Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza burtici! Azi va salutam cu paharul de iaurt in loc de cana de cafea, ca am avut niste palpitatii ieri de am zis ca moooor. Tensiunea ajunsese pe la 14...si eu simteam ca o sa imi sara inima din piept. Sotul f speriat, a gustat si el din cana de unde mai aveam umpik ramasa...si a dat verdictul: sunt nebuna daca beau asa ceva. Cik a fost prea tare cafeaua...ca el in viata lui nu a baut asa cafea tare. Asa ca l-am pus sa ascunda cafeaua din dulap sa nu mai am tentatii si gata cu rasfatul ca nu se mai poate. Trecem la iaurt!

32+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Luna1 am vazut ca intrebai de valorile fierului. La mine a iesit 23, in conditiile in care limita minima scrisa acolo e 37. Eu anemica am fost cam de cand ma stiu si culmea e ca in sarcina abia acum au inceput sa scada valorile, ca pana in luna mai toate au fost ok.

32+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza fetele . Dupa o noapte de stat pe net, am reusit sa dorm in sfarsit far sa visez nimic ! . Va si merg sa-mi pap cerealele cu lapte.

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Neatza burtici! Azi va salutam cu paharul de iaurt in loc de cana de cafea, ca am avut niste palpitatii ieri de am zis ca moooor. Tensiunea ajunsese pe la 14...si eu simteam ca o sa imi sara inima din piept. Sotul f speriat, a gustat si el din cana de unde mai aveam umpik ramasa...si a dat verdictul: sunt nebuna daca beau asa ceva. Cik a fost prea tare cafeaua...ca el in viata lui nu a baut asa cafea tare. Asa ca l-am pus sa ascunda cafeaua din dulap sa nu mai am tentatii si gata cu rasfatul ca nu se mai poate. Trecem la iaurt!

pai nu stiai ca de la cafea faci 'buba'-n sarcina?
dr.chiar zice la prima consultatie: a se evita CAFEAUA, TUTUNUL si ALCOOLUL... cine nu-i cuminte, uite, pateste ca tine... ai grija pe mai departe!

karligutza, sapt.36 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ho, ho, ho am revenit

Alina , bine-ai ajuns acasa si asa sa fie pana la 40 saptamani!
Timi si Monikuta , bine-ati venit la gravidute de iulie-august!

Am vazut ca a intrebat cineva de cum iti dai seama ca iti curge lichid amniotic sau nu si nu s-a dat nici un rspuns. Sincer nici eu nu stiu exact insa ma uit de fiecare data sa vad daca e ceva fff suspect. Daca da nu stiu ce o sa fac. Deocamdata nu a fost cazul.

Zugravii mei sigur nu vor termina, asa ca trebuie sa ma orientez sa cumpar si un cosulet de rachita sa am unde-mi culca printesa daca nu apucam sa-i montam patutul in Ploiesti. Nici nu vreau sa va mai spun ca ma enervez iar cand ma gandesc la astia.

Fetele vreau sa va intreb si eu daca v-au revenit starile de voma. Nu arsuri de stomac ci doar stari de voma, ca in primele luni. Tensiunea o am 12 cu 5, deci nu e de aici.

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Dana eu patesc asta daca nu mananc dimineata.

Miss Hook acu` depinde si de tensiunea omului cu cafeaua...mie mi-a recomandat o cafea SLABA. Plus ca eram mare bautoare de cafea si a zis ca si asa e vai de el organismul meu, sa nu il mai privez si de cafea (cu care era obisnuit).

In alta ordine de idei nu am mai vazut filmul aseara, ca nu aveam subtitrare si trebuia sa dau destul de tare sa inteleg ce zic aia pe acolo. Si cum iubi a inceput examenele, ori imi iau casti ori il vad cu Matei

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ddanagh eu am intrebat si eu ma verific mereu da .....poate o sa ne dam seama knd o sa fie cva..!

La multi ani jadi!Sa fii fericita si sa ajungi cu bebitza la termen sa fie mancacioasa si sanatoasa!

have a nice day all of youuuuuu

p.s dupa o curatenie generala ptr venirea lui bebe m.am ales cu o febra musculara ....in zona crepusculara de imi vine sa plang..Se poate ameliora cu ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:
Pt cine intreba, era Queen Amidala in Razb Stelelor.

Waw!!!Ce fain! Da nu-i amintesc sotului - care e fan Razboiul Stelelor - ca ...nu se stie! A! Dar stai, ca nu am fetita, deci am scapat. Ramanem tot la Victor.

Oana 32+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Ba nu ai scapat deloc, Anakin (Skywalker) ce cusur are? E nume frumos, de rezonanta. Ca sa nu mai vorbim de "Use the Force, Luke!".
Sper sa nu citeasca sotul tau ce prostii scriu .

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor, am revenit! marturisesc insa ca nu am citit inca tot ce ati facut, si mai am multisor. eu am lipsit zilele astea pemtru ca am avut un frate care mi-a furat calculatorul zi si noapte ca a avut predare (e la arhitectura) si nu ii mergea calculatorul lui. asa ca am hranit doi barbati, am spalat vase dupa doi barbati, si nici net nu am avut.

noutati: am fost la gine, totul e ok. cu contractiile am stat binisor. azi am fost sa fac recoltarea pt streptococ grupa B si dupa-amiaza ma duc la ortoped sa vad ce mai face scolioza mea. asa ca sunt e drumuri, putin cu frica in san sa nu ma apuce iar contractiile.

va pe toate, merci ca ati intrebat de mine. simteti niste dulci.

asa, ca sa ma scuz ca nu stiu daca si cand o sa apuc sa citesc din urma, sotul meu vrea sa faca operatie de ligamente (ligamentoplastie) la genunchi (accident mai vechi de schi) si acum tre sa ma interesez de medic (ca sunt doar vreo 2 care fac) si daca o poate face la inceputul lui iulie. e prost momentul, dar dupa aia nu mai poate din cazua serviciului, iar la anul ne-ar compromite concediul.

oricum, sunt aici si citesc tot ce scrieti. si voi fi prezenta la apel.

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

De cateva zile am si eu senzatii de gretza si stari de voma, mai ales dimineatza si seara. Ieri a trebuit sa mananc o lamaie ca sa-mi dispara greatza. Sper sa nu se repete primele luni de sarcina, ca mie tare rau mi-a fost pana la 16 saptamani (am avut o disgravidie destul de urata ).

30+

Christian

Mergi la inceput