Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata, si daca astazi suntem la capitolul filmulete avem si noi unul pt voi www.youtube.com/watch?v=2gMhn1TK0Jk" target="_blank">aici nu e cel mai stralucit insa sa raspund la intrebarea Messei cred ca cel mai bine se vede aici ce face Lidiuta si cum se simte.

va pup, am vazu toti copiii frumosi, Eva e bestiala cum sta ea in poala, Ela zambareata si tot asa .

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multe lunite sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanantosi, frumosi si voiosi!

bb. Biadamin
bb. Larisa de ramonaa
bb. Denis- Andrei de Monykk
bb. Isabella Sophia de pitilache
bb. Anna de biribu

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

liuda,nu e bine sa o pui la mers ,e prea mica la 5 luni.
nici in fund nu sta,nici de-a buselea nu merge inca.
toti muta picioarele si merg ,asta era una din probele facute de pediatri la revizia de 15 zile.deci e ceva normal,e din instinct.
nu o mai forta ca risti sa ii fortezi oasele,aticulatiile.
normal ca ii place,carui copil nu ii place la mers?? hehee
dar pacaleste-o cu altceva,pana la urma cu melicul asta o inveti tu,ca ea nu stie exact ce si cum.

hai,ca te descurci tu cu Diana ,ii gasesti tu altceva de facut
oricum,e posibil ca ea sa invete sa mearga devreme in picioare,dar asta nu ai de unde sa stii acum.
eu zic ca mai bine nu risti,las-o in ritm de bebelus normal.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

apar si eu ca doarme copilu in sfarsit

liuda si noi tot asa adica 500 ml de la pte in zilele bune

cleopiciu pe mine clar nu ma plictisesti cu scheme de mancat copil citesc tot sa mai invat cate ceva

catalina cu logestul am avut si eu probleme ( sangerari stare de rau ) acum iau marvelon si e mai bine ; am incercat aproape tot in 10 ani ( de pastilute anticonceptionale ) ; cat despre diversificare cum spunea trebuie multa rabdare de ex alexia care manca deja o masa de legume si un de fructe fara completare de lapte ieri nu a mai vrut legumele ptr ca aveau ceapa in ele ( acum am pus doar la fiert si nu o mai toc cu restul legumelor )asa ca a baut lapte , cum spunea si dana are compozitia ei preferata ( morcov cartof patrunjel si dovlecel ) pe care o manca cu placere cand bag ceva nou dureaza 3 zile pana se obisnuieste cu noul gust apoi le manca

dana si alexia bea laptele sau ceaiul cald nu-i place rece eu pe timp de noapte tin un termos cu apa calda langa mine in caz de nevoie ( doamne ajuta pana acum nu a fost nevoie )si din apa aia ii fac laptele dimineata ; s-au dus bubitele de tot ?

nadia ma bucur la lidiuta e bine si vesela

gabriela am tot vrut sa-ti spun si am tot uitat ca m-ai dat pe spate cand ai spus ca ai 22 de ani ( sper ca am retinut bine omu mai uita la batranete )felicitari pai eu la varsta aia habar nu aveam ce vreau in viata si tu esti si cu faculta si cu copil

gata pauza ca s-a trezit

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Ivona- stie ella sa se distreze nu gluma...bravo ei

Marybell- sa-i fie de bine lui Erik...frumos baiat...iar cand m-am uitat la filmulet parca i-am vazut capul lui Vlad... numai ca noi avem parul mai scurt... la noi se vede ca-ii usor aplatizat pe partea dreapta doar daca te uiti atent si stii dupa ce te uiti... eu sunt convinsa ca se va rezolva pana la urma iar de nu asa cum a zis si Gio si Catalina- asta sa fie singura problema

Alinuk, Gabriela- haioase filmuletele. Bafta la examene

Nadia- e o scumpa Lidia cum rade ea in hohote...dupa un timp nu o apuca si sughitul?

Mihacarm- cu siguranta vrea toata atentia noastra...dar ce l-o apucat asa dintr-o data?!!! Oricum azi e mai bine si pentru prima oara a adormit pe burta cu degetul in gurita bineinteles (nu mai tine deloc suzeta)....

Catalina- nu-ti mai fa sange rau... o sa manance si Matei de toate...dar cand o sa vrea el...

Liuda- Vlad e in culmea fericirii cand il tin de sub brat si il sprijin in picioare...dar mai mult de cateva secunde nu il tin (am vazut intr-o carte ca este de fapt un exercitiu de gimnastica ce se face incepand cu 3 luni).Nici el nu sta in fund dar nici nu ma stresez fiecare copil cu ritmul lui..

Dana- cum mey se nemtii la fuste scurte si colanti? Ii credeam mai deschisi la minte

Marinar- ia fa o proba...tine-o o zi pe nepotica ta si vezi daca faci fata...daca da atunci sa vina bb doi . Si eu as mai vrea un bebe dar nu vrea sotul...sau cel putin nu inca...poate reusesc sa-l conving

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dana pai aveam o problema si eu pe creerasii mei, cum ca Erik are capul stramb si daca lily a povestit de fetitza aceea cu capul deformat rau, i-am pus filmuletzul sa-l vada si pe Erik. da foarte bine ai spus vai de saracii copii astia, cu asa mame stresate mersi danutza ca te-ai uitat si tu si m-ai linistit un pic

marinar pai m-a surprins si pe mine fiindca ma asteptam ca de prima data sa manance maxim 1-2 linguritze si spre mirarea noastra a papat cat i-am pregatit adica 45 gr de cereale cu mar si morcov amestecat cu 130 ml de apa fiarta. azi tocmai i-am dat un alt castronel, iar maine am zis sa incerc si eu cu o supica. sper sa reusesc

gabriela multumim de aprecieri, bratarica e unul din cadourile de la nasi de botez, si tocmai fusesera in vizita, asa ca...am pus bratarica sa ne vada nasii apoi cum au plecat, gata i-am dat-o jos, ca mi-e frica sa nu se zgarie cu ea cand se freaca la ochisori cu manutzele

liuda si Alex il mai poarta prin casa pe Erik pe picioarele lui si mereu ii zic ca-i prea devreme sa-l nu cumva sa-l forteze. da lui Erik ii place, rade cu toata gura cand paseste

nadia am vazut-o pe Lidia, scumpica de ea ce mai rade la zgomotele pe care le scoateti voi e o frumusica.
apropo, cand ii da jos ghipsul micutzei?

laura_ionescu multumim tare mult pentru aprecieri tu cum ii faci supa Evei? adica ce pui in ea?

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Mamici de fetite si baietei... ia uitati aici cateva reguli facute de un tata de doua fete

A Father’s rules (Rules for when our girls start liking boys)

Rule One:
If you pull into my driveway and honk you'd better be delivering a
package, because you're sure not picking anything up.

Rule Two:
You do not touch my daughter in front of me. You may glance at her,so long as you do not peer at anything below her neck.
If you cannot keep your eyes or hands off of my daughter's body,
I will remove them.

Rule Three:
I am aware that it is considered fashionable for boys of your age to wear their trousers so loosely that they appear to be falling off heir hips. Please don't take this as an insult, but you and all of your friends are complete idiots. Still, I want to be fair and open minded about this issue, so I propose this compromise: You may come to the door with your underwear showing and your pants ten sizes too big, and I will not object. However, in order to ensure that your clothes do not, in fact, come off during the course of your date with my daughter, I will take my electric nail gun and fasten your trousers securely in place to your waist.

Rule Four:
I'm sure you've been told that in today's world, sex without utilizing a "barrier method" of some kind can kill you. Let me elaborate, when it comes to sex, I am the barrier, and I will kill you.

Rule Five:
It is usually understood that in order for us to get to know each other, we should talk about sports, politics, and other issues of the day. Please do not do this. The only information I require from you is an indication of when you expect to have my daughter safely back at my house, and only word I need from you on this subject is "early."

Rule Six:
I have no doubt you are a popular fellow, with many opportunities to date other girls. This is fine with me as long as it is okay with my daughter. Otherwise, once you have gone out with my little girl, you will continue to date no one but her until she is finished with you. If you make her cry, I will make you cry.

Rule Seven:
As you stand in my front hallway, waiting for my daughter to appear and more than an hour goes by, do not sigh and fidget. If you want to be on time for the movie, you should not be dating. My daughter is putting on her makeup, a process that can take longer than painting the Golden Gate Bridge. Instead of just standing there, why don't you do something useful, like changing the oil in my car?

Rule Eight:
The following places are not appropriate for a date with my daughter:
a. Places where there are beds, sofas, or anything softer than a wooden stool.
b. Places where there are no parents, policemen, or nuns within eyesight.
c. Places where there is darkness.
d. Places where there is dancing, holding hands, or happiness.
e. Places where the ambient temperature is warm enough to induce my daughter to wear shorts,tank tops, midriff T-shirts, or anything other than overalls, a sweater, and a goose down parka - zipped up to her throat.
f. Movies with a strong romantic or sexual theme are to be avoided; movies which features chain saws are okay.
g. Hockey games are okay. Old folks homes are better.

Rule Nine:
Do not lie to me. I may appear to be a potbellied, balding,iddle-aged, dimwitted has-been. But on issues relating to my daughter, I am the
all-knowing, merciless god of your universe. If I ask you where you
are going and with whom, you have one chance to tell me the truth, the
whole truth and nothing but the truth. I have a shotgun, a shovel, and fiveacres behind the house. Do not trifle with me.

Rule Ten:
Be afraid. Be very afraid. It takes very little for me to mistake the sound of your car in the driveway for a chopper coming in over a rice paddy near Hanoi . When my Agent Orange starts acting up, the voices in my head frequently tell me to clean the guns as I wait for you to bring my daughter home. As soon as you pull into the driveway you should exit your car with both hands in plain sight. Speak the perimeter password,announce in a clear voice that you have brought my daughter home safely and early, then return to your car - there is no need for you to come inside.
The camouflaged face at the window is mine.
Enjoy your date........

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Deci m-am terminat de ras. Ii dadeam lui Matei piureul de legume. Ma rog, incercam. Buni (adica mama) era cu noi si se uita la caznele de pe lume sa manance baiatul. Pana la urma cica sa ne ajute si ia o capsunica din aia zornaitoare si incepe sa o miste in cerc asa, cica sa il hipnotizeze pe Matei "matei, iti place supa de nu mai poti" - asa zicea mama. Baaaaai, a adormit asta cu supa in gura. Ne-am terminat de ras ....!
Maine ii scot din morcov si ii pun lapte in piure. I-am pus lapte la un moment dat si a mancat mai bine. Tot a mancat ceva.

Nadia, superba Lidia. Haha, a luat-o si sughitul de atata ras. Io as fi vrut sa te vad si pe tine cum faceai ... ca sunai tare comic.

Pupici

Mergi la inceput

mai da ce copii mnacaciosi aveti sa va traiasca, am vazut-o pe Adriana cu gurita dupa lingura, si pe Erik cel scump, bey Mary, are niste ochisori fii-tu, o sa bage fetele in boala ca si Matei a Catalinei.

lore, sa stii ca la-am vazut si pe Roni, nu ne scapa frumosu'

Mary, as-i fi fte fericita daca ar sta doar o luna insa din descrierile pe care ni le-a facut ortopedul ar trebui sa stea pana creste Acetabulul osul in care sta capul femural in functie de cat de repede creste atunci trecem la alte forme de imobilizare mai legere gen Ham, atele s.a.m.d. poate sa dureze si 4 -6 luni sau si mai mult depinde de materialul clientului. Acum noi speram ca Lidia sa aiba material bun ca nici unul dintre noi nu am avut probleme si la orice rana ne vindecam fte usor si repede.

Nadia de Lidiuta
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Cata, nu a apucat-o sughitul, sau poate nu am observat, si eu i-ti dai seama cum faceam ca toate alea numai sa rada.

aaa, si voiam sa va zic ca e inebunita dupa copii ieri am ridicat-o in brate in parc unde sunt o gramada de copii, ii urmarea cu privirea radea in hohote si chiuia, de am zis ca nu-i adevarat, poate iese si tati cu noi si o voi filma, mor de dragul ei.

Nadia de Lidiuta
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput