Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

gata am facut si poze ...dulap bebe.

Andreea saptamana 36 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata!
Jadi La multi ani!, si tot ce-ti doresti sa se implineasca !
Anto am vazut pozele, Victor e un scump si tu ai burtica frumoasa, a mea e imensa, se vede burta si eu dupa 2 minute .
Karligutza am vazut patutul, imi place, cam asa ceva mi-am luat si eu dar toate lucrurile la pret dublu.
Voi ati spalat si aparatorile de pat? Eu cu mirosurile mele, detectez ceva ce nu-mi place si cred ca o sa le spal.
Mada , Timi si Monikuta bine ati venit!

Mioara 35+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Andreea am vazut pozele,
E buna ideea cu cosuletele, chiar am vazut pe undeva prin oras asa ceva. In dulapuri am destul loc, pentru ca bebele are camera lui dar sunt convinsa ca vor deveni neincapatoare .

Mioara 35+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Mioara eu am spalat aparatorile de pat...cine stie cum se mai atinge bebe de ele sau mai baga mana in gurita si e mai sigur asa.
Eu am tot dulapul acela pt. bebe, dar in cosulete pot sa tin cosmetice, medicamente, etc...si se vede mai frumos asa decat cu o gramada de lucruri insirate intr-un spatiu deschis.

Andreea saptamana 36 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Pt cine intreba, era Queen Amidala in Razb Stelelor.

Waw!!!Ce fain! Da nu-i amintesc sotului - care e fan Razboiul Stelelor - ca ...nu se stie! A! Dar stai, ca nu am fetita, deci am scapat. Ramanem tot la Victor.

Oana 32+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Va spun e ca e naspa sa fie ziua de nastere in aceeasi zi cu cea a casatoriei. Primesti un singur cadou .

Mie imi spui, jadi?! La noi aniversarea casatoriei e de ziua sotului (si poate il nasc si pe bb atunci, adica pe 23 iulie, DPN e 26) si, in special de la socrii, primeste el un cadou mai consistent si zic: sa fie si de aniversarea voastra!

Mergi la inceput

quote:
Despre faptul ca bebelushilor nu li se da supliment in spital dra cu care fac cursul de lactatie ne-a spus ca se procedeaza asa pentru a se incuraja alaptarea la san si pentru ca bebe sa stimuleze si el lactatia mamei.

La mine in prima zi nici vorba de pus bb la san, cred ca nici in a doua, ca eram la reanimare. Apoi am urcat de vreo 3 ori la el, dar eu am folosit pompita din dotare pentru a stimula lactatia. Si asistentele ii dadeau lapte de-al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza! si de la mine,doua cuvinte scriu repede ca sotul trebuie sa mai si lucreze si calaresc laptopul lui pana ma mut sus la mine,la rds.
draga Deniss iti urez din toata inima un sincer LA MULTI ANI!,sa te ajute DD sa ti se implineasca toate dorintele,sa ai parte de un bb cel putin la fel de reusit ca vladut si sa te bucuri in continuare de familia ta frumoasa si ajutorul celor doua mamici beton pe care le ai!
ieri am primit si lovitura de gratie de la asigurari,aveam asigurare privata,nu-mi deconteaza nimic ca nu am facut in tara chestiile medicale...desi nu au precizat nimic la inceput de asa ceva...daca ma chinuiam prin maternitatea din arad imi decontau ceva bani...morala ma retrag ...
eu tot cu contractii dar sunt deale casei,oricum aseara mi-a fost rau tare,dar uite ca e inca in burta..
nu reusesc sa citesc din urma plus ca trebuie sa stau pe partea stg sa se vascularizeze mai bine placenta si abia pot scrie,asa ca va doresc o zi perfecta!

alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

pan' la urma ati vazut ca tot harnica sunt?
nu tac eu pan' diseara la ceaiul de la ora 5!
nu poate omu' dom'le sa fie puturos, daca nu s-a nascut asa!
lauda-ma gura, ca sa-ti dau friptura!
in cazul asta poate ne invita dna.jadi sa papam niste fripturica...
vad ca nu-i pe aici, normal ca are altceva mai bun de facut!

vad ca lampa a facut furori... lampa nu-i de la IKEA, dragelor Luna, Valen, Lia ,Andreea .... e de la fostul MAGAZIN GENERAL din Craiova si e cumparata anul trecut, adica in 2006! mi-a placut si mie mult... eu sunt innebunita dupa chestii d'astea de pus prin casa, iar acum lampita imi va fi si utila, pt.ca va fi pe post de luminita de veghe cand o sa ma trezesc sa-i dau titi lu' bebe noaptea!

pana acum a fost pe post de lumina romanticoasa... in serile cu luna plina stiti voi... eu sunt cu d'astea cu lumini in coltul x... cu flori in coltul y... in rest nu va mai spun secrete pt.ca oricum imaginatia voastra poate fi mai interesanta!

Mioara eu am spalat tot ce inseamna lucrusor de pus in pat la bebe... inclusiv aparatoarea de saltea impermeabila (avea eticheta ca se poate spala la masina la 40 de grade, asa ca am spalat-o si pe aceea!); adevarul e ca miroseau toate a chimice.. si oricum, de erau date si cu parfum, eu tot le spalam! maniack! dar sa stiu eu ca ies curate din mana mea!

karligutza, sapt.36 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni! Sa ai parte numai de lucruri bune in viata!

Si daca esti deprimata ca nu primesti decat un cadou azi, poti sa-ti faci tu unul de la tine pentru tine pentru ca meriti

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput