Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

si am uitat sa multumesc si eu ca tontutza! ; multumesc pt.aprecieri Simo; si mie mi-s tare dragi lucrurelele astea pt.puiul de om ce sta sa vina!
iar despre Ikea, ce sa zic, daca nu se catara ei pe harta pana la Iasi, poate faceti voi un drum la Bucuresti... cu transportul e mai nasol ca tre sa veniti si cu masina incapatoare, altfel te ustura transportul... e neshte roni pe km in afara Bucuresti-ului... deci mai bine bei o bere cu si uiti

karligutza, sapt.36 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

pai mai fetelor de la Iasi la Timisoara.... m-am uitat mai bine la semnaturile voastre.... mai aveti fiecare cate 9-10 saptamani, ce-ar fi sa va faceti planul de weekend in Bucuresti ca doar nu-i asa departe (doar vreo 500 km! ) pe bune, dar daca varianta asta va este mai convenabila financiar si bineinteles suporta organismul vostru ne-contractil o asemenea calatorie, s-ar putea ca faceti o afacere... dar voi stiti mai bine. Acum daca ma pun in situatia inversa, nush cat m-as lasa eu convinsa sa ma duc sa cumpar ceva nici de la Ploiesti! asta ca sa vedeti cine vorbeste! dar uneori mi-e o lene sa cobor si pana la piata la 20 metri de bloc...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Auz` Miss Hook..cum i se va spune printesei tale...adecalea...care-i diminutivu de la karligutza?

Cat despre drumul spre Bucuresti de abia il suportam eu cand eram 1 in 1.... Plus trasnport si treburi....Neeee!

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Auz` Miss Hook..cum i se va spune printesei tale...adecalea...care-i diminutivu de la karligutza?

Cat despre drumul spre Bucuresti de abia il suportam eu cand eram 1 in 1.... Plus trasnport si treburi....Neeee!

Simona 31+ Matei Hisham

hehe... karligutza cu pampersi marimea 1
iar numele... prenumele... inca tin secret pana la nasterea "minunii" daca vrei musai iti dau PM ca nu vreau sa supar pe dna.alkaida

bai za uei!
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

da' numai noi doua si-o ashera de la timisoara mai bantuim p'aici? eu inteleg, am dormit de la 6 jumate la 9 fara ... dar voi? ce scuza aveti?

bai za uei!
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sunt sigura ca v-ati gandit la un nume frumooos ...uneori ne mai prinde bine si cate o surpriza

Simona 31+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Tot eu.

Fetele va multumesc de sustinere. Am vazut pozicile cu Anto si Victor, foarte frumoase, mai ales cele cu Victor.

Apoi am vazut pozicile cu patutul Karligurugururutei (pui de Karliga) care mi-a placut si asternutul dar mai ales (sa nu razi) lampa.

Asaaa, karliga mi-ar fi placut sa fie autosugestie dar iar am dormit iar acum tocmai am vomitat tot ce am mancat. Tare mi-e frica (,) ca e de la fier si nu stiu ce se intampla mai departe. Mi-e frica sa nu ajung iar in spital, sa nu fie afectat bebe...

Offf.

Mami Anya repet analizele miercuri. Te pup.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Si eu bantui... Si ma deprim rau de tot, ca citesc povestile fetelor care au nascut la Giulesti, cu cezariana.
Mai bine ma duc in padure, vorba cantecului:).
Ma duc sa ma culc, ca daca mai citesc, eu nu mai nasc deloc, ma criogenizez si nasc in secolul 24, cand m-oi intalni cu capitanul Picard si teleportez copilul direct in patut, ca tocmai ce am vazut un episod din Star Trek Voyager unde chiar asta se intampla.
Noapte buna, doamnelor.

BBPuck
32+ si Serban/Calin/Tudor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Tot eu.

Apoi am vazut pozicile cu patutul Karligurugururutei (pui de Karliga) care mi-a placut si asternutul dar mai ales (sa nu razi) lampa.

Asaaa, karliga mi-ar fi placut sa fie autosugestie dar iar am dormit iar acum tocmai am vomitat tot ce am mancat. Tare mi-e frica (,) ca e de la fier si nu stiu ce se intampla mai departe. Mi-e frica sa nu ajung iar in spital, sa nu fie afectat bebe...

Offf.

Mami Anya repet analizele miercuri. Te pup.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

in primul rand trag un ropot de ras! imi dai voie, da? cum ai zis? Karligurugururuta (pui de Karliga)??? m-ai salvat, chiar nu stiam ce diminutiv ar fi pe placul lumii ca sa se potriveasca si cu Karligutza

si in al doilea rand un ropot de plans... ce inseamna starea asta de rau? hai te rog revino-ti si fugi si te culca si maine sa ne zici ca esti mai bine...

apropo, imi dai si mie un PM cu id-ul tau de mess... ca sa iti mai zic de lampa! auzi ce motiv pun si eu! tu ma crezi?

bai za uei!
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Fetelor, ce de poze!Antoanela, ti-am admirat pozele; cele cu victor nu s-au descarcat inca dar insistKarligutza, f frumoase lucrusoarele d-rei; sincer si mie imi place f mult lampa; Luna, pupici si ai grija de tine.Eu (inca insarcinata) gasesc f amuzant felul in care pozati voi lucrusoarele copiilor. La fel am procedat si eu prima data, aveam poze cu fiecare salopeta, bluza, caciula; pana si cu pompa de nas si fasele sterile am poze, in diverse pozitii evident. Acum am tras vreo 3 fotografii cu patutul lui Ines mai mult ca sa vada mama ca nepoata-sa va dormi in prima seara in lenjeria facuta de ea, ca altfel...defapt, daca ma gandesc mai bine cred ca ar trebui sa pozez si eu cateva hainute, sa nu-mi reproseze fii-mea ca am facut diferente intre ea si sora-sa.Maine merg la dr. sa vedem ce spune; bine, intuiesc eu ceva de genul: " col dilatat 3-4 cm, capul copilului f jos, practic puteti naste in orice moment"

Mergi la inceput