Un cuvant - sau ceva ce costa mult prea putin
Raspunsuri - Pagina 5
Karina spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Pentru Sara, am cautat acel nr de cont pe situl Sarei si nu l-am gasit. Ar trebui afisat pe prima pagina, eu, de ex. , nu l-am gasit. Daca ar fi afisat in asa fel incat sa iasa in evidentza, cei care ar dori sa doneze ar gasi f usor informatia si ar dona direct acolo unde trebuie.
Sanatate Sarei !
Dl Marius nu e om rau, numai ca uneori alege niste cai f intortocheate pt a transmite un mesaj. :-)
Sibylle, uite aici conturile:
www.newsfive.net/sara/stiri.php
Si eu sint curioasa, cine este PentruSara?!
Si mai cred ca asta este un subiect de "Umanitare" si trebuie sa se supuna regulilor forumului.
Multa sanatate Sarei.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
PentruSara spune:
quote:
Originally posted by Karina
[quote]Originally posted by Sibylle
Si eu sunt curios cine sunt...
PS: Cel putin ar fi bine sa informati publicul si sa stie si de existenta celorlalte conturi, astfel incat, cei care au semne de intrebare sau indoieli, sa poata alege. Mi se pare corect.
szivarvany spune:
PentruSara: "publicul" de aici il stie pe Marius de ani de zile ...
Mai bine ne-ai spune cine esti, dak esti oradean de-al nost` sau ruda cu micutza sa ne spui evolutia ei, cu ce mai putem ajuta, daca o putem vizita ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
anda141 spune:
quote:
Originally posted by PentruSaraquote:
Originally posted by Karina
[quote]Originally posted by Sibylle
Si eu sunt curios cine sunt...
PS: Cel putin ar fi bine sa informati publicul si sa stie si de existenta celorlalte conturi, astfel incat, cei care au semne de intrebare sau indoieli, sa poata alege. Mi se pare corect.
www.newsfive.net/sara
Acest forum s-a implicat in foarte multe cazuri cu mult inaintea Sarei si stim ce vorbim. Marius stie bine ce face, si nu te obliga nimeni sa donezi in contul deschis de el, nimeni nu e obligat.
Ai dreptate cand spui ca vorbesti in necunostinta de cauza, daca ne-ai cunoaste si ai fi participat si la alte actiuni umanitare de pe forum nu ai fi fost asa suspicioasa. Insa tu crezi ca Marius sau altcineva vrea sau ar putea sa profite cumva de pe urma nenorocirii altora? Greu de crezut asa ceva.
Hai sa ne concentram si sa vedem ce putem face pentru micuta,nu conteaza atat de mult prin ce mijloace.
Sa il ajutam pe Alexandru
PentruSara spune:
Fiind nou pe aici, nu stiu ce ati facut inainte. Toata stima pentru d-l Marius si ce am auzit ca a realizat.
Insa, nu v-ati gandit ca vor intra altii noi aici si nu vor stii cum merg lucrurile?
Chiar conteaza cine sunt? ... Nu prea cred ... Iar noutatile cu privire la Sara, le gasiti pe site-ul Sarei.
anda141 spune:
quote:
Originally posted by PentruSara
Fiind nou pe aici, nu stiu ce ati facut inainte. Toata stima pentru d-l Marius si ce am auzit ca a realizat.
Insa, nu v-ati gandit ca vor intra altii noi aici si nu vor stii cum merg lucrurile?
Chiar conteaza cine sunt? ... Nu prea cred ... Iar noutatile cu privire la Sara, le gasiti pe site-ul Sarei.
www.newsfive.net/sara
Nu stiu cat conteaza, dar eu sunt curioasa cine esti. Si de ce e asa de secret, si vezi ca prin atitudinea asta recalcitranta ii indepartezi pe cei care vor sa ajute. Daca vrei sa ii faci un bine , ar fi bine sa fii mai cooperant.
Sa il ajutam pe Alexandru
PentruSara spune:
Imi cer scuze. Vad ca la mine e problema. Rog stergerea mesajelor care afecteaza imaginea unor persoane / a forumului sau care descurajeaza donatia.
O zi buna.
In urma discutiilor telefonice directe (apropos multumesc de telefon) s-a lamurit situatia. In fapt s-a solicitat stergerea mesajelor dar recitindu-le am ajuns la concluzia ca sunt normale, corecte si naturale fiind de bun simt orice om punandu-si intrebarea de drept de ce asa si nu altfel. Tocmai de aceea nu am sa sterg aceste mesaje pentru ca am vorbit la telefon, ne-am lamurit si mergem mai departe.
CONCLUZIE:
PentruSara este un promoter al cazului in concluzie nu conteaza persoana.
Marius Pernes
liliana_28 spune:
Buna,
DragaPentruSara, poate ar fii bine sa spui cine esti o data ce ai agitat spiritele atat de tare (dupa parerea mea..... degeaba).
Daca nu stii ce s-a facut inainte...sau esti nou pe aici....intreaba.
Ce este si mai nasol este faptul ca nici tu nu stii cine esti....!!!!!
Sa aveti o zi buna.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
denizel spune:
quote:
Originally posted by PentruSara
www.newsfive.net/sara
Da, Pentru_Sara, conteaza cine esti! Chiar foarte mult!
In aceste cazuri, transparenta este unul din cele mai importante lucruri.
Noi il stim pe Marius si avem incredere in el.
Daca nu te stim pe tine, cum putem avea incredere in tine?
Daca te preocupa impresia pe care si-o vor face nou venitii care nu il cunosc pe Marius, ai face bine ca macar lor sa le dai informatii despre tine.
Cu genul acesta de atitudine ("si eu sunt curios cine sunt") nu ii faci Sarei nici un serviciu. Dimpotriva! :-(
Eu una voi dona in contul lui Marius :-)
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
CORNELIAP33 spune:
quote:
Si mai cred ca asta este un subiect de "Umanitare" si trebuie sa se supuna regulilor forumului.
Multa sanatate Sarei.
Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Eu stiu ca Marius are intentii cat se poate de bune, dar acest subiect ar trebui sa nu aiba aceste discutii in contradictoriu si nu trebuie ca eventualii donatori(care nu-l cunosc pe Marius) sa creada macar o clipa ca ceva nu este in regula.
Ar trebui sa se discute cu acest PentruSara si sa se rezolve toate neclaritatile.
As vrea sa ma implic in acest caz si sa il fac cunoscut colegilor mei, dar dorind tranmsparenta totala si oferindu-le in consecinta toate link-urile pentru a se informa, nu cred ca cei ce ar citi replicile de pe acest forum, referitoare la subiectul SARA ar fi prea dornici sa se implice.
N-ar fi bine ca subiectul sa treaca la umanitare si sa respecte regulile acelui forum?
Nu vreau sa supar pe nimeni si daca am facut-o imi cer deja scuze.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."