ce-o vrea bunul D-zeu. Asadar, Monica, te aprob in tot ceea ce ai spus.

Asadar, nu ma sperii, fie ce o fi! Nu spun asta pentru ca am probleme. Vreau doar sa fiu bine in pielea mea, sa ma bucur de lunile astea daca mi-o fi dat.

Eu in rest sunt cu pofte asa si asa. Ameteli inca. Greturi slava domnului nu. Imi iau cuminte vitamina zilnic, dorm cat ma lasa fiu-meu. Si eu am insomnii! nu stiu ce sa ma fac. Iar dimineata as dormi...

Azi mergem la dentist. Toti 3 in gasca. Macar sa stiu ce am pe acolo de dinainte. La sarcina anterioara am facut o gingivita urata prin luna a 8-a... ca nu apucasem sa-mi curat tartrul de dinainte.

Cam astea. Pupici la toate, ma bucur sa vad ca mai sunt fete noi si mai ales de februarie de acum. Bun venit printre noi.

Va pup si mai apar!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Angelique doctora ca doctora dar barbatul m-a anuntat ca el isi vrea nevasta aia rationala, calma , curajoasa si zambareata inapoi inainte sa dea el anunt in ziar la rubrica '' pierdut si declarat nul ''

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Ai fost de milioane... Lasa ca nici eu nu sunt departe, mi-am sunat din Germania doctorita homeopata sa o intreb ce naiba de granule mi-a dat ca mi s-a pozitivat testul de sarcina. Si dupa aceea am facut vreo sase teste in total... Acum ce-ar fi ca in loc de teste sa ma axez pe ecografe??

Moni, ai PM

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by docdecap

buna fetelor,

am tot citit in recuperare, si ma bucur ca proaspetele gravidute sunt bucuroase nevoie mare si optimiste.
daca Bubu si Irda ne spun fruntea sus si fiti optimiste, putem sa le contrazicem?

cu riscul de a fi psiholoaga (pisaloaga), suntem ce gandim. si asta ar trebui sa ne mai tempereze un pic din griji si temeri. daca tot nu putem schimba noi nimic (si de multe ori asa e), nu are sens sa ne facem griji. acuma, io ce sa zic, o eco in plus pentru linistea noastra nu strica, au imi amintesc cum am fost in sapt 6 la endovaginala si nu s-a vazut nimic... si de-atunci m-am hotarat ca daca tot nu pot schimba nimic, mai bine am grija de mine si de bb, ca eu stiu ca e acolo.

poate chiar e bine ca acum muncesc pe rupte, ca nu am timp sa-mi fac ganduri, dar recunosc ca ma intristeaza povestile triste ale unora dintre noi, si nu cred ca e numai de la hormonii de sarcina. dar imi place mai mult entuziasmul celor 2 liniute de la fetele noi! ma gandesc ca abia am inceput cu februarie, deci o sa mai apara, si asta ma bucura nespus.

va pup pe burtici, si aveti grija de voi, eu mi-am facut plinul pe DVD-uri de comedii si macar seara ma binedispun la greu, ca mie imi place sa rad si sper sa se ia si la pisoi...

Monica

Life's a beach
http://bd.lilypie.com/yQmzp3.png

Monica.... oare ce vrei sa spui?! Te referi la hormonii proprii sau la ai "unora dintre noi"....?!
...Daca nu scriam pe forum, de multe ori n-as fi primit ajutorul de care aveam nevoie.... Sper ca nu povestea mea te-a intristat, dupa cum vezi, o echo in plus chiar conteaza, eu, cel putin, am acum motive sa sper ca totul va fi bine!

6+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: de unde zuze?! Sincer, nu e cam ciudat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

fetele...stiti cumva...unde gasesc dimensiunile lui bebe pe saptamani..

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Pe prima pagina a capitolului.Sau mai jos :http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Grati.ela, termenul de Zuze a fost ales pentru ca reflecta foarte exact cat de zapacite si panicate suntem noi, sper ca nu deranjeaza pe cineva. E un termen de alint, de drag... Daca ai sa citesti primul capitol vei intelege ce vreau sa spun

Mav, linisteste-te, sigur ca o eco in plus conteaza, nu cred ca Moni a vrut sa supere pe cineva, cred ca a vrut sa incurajeze

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

fetele...stiti cumva...unde gasesc dimensiunile lui bebe pe saptamani..

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

am o pagina nemteasca, uite www.rund-ums-baby.de/40_wochen/ssl.htm" target="_blank">aici

masurat de la cap la poponeata, se intelege...

Adina 11+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

tocmai am terminat de citit primul capitol si...erati cam zuzaite! eu imi zic ca nu ma recunosc la zuze dar...mi s-a cam lungit nasul!
...si asa, sa nu auda lumea din afara...cu amorul cum stati? eu sunt cam nervoasa si deja l-am amenintat pe decan ca-mi dau demisia din fonctzia di condushiri...de facut o fac, dar se citea in privirea mea ca e nevoie de ceva calmant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gratiela, la noi fara amor. Am pierdut 2 sarcini si sotul nici nu vrea sa auda de sex. A zis ca pt. bebe rezista chiar si 9 luni. Si adevarul e ca nici mie nu-mi arde acum, la cat de rau imi e. Pana la urma am o sarcina toxica, care e f. dificila.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput