Mamici de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
valen spune:
hai ca-s culmea, dar m-am simtit putin vinovata fata de Ines asa ca am scos cateva lucrusoare ca sa le pozez; draga lu' mami, o fi crezut ca n-o iubesc si pe ea la fel de mult ca pe Sarah 
Luna1 spune:
Acu' poti sa nasti ca sa stii ca d'aia nu iese ca nu are poze cu lucrusoarele ei![]()
Luna
30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!
karligutza spune:
va mai zic maine de lampa... adica azi... ptiu ca e 2 si 14 minute... noapte buna... vedeti de ce nu-i bine sa dormi seara?
valen tu ai voie sa lipsesti maine daca vrei... bebelina e mai importanta decat o biata lampa in forma de lalea
succes la dr...!
Dna.Jadi cine e 'alintati' azi? dvs.si bebe tudorica?
sau altfel spus
LA MULTI ANI !!!
Sanatate cat incape si numai ganduri vesele toata viata!
Noapte buna copiii... maine sa nu ma asteptati la cafea, pepsi si alte 'mici-dejuni' ca io zic de pe acum sa incalziti ceaiul pt.ora 5... si mai ales tineti la rece feliutza mea de tort care mi se cuvine
... sa nu va aud ca ati mancat tot si fara mine!
zzzzzzzzzzzzzzzzzz
karligutza,
sapt.36
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
(stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani
Samurai-lady spune:
LUNA1-o anemie severa apare si dupa boala aia care a facut-o baiatul tau,roshu in obraji.Dar tu parca nu te-ai plans de mancarimi sau dureri de articulatii pe aici,deci cred ca nu ai facut-o.Eu am fost monitorizata foarte atent 2 luni,dar japonezii sunt mai panicari de felul lor :)))
Rezultate bune la analizele de miercuri.
Samurai-lady
31 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
liadorian spune:
Azi fac eu
si fac si-un tortuletz mic pentru ca domnita Miruna sarbatoreste 32 de saptamani mari si late!
Mai avem 8 si...
Am citit din urma si vad ca suntem foarte bine organizate. Schimbul de dupa-amiaza n-a stat degeaba si pe langa asta mai avem si-un schimb de noapte care se apuca de facut poze pentru ochii mei carpiti de somn (inca).
Anto, esti o mama tare norocoasa cu un pusti asa de dulce si de reusit. Uitandu-ma la burtica, as spune ca si urmatorul bebe va fi la fel de reusit!
Luna, nu spuneai tu acum cateva zile ca ai cam tras matza de coada si ca saptamana asta o sa ai super mult de lucru? Poate de aia ti-e asa somnic, domana draga, de la teancul de dosare de pe birou!! Nu-ti fa probleme, odihneste-te si repeta analizele. O sa vezi ca e totul in regula. 
Alina,
multe pentru intoarcerea ta acasa! Ma bucur ca tu si bebe Elisa sunteti in cuibushorul vostru, o sa va fie mai usor sa tot bifati saptamanile pana la 40!
Valen, numai nu te dai nascuta! Bafta la control!
karligutzo, dar se poate sa tii copilul treaza pana la orele alea obscene din noapte?! Inteleg eu ca trebuiau pozate lucrushoarele bebitzei dar totusi... Super patutzul (oi fi si eu o clasica in gusturi), si lenjeriile si lampa si PRETURILE!! Dar un drum pana la Bucuresti e de domeniul utopiei asa ca... O sa gasim noi ceva pe-aici care sa ne placa.
Fetelor, o zi buna tuturor! 
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
valen spune:
[quote]Originally posted by Luna1
Acu' poti sa nasti ca sa stii ca d'aia nu iese ca nu are poze cu lucrusoarele ei![]()
Lia, merci frumosJadi, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie; se poate spune pe post cate primaveri ai?Alina.a, bine ai revenit.
catralu spune:
Fetelor uitati-va pe linkul postat de mine la animatie 3D;e super dragutz si instructiv!
i_ulia spune:
buna dimineata! sunt deja la birou, asa ca dau eu
in dimineata asta.
jadi, la multi ani si tot binele din lume iti doresc!!!
Iulia
29+
i_ulia spune:
alina.a, bine ai revenit acasa.
si multi
pentru putere!!! ai grija de tine si de elisa!
luna, te rog sa lasi prostiile, sa te faci bine, si sa nu te mai gandesti la tot felul de nazdravanii.
valen, dar de ziua lui jadi nasti?
bbpuck,
imi place ideea cu teleportatul in patut.
agri, cum te mai simti?
Iulia
30+
andreea c spune:
Jadi
sa fi fericita, sanatoasa si plina de viata asa cum te stim. Bafta la doctor si te asteptam cu vesti bune si cu
. 
Karligutza foarte frumos patutul, dar si lampa. Am cautat si eu o lampita asemanatoate cu o lumina difuza, dar deocamdata nu am gasit. Tot de la Ikea ai luat-o? Am mai fost si eu la Ikea in w/e si mi-am luat cosuri impletite tot pt. lucrurile lui bebe. O sa le pozez si pe astea
.
Valen poate ii faci un cadou lui Jadi. Ar trebui sa o pui si nasa dupa aceea
. Cand ne arati si noua lucrusoarele lui Ines?
Andreea
saptamana 36
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005