Mamici de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
gabiarama spune:
La multi ani ,Jadi !
(de 2 ori
)
Valen , ce faci pina la urma , nasti sau nu ?![]()
Alina , sedere placuta acasa !Ai grija de tine si de micuta ta Elisa !
Andreea , am admirat dulapul lui bb , dar mai ales literele
.Cum sunt prinse de dulap ? Unde ai gasit asa ceva ,ca tare dragute sunt .
D-na Karligutza , timp de stat pe net am datorita lui Bogdanel
.Cind il alaptez ma postez pe scaun in fata calculatorului si butonez rapid
Uite de aia ii dau sin la cerere si nu dupa program, la 3 ore ![]()
Poze
ghinetz spune:
Pana acum am recitit ce ma pierdut de ieri. Si am postat raspunsuri, asa, cum mi-au venit, ca sa nu uit.
jadi, la multi ani!!! Vrem tort si la Iasi!!!
alina, bine ai revenit. Ne-ma gandit la tine si ne bucuram ca ai simtit asta, de acolo, din spital.
luna, repeta anlizele, eventual la un alt laborator. Si...fii barbata! O sa fie bine. Odihneste-te, daca simti ca esti slabita. Bea lichide multe. O sa fie bine, ai sa vezi.
Frmoase poze (nu mai stiu ce am vazut, dar stiu ca mi-au placut0
Acum plec sa spal hanutele de bb, sa am timp pana spre seara sa le calc si sa le asez in dulap. Saptamana asta terminam de amenajat apartamentul (nu am luat inca canapea, perdele...), iar de sapt viitoare ma ocup serios de bagajul de spital. Mi-a placut ideea luata da la Gabi, cu trei bagajele, unul pentru cat esti la reanimare, unul pt bb si unul pentru tine.
Maine merg la control. Abia astept sa vad ce face bb. Si sa-mi spua si mie dr. dca ce simt eu sunt contractii or ba. (eu inclin sa cred ca s-a intros bb si e cu funduletul in dreptul buricului si impinge, dar vom vedea)
Ca sa o incurajam pe Luna si...nu numai: Fetele care au anemie, cam ce valoare are la voi Fe? (Luna, nu esti singura anemica, dar nu ne lasam noi asa, cu una cu doua. daca e cazul rod si o teava si tot ma fac bine!!!)
Lia, felicitari pentru nr sapatamanilor. Vrem si de la tine tort, mai ales ca tu il trimiti mai de aproape. (pe bune, chair faci azi un tort sau...?)
Oana
32+
si Stefan-Vladimir
4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Cind il alaptez ma postez pe scaun in fata calculatorului si butonez rapid. Uite de aia ii dau sin la cerere si nu dupa program, la 3 ore
Gabi, esti super!!! Eu as sta si pe lampa (aia a karligutzei) numai sa pot alapta...
Oana
32+
si Stefan-Vladimir
4ani+"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
karligutza spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
D-na Karligutza , timp de stat pe net am datorita lui Bogdanel.Cind il alaptez ma postez pe scaun in fata calculatorului si butonez rapid
Uite de aia ii dau sin la cerere si nu dupa program, la 3 ore
GABI ,de 3 ori mama
Poze
ia uite mey ca si Bogdanelu' ne iubeste

a simtit el ca si noi l-am alintat si-l gogolim pe aici cum putem si poftim raspuns
karligutza,
sapt.36
si-o burtica ROZ ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
(stiti filmul cu Piedone, da?)au mai ramas 4 saptamani
Anya20 spune:
buna, fetelor!
daca vreti sa o felicitati pe Jadi, o puteti face si aici
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
karligutza spune:
Alina nasol cu compania de asigurari! poate ne zici si noua numele ei ca sa pice de cal breaz! asa merita astia! eu as mai face ceva tam-tam daca in contract nu scrie nicaieri ca e musai sa beneficiezi de servicii medicale pe teritoriul Romaniei. Ce nu e interzis expres, este permis! nu-i asa? Dar cum sa poti tu acuma sa te lupti cu ei cand lupta e pentru inca o zi si inca o zi cu Elisa in burtica...
dar poate macar sotul, sau daca nu e prea tarziu dupa ce nasti... eu zic sa nu ii lasi asa... ca sincer eu zic ca e bataie de joc! si in general, nici o asigurare (de orice fel, mai ales medicala) nu e una 100% corecta si care sa iti si acopere cheltuielile. ROMANIA! 
karligutza,
sapt.36
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
(stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani
Agri spune:
Neata fetele, greu sa tina omu' pasul cu voi. Hai sa va zi ce am facut ieri . Am luat masina si am gasit aparatori nu este chiar ce imi doream dar la 60 ron nici nu mai conteaza nu sunt nici macar dimensiunea patutului dar am de cand era Eva mica pilota luata de mama identica si m-am gandit ca pot sa mai pun o bucata din aia. Vreau sa zic ca nici de condus nu o sa ma mai incumet de acum, o simt pe bubu de zici ca o scap si la volan nu prea pot sa stau picior peste picior sa nu o scap
, am venit acasa am culcat-o pe Eva i-ar dupa aceea m-am apucat sa tivesc niste poplin cumparat de cand eram eu mica sa imi fac un cearceaf de pat si-mi ramane si de 2 fete de perna(am masina de cusut electrica in casa dar nu stiu sa o folosesc) asa ca o sa cos ca bunica, de mana, macar o sa am o ocupatie. Vazind ca ma simt bine am facut curat in baie si am spalat pe jos in bucatarie cu mopul si aseara cine credeti ca murea de dureri de spate si bubu nu se mai potolea cu miscarile???!!! Asa ca am cam inteles ca trebuie sa o las balta cu toate.
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Am inteles explicatiile voastre referitoare la bagatul in seama...va multumesc acum ma simt bagata in seama, ce sa fac am si io nevoie de atentie si prefer sa ma pisicesc la voi.
Va pup si va multumesc ca existati.
Vio
si Eva (27.09.05)
andreea c spune:
Gabi am cumparat literele de la targul Kidex. Sunt facute in Italia. Uite www.e-trudi.com/it/index.asp?id=sevi_collection_clown3" target="_blank">aici site-ul. In Romania nu stiu de unde le poti cumpara. Partea proasta este ca nu au un sistem de prindere. Eu am incercat cu scotch dublu adeziv, dar nu prea tine. Pana la urma cred ca voi folosi lipici.
Andreea
saptamana 36
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
Simo78 spune:
Andreea super cute literele!
Simona
31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
Luna1 spune:

Sunt rupta, revin!
Luna
30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!