Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

rali multumim de aprecieri m-am dus si eu in albumul comun, m-am uitat la Vladutz si ai dreptate ca parca seamana putin, doar ca Vlad e mai blondutz ca Erik, dar amandoi au ochisorii mari si seamana si la guritza. vorba ta...o sa se regleze in timp forma caputzului lor, si apoi asta sa fie singura problema pana la urma...

si despre regulile astea... le mai citisem pe undeva, super...

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

liuda zic ca daca o tii pe sub brat si nu de manute e bine,doar sa nu ii fortezi umeri,sau coloana (sa o lasi sa se tina singura).asta cu pasitul e un gest reflex cu care se nasc cica,daca o sa ii pui fac si la o luna asa,am testat pe a mea (parca era primu om pe luna).mai incolo or sa isi dea ei seama ce pot face exact cu picioarele,ca se pot deplasa singuri si ce smecherii urmeaza dupa asta

catalinamacar ai descoperit o metoda de adormit copilul

rali bune reguli...si al meu e deja disperat!!!aseara se gandea cum o sa fim noi peste ani...cum o sa stea el noaptea sa o astepte pe fi-sa sa vina de la intalnirenumai tata de fata sa nu fii...

adela da,am 22 de ani,tanara si nelinistita.dar nu sunt singura de aici,si adinush e de aceeasi varsta .
eh,cateodata zic ca era bine sa fi asteptat sa termin facultatea ,dar daca adriana a vrut sa vina mai repede...

ce vesela e lidiuta!!!!!!!
eu observ numai copii razaciosi la clubul nostru de scutece,sau ma insel???????????

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

rali versiunea in romana nu o ai ?

noi o asteptam pe nasica care a zis ca vine cu scaunelul ptr papa

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ce sa zic... bine ca fac si ai vostri asa... ca Diana nu facea pasi inainte... doar statea in picioare, acum paseste, si ii place, incerc s-o mint, mai trec de la una la alta... incerc sa nu o tin mult.... nu prea merge de fiecare data ca mai apuca sa puna si botul de suparare ca nu si-a facut traseul... nu mai stiu, o sa incerc s-o reduc cat mai mult cum ziceti voi, dar slabatura mea are chef de diferite gimnastici ca pe noi nu ne incurca burta si falcile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

NADIA e nemaipomenita Lidiuta. O sa ajung sa cred ca Bila e un serios ca tare greu il fac sa rada si oricum nu asa in hohote. E nemaipomenita, ma bucur ca e asa vesela. Un pupic virtual

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

a mancat fie-mea ca sparta supa, ma rog 4-5 lingurite. maine ii dau mai mult. Marybell - in supa am pus morcov, patrunjel radacina, dovlecel, telina si ceapa. Nu pun cartof ca mie nu-mi place si are si mult amidon. Am fiert toate legumele, am scurs apa si le-am pasat cu blenderul asa fierbinti. (eu stochez pt 3 zile, pun piureul in recipiente si le bag fierbinti la congelator)

rali - bestiale regulile, cred ca sotul meu le pune in aplicare

catalina - sa stii ca e bine sa ii pui lui mateiut la inceput laptic in supa ca sa accepte mai usor. pe mine asa m-a sfatuit dr sa fac daca nu ii place simplu si ca sa mearga diversificarea mai usor. nu a fost cazul, fiindca fiica-mea e hulpava si vad ca mananca. la masa de dimineata ne-am chinuit si noi pana am gasit combinatia - am incercat 3 soiuri de mere, banana, para. nu, nenica! ea vrea mar golden bine copt, ras, suc de morcovi si cereale. vad ca la supa am nimerit-o.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

am primit scaunul e super abia astept sa-l monteze sotul si va pun poze

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

laura mersi mult pentru reteta cam la fel ma gandeam si eu sa o fac doar ca eu aveam de gand sa bag si cartof
pana la urma...pentru inceput o sa fac ca tine fara cartof fiindca ai dreptate contine cam mult amidon si trebuie sa ma documentez sa vad daca e vreo problema in sensul asta

nadia pai...atunci iti doresc multa putere sa rezisti sa o vezi pe micutza asa...eu credeam ca o sa scape de ghips mult mai repede
sa dea D-zeu sa treaca cat mai repede timpul ca sa scape si Lidiutza de toate obstacolele care o tin acum sa dea si ea libera din "craci"

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Ma bucur ca va plac regulile!

Daca tot se scriu bancuri...

Niste turisti la tara:
Ea: - Iubitule, peisajul asta ma lasa muta.
El: - Perfect, campam aici.

(31.01.2007)

Mergi la inceput

adela sa stapaniti sanatosi scaunul sa pape cat mai mult Alexia in el sa creasca mare si sanatoasa

feteloooooooor, da pe unde umblati? ca vad ca nu prea e activitate aici pe forum

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput