Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nu am reusit decat sa citesc 2 capitole din urma.oricum sunt in reluare de la diazepam..
pe scurt :contractiile nu ma lasa, ori la 40 de min sau la 2 ore,asta e marja.mi-e dor de cele B-H nedureroase,cateodata ma carcesc de durere.azi a fost mai rau...poate maine va fi mai bine...asa era si in spital,la un moment dat nu-m i mai faceau perfuzii ca incepusem sa am efecte adverse eu,dureri in piept,palpitatii,tremuram din tot corpul...cu asta am plecat din spital fiecare zi in burtica e un castig,si sa speram ca va mai lua si in greutate ca a ramas putin in urma..placenta e cu grad de maturare 2/3, cu calcificari,tromboze...cam naspa.dar fluxul sangvin prin arterele ombilicale e f bun,deci trebuie sa ajung cu ea macar la 2 kg,la 32 de sapt avea 1,600....
in fiecare sapt ma voi duce la control,acum vineri,cu geanta de spital dupa mine,ca a fost groaznic nu am avut nici macar papuci...
va pup cu drag,va rog sa ma iertati dar deja simt ca am obosit...oricum psihic cam inccep sa dau rateuri
oricum ati fost extraordinare si am vazut pozele de la intalneala SUPERBE!deni dar ai o nora si cu personalitate si frumoasa foc!dar s-a vazut si puiutul de oltean nu s-a lasat cu una cu doua si tot a cucerit-o!bravo voua mamicilor,felicitari pt ingerasii vostrii

din inima la toata lumea!

alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Pe primele mele analize scrie suspecta de anemie sau talasemie... D'aia cred ca-mi repeta analizele miercuri sa vada daca e talasemie sau nu. Am inteles ca e cam...grav. Dar nu stiu cat de grav.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Din cate inteleg, e ereditara si sunt mai multe forme iar gravitatea depinde de forma.
Eu zic sa nu te stresezi inainte sa stii ceva sigur, mai ales la cum au notat ei pe fisa, e f posibil sa-ti faci griji degeaba.
Curaj, !

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Luna -nu sunt medic de "meserie" dar am citit pe net imerdiat cum ai scris tu www.dictionar.romedic.ro/medicina.php?word=talasemie" target="_blank">aici
sau
aici
Eu as zice sa nu-ti faci inca griji pana nu refac ei analizele , faptul ca tu te simti obosita poate ca sunt si alte cauze ca de exemplu ai lucrat prea mult , multe si ai sa vezi ca trece ...

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto si Simo mersi mult.

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Otilia mersi merg acum sa citesc.

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina o sa vezi ca atingi targetul impus! Si vezi ca ai de citit de la capitolul 52 .

Maine merg si eu la dr, sunt curioasa de ce imi mai zice!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by mioara2004

Despre faptul ca bebelushilor nu li se da supliment in spital dra cu care fac cursul de lactatie ne-a spus ca se procedeaza asa pentru a se incuraja alaptarea la san si pentru ca bebe sa stimuleze si el lactatia mamei. Dar aici la Cluj am aflat ca daca dai ceva asistentelor iti dau lapte praf si cu biberon, ceea ce nu-i prea bine ca bebele ar putea respinge sanu.

Mioara 35+ Doru Andrei

subscriu! mai ales ca lactatia nu are legatura cu cezariana. sunt femei care nasc natural, caora li se instaleaza lactatia in 5-6 zile. oricum , sanul trebuie stimulat de gurita lui bb. storsul a 3 picaturi de lapte din san nu are relevanta, pentru ca bb, odata pus la san, trage mult mai mult. asta este defapt secretul...alaptare la cerere, adica de cate ori urla este pus la san. cazurile de hipogalactie (adica lapte insuficient) sunt destul de rare si trebuie atent verificate. din pacate, sunt inca f multe maternitati unde se da lapte cu biberonul nou-nascutilor si ulterior refuza sanul (sau, si mai grav, sunt deja satui cand vine mama la alaptat si chiar ca nu mai are cine stimula lactatia).

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

alinutza, bun venit acasa! ce bine ca ai net sa ne mai scrii.

lunito, ia repeta tu analizele si lasa cititul pe net pana nu esti sigura de diagnostic. daca ai trait pana acum bine-merci fara sa ai probleme si ai facut si 2 copii, e clar ca nu e nimic grav.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Simo, maine merg la control si o sa-l intreb pe dr daca e ok sa faca chiar asa. La fel si la mine intr-o parte scoate fundul intralta capul . Nu ma doare , dar e ciudat ca parca simt o presiune in burtica. Cand ma intorc o sa-ti spun exact ce mi-a zis. Maine ma va chinui ca imi recolteaza si din col, imi face si ecografie...drumul e lung pana la Bucuresti si daca am noroc sa fie soare...vai de capul meu!!Dar voi rezista eroic pentru bebe!!
alina.a ma bucur ca esti acasa. Imi pare rau ca tot ai contractii dar incearca sa mai rezisti cateva saptamani sa o faci pe bebe elisa cat mai grasunica. Oricum important e ca esti pe maini bune din cate am inteles si acolo la doctor

sorina 33+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Sorina, si la mine se impinge galusca uneori de zici ca vrea sa iasa prin piele. Sunt zile cand e mai agitata si zile cand e mai calma.
Bafta la dr.

Jadi, si tie bafta la dr, va asteptam cu vesti bune pe toate.

Nici aici nu se da nimic in maternitate la nou-nascuti, cel mult un pic de apa daca plang rau.

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput