Oradea(16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ba da. Era culoarea care imi lipsea. Iti dau rosu la schimb.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ce frumoase flori...
Simina, ai incercat sa le amesteci? Imi povestea tata, cand aveau portulaca in fata casei, mai rupea cate o floare de o culoare, si pudra florile de alta culoare, iar la anul ieseau niste minuni colorate:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salut!!
Iarasi vad flori perfecte!Ale mele toate au cate o buba, cat de mica, da' o au! Simina, am o floare , la care tu i-ai stabilit denumirea de stromanthe. De cand am primit-o, unele dintre frunze se usuca pe margine. Ce sa fac cu ea?

Ally-abia am asteptat sa te intorci si sa ne zici impresii. Am citit dincolo, la Vacante. Foarte frumos. Ti-am zis ca si io am fost tentata de Turcia, da' nu am avut cu cine merge si numai noi trei, parca n-am avut tragere de inima.
Ce-au zis fetele de avion, in special, cea mare?

S-a facut vreme buna!!
Poate reusim sa mergem maine, in sfarsit, la Hajduszaboszlo!

Pe unde petreceti sfarsitul de saptamana?

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina -inca nu e 100 % dar cred ca si noi merge in aceasi loc si tot maine. Ramaneti si peste noapte sau va intoarceti dseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

deci maine intalnire DC la Hajduszoboszlo?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Cu intarziere destul de mare, presupun:LA MULTI ANI, ALLY!!!

Mercedes-nu ramanem peste noapte. Voi?

Gabi-veniti si voi? cine mai vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Multumesc de urare ! M-a prins ziua mea in Turcia,asa ca m-am "tratat" cu un cockteil pe-acolo...Voiam o sedinta la SPA,dar m-am gandit ca cu 70 sau 90 de euro ma pot cadorisi mai bine la noi,la shopping.aia n-a fost gratis.
In rest,am cheltuit doar vreo 50 de dolari,pe rahat(de dat cadou),un sal,o bluza si ochelari de soare.N-am avut ce cumpara mai multe pe acolo,ca la magazinele de vis-a-vis de hotel erau toate "turcismele" de la noi din piata,dar muuuult mai scumpe.
Fetelor le-a placut pe-acolo,se balaceau toata ziua,ba in mare,ba in piscina de copii,ba in cea de 1,40m ,asa ca la pranz sau seara n-aveam nici o problema cu dormitul.
Cu mancarea a fost putin nasol,dar mi-am propus inca de acasa sa nu-mi fac probleme,asa ca le-am dat ce au vrut : cartofi prajiti cu "cechap",panckecs,gofri si banane.(si niste inghitituri de mancare normala...)
Cu avionul le-a placut.Alexia se uita mereu pe geam (ea statea la geam) si zicea ca se vede ca o harta.La aterizare s-a plans de durere de urechi,dar i-am dat bomboane si am pus-o sa caste,asa ca a trecut cu bine.Medeea isi sugea suzeta si de-aia cred ca ea n-a avut probleme cu urechile.Le-am luat tablite magnetice,cu creion si cu forme,ca sa aiba ocupatie,sa deseneze in avion.Le-am folosit si pe acolo,la masa,cat asteptau,satule,sa apuc sa mananc si eu ceva...
Eu nu m-am prea relaxat,ca ...de! eram "de profesie mamica".Dar nu mi-a pasat prea mult,ca doar pentru ele ne-am dus.
Mergeam si seara,pe intuneric,la mare si le puneam sa "miroase" marea,adica sedinte de inspirat aerosoli.(faceam asta si dimineata).

Sa povestiti cum a fost in Ungaria si ce preturi sunt.
Am auzit ca la (nu stiu cum se scrie,scuze) Nirethaza ar fi o gradina zoo faina.O stie cineva?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina22

salut!!
Iarasi vad flori perfecte!Ale mele toate au cate o buba, cat de mica, da' o au! Simina, am o floare , la care tu i-ai stabilit denumirea de stromanthe. De cand am primit-o, unele dintre frunze se usuca pe margine. Ce sa fac cu ea?

Cat de des o uzi? Sa nu fie prea des. De 2-3 ori pe saptamana- maxim. De asemenea nu o tine chiar langa fereastra, e o planta ideala pentru birouri, dar nu cu soare direct. Nu o pulveriza pe frunze.

Gabi, n-am incercat polenizarea florilor de piatra de diverse culori, dar e o idee; ceva de genul asta se practica la violete de diverse culori. Am sa incerc.

Poze

Mergi la inceput

Simina-multumesc de raspuns! Nu o ud decat o data la 2 zile, iar iarna o data la 3 zile, de lumina soarelui o feresc.Toate astea le stiam tot de la tine

Mergi la inceput

Atunci s-ar putea sa fie o pb de substrat. I-ai mai schimbat pamantul de cand o ai? De obicei primavara se schimba. Ce ai putea face acum e sa ii pui ingrasamant o data pe saptamana.
Am mai spus cum se procedeaza cu ingrasamantul lichid. Un capacel la 2l apa. Se uda planta cu apa suficient de bine, iar la 10 minute dupa se toarna putin din solutia obtinuta, neaparat pe pamantul ud, ca altfel vei arde radacinile.

Poze

Mergi la inceput