Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Victorie!!!
Am facut si eu in sfarsit un album cu burtica2 si am adaugat poze noi cu Victor in albumul lui, inainte si dupa tunsoare.

O seara buna tutulora,

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Timi07

Multumesc frumos pt urari si primire!
UM 22.10.06 (Jadi mai trebuie si altceva?)

Nu stiu daca comoara mea e fetita sau baietel...oricum va fi o surpriza deosebit de placuta. Singura problema e numele in caz ca e baietel.

V-am pupat!

Timi

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Anto ma bucur sa vad poze cu tine in afara patului , iar de Victor ce sa zic.....nmu mai am cuvinte de lauda. E un copil tare reusit.

Simona 31+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anto , merci pt ca mi-ai raspuns la postare! Victor e un dulce! si tuns si netuns ! iar burtica ta arata f bine!

Alina , bine-ai revenit! important ca e inca bebelina la purtator si iti urez sa ma stea acolo inca vreo 3-4 saptamani!

Timi si Monikuta , bine-ati venit printre burticile de iulie-august!

Andra, parca tu m-ai intrebat de naut..nu stiu cum se face, eu am mancat mereu cand mergeam la Istanbul si mai si cumparam pt acasa. O sa intreb maine pe mama sau in familie daca stie cineva retea si iti spun. In Cta n-am vazut sa se gaseasca..

Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Simo, mersi frumos, .
In pozele din curte aveam straie "de oras" pt ca tocmai veneam de la dr, merita imortalizata rara ocazie in care ma intolesc asa select .

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Luno 'r u ready for the show?
io stiu ca acum ai mici probleme, dar cum a zis si mami de Anya nu iti fa ganduri pana nu ai un diagnostic clar... iar cu starea ta de rau, s-ar putea ca ti-o si induci singurica banuita fiind de anemie sau ce ti-or mai scris nenii aia pe fisa ta medicala... nu baga la cap si simte-te bine cum ai facut-o si pana acum. Conteaza mult si autosugestia, ia zi: ma simt bine, ma simt bine!

soooo... r u ready for the show? ete poze cu patut insa necesita cateva comentarii...

• patutul nu este amenajat asa cum va fi el si folosit... adica nu prea are ce cauta nici perna si nici patura pe acolo...
  • jucariile de plus sunt puse la fel... fara vreo legatura cu bebe nou-nascut... se va bucura de plusuri mult mai incolo
  • scuzati deranjul de sub patut adica geanta lu' mami de spital care e tuflita sub patut
  • bietul pui care e legat de o aripa pe coltul patutului are rol de 'privighetoare' in diminetile cu soare adica e cutiuta muzicala si neavand de ce sa o leg sau sa o agat (ca sa o pot trage de gat, altfel nu canta!), i-am confiscat o aripa si zang, uite-asa sta puiul cocotat la patutul lui bebe...
  • mi-am bagat ochiu' si sub patura din patut, care ascunde evident neshte lenjerii de patut... iar daca ma intrebati cat am dat si alte alea, va zic ce mai retin: 120 ron patutul, 55 ron saltelutza, lenjerii in jur la 45 ron setul, etc.etc... preturi pe site la IKEA cate vreti...

Gata comentariile... mele!
ah, am uitat sa mai fac unul important... mie imi place tare mult stilul acesta de patut... cu gratiutzele astea rotunde! oi fi eu mai demodata? it doesn't matter anyway! va pup

karligutza, sapt.36 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

Frumos dom`le! La noi cred ca o sa-mi dau sufletul pentru toate astea...pana o urca Ikea harta sa ajunga la Iasi.........

Am si eu un coment: geanta lui mami nu se vede foarte clar

Simona 31+ Matei Hisham

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andicu

Andra, parca tu m-ai intrebat de naut..nu stiu cum se face, eu am mancat mereu cand mergeam la Istanbul si mai si cumparam pt acasa. O sa intreb maine pe mama sau in familie daca stie cineva retea si iti spun. In Cta n-am vazut sa se gaseasca..

Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

nu, eu te-am intrebat ... ah, ce m-ai confundat na na! sa nu se mai intample!
astept cu drag o reteta, daca se va pute afla... deci e bun-bun cum se zice... nu degeaba iti luai si pt.acasa!
si apropo de kg.luate in plus... indiferent cate sunt, vad ca unele fete deja au aproape 20 kg.luate in sarcina, suntem in aceeasi oala pt.ca nici uneia nu ne este usor cu miscarile astea de pe stanga pe dreapta, noaptea prin somn si mai ales pe caldura asta... si eu cu 13-14 kg.in plus ma vait ca o baba ca au una, au alta... oare cum oi face cand chiar o sa doara treaba cu nascutul, hm? atunci ce fel de AUUUUU o sa zic?

ma bucur si eu sa vad ca mamicutza de elisa s-a intors acasa si mai ales ca ne scrie... bine ai venit acasa si sa nu duci bagajul ala la spital prea repede... or daca vrei, tu du bagajul, dar te intorci repejor acasa, ca doar noi avem de sporovait aici odiseea sarcinii in 40 de saptamani! deci pana la capat! 'teles? sa fii sanatoasa si cuminte ca doar sapt.viitoare ai de butonat la laptop si asa mai departe inca vreo cateva saptamani bune!

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Frumos dom`le! La noi cred ca o sa-mi dau sufletul pentru toate astea...pana o urca Ikea harta sa ajunga la Iasi.........

Am si eu un coment: geanta lui mami nu se vede foarte clar

Simona 31+ Matei Hisham

pai stii de ce? e ascunsa bine in primul rand sub patut si in al doilea rand in poza 0322; ca sa nu care cumva sa ma apuce vreun gand... greu de accesat va sta pana la sapt.40! sper!

bai za uei!
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Eh, bucurestencele, ce bine ca aveti IKEA . Ptr noi, singura varianta sa gasim preturile astea e sa mergem in Ungaria. Si parca nu ma simt in stare sa merg pana in Ungaria , asa ca o sa iau la preturile de la noi... Vrem si noi IKEA !!

30+

Christian

Mergi la inceput