Mamici de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 5

estecri spune:
buna burticute.
Am si eu o intrebare: la voi scoate bebe (sau se incordeaza) funducul sau capul?La mine se face cate o galca intr-o parte a burtii. Nu ar fi asta o problema dar ma ingrijoreaza faptul ca se intampla asta cam de 30 de ori pe zi...nu e cam mult? asa vi se intampla si voua?
Noi facem 4 ani de casnicie pe 14 iunie[big smile] si sunt curioasa cu ce cadouri vine sotul!!!
Mai am de citit cateva pagini din capitolul trecut si revin!!
pup burticile
sorina 33+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

madabout2003 spune:
Azi am stat toata ziua la calculator, dar nu pe forum ci ca o bun viitoare mamica pe un joc!! Imi fac ochii ca girofarele la ora asta!!
Alina bine ai revenit, da-ne amanunte cum te simti!
Mioara imi place tare mult numele Doru asa il cheama pe frati_miu si asa mi_e dor de el.......
Tami si Monikuta bine ati venit!
N-am inteles exact cine cat sarbatoreste de la nunta.. Felicitari si muti ani inainte! Eu fac pe 18 iunie 2 ani !..Coincide cu viitoare vizita la medic
!
Cred ca ma duc sa fac ceva de mancare ca imi vine sotul macar atata lucru pot si eu sa fac din ziua de azi..
PS Mi_am amintit ca intreba cineva mai demult la ce seriale ne mai uitam, eu m_am uita la ROME sunt 2 serii si mi s-a parut suuuper tare, ma prins la fel de tare ca si Grey's Anatomy, chiar daca n-are nici o legatura!
MADA 27+, cu
Emily
Noi doi+1

Simo78 spune:
Sorina al meu face figuri din astea. Uneori scoate intr-o parte fundul si opus capul, de imi pot imagina ca il tin in brate .
Simona 31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Antoanela23 spune:
Simo, te risti?
Jadi, chiar si cu pasaport individual, Vladut are nevoie de procura de la voi sa-l poata scoate bunicile din tara fara parinti. Treaba valabila si daca pleaca doar cu un parinte din doi, sunt foarte stricti astia la frontiera, interesati-va despre detalii.
Pt carcei (scuze, dar am uitat cine spunea ca sufera) e bun magneziul.
Iar despre mancarimile de piele, intamplator mi-a povestit moasa azi despre un caz. Se pot modifica in sarcina niste parametri hepatici, nu am retinut exact care dar se vad in analiza sangelui, e ca o toxinfectie de sarcina. Ca rezultat al modificarilor creste bilirubina in piele si provoaca mancarimi, cea despre care-mi povestea se scarpina pana la sange si era disperata. Sper ca nu bat campii cu gratie, cam asta am retinut din ce a zis ea. Se intampla rar sa fie reactii atat de violente, dar e posibil; se trateaza medicamentos.
Normal ca nu asa se explica orice mancarime de piele. Dar daca persista si evolueaza, nu strica sa vorbiti cu dr.
Stiu ca si eu am avut la Victor cateva zile de mancarimi groaznice, mai ales de picioare, fara bubite sau alte simptome; au trecut de la sine.
Anto 34 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)

Luna1 spune:
helou!
Eu tot lesinata...
Cat de nashpa poate fi anemia asta? Si ce se intampla daca nu reactioneaza la fier? Am citit azi ceva in fisa mea ca m-am speriat, ce e aia talasemie? Avem vreo doctorita sau vreo priceputa pe aci?
Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin Is the final countdown!!!

Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Anto tu esti mama noastra, inca 3 ani si faci majoratul!Deni &
Vlad & Tudor

Anto

Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
helou!
Eu tot lesinata...
Cat de nashpa poate fi anemia asta? Si ce se intampla daca nu reactioneaza la fier? Am citit azi ceva in fisa mea ca m-am speriat, ce e aia talasemie? Avem vreo doctorita sau vreo priceputa pe aci?
Luna30 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">CosminIs the final countdown!!!
Luna, ai tu talasemie?
Sper sa-ti raspunda fetele

Eu stiam ca e o forma de anemie cu care te nasti, datorata formei globulelor rosii, dar e fff posibil sa ma insel.
Anto

Luna1 spune:
Pe primele mele analize scrie suspecta de anemie sau talasemie... D'aia cred ca-mi repeta analizele miercuri sa vada daca e talasemie sau nu. Am inteles ca e cam...grav. Dar nu stiu cat de grav.
Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin Is the final countdown!!!

Antoanela23 spune:
Luna, uite aici o prima explicatie:
http://www.dictionar.romedic.ro/medicina.php?word=talasemie .
Stefania, e f misto sistemul danez, bine ca v-ati mutat acolo.
Anto 34 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)

Simo78 spune:
Luna, talasemia este o forma de anemie ereditara, hipocroma (hematiile slab colorate) si hipersideremica (exces de fier). Asteapta totusi raspunsul Anyei.
Slabita poti sa te simti si din cauza tensiunii scazute. Eu mi-s experta la asta. Incearca ceva cu cafeina.
Anto ma risc, ca povestesti frumos
Simona 31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.