Oradea(16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Mi-au inghetat picioarele... am venit in sandale la lucru... vestutza am pe aici, dar sosete nu. Si cum as arata in sandale si cu sosete de bumbac?

Am gasit un articol foarte haios www.romanialibera.ro/a100640/dosarul-lui-dumnezeu-a-fost-clasat.html" target="_blank">aici.

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Simina - superbe pozele, mai ales alea din Felix !

Oradeni,
unde gasesc la noi jucarii dintr`astea ?
www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=38" target="_blank">jucarii lemn

Erau prin Lotus anul trecut, am fost aseara si nimic

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Daria, am o cunostinta in Caransebes care face jucarii din lemn; nu sunt chiar ca cele pe care le vrei tu. Iti trimit un link la albumul meu unde aveam de mai de mult scanate cateva pagini din catalogul lui. Daca te intereseaza sa imi spui si te pun in legatura cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Daria,incearca jucarii de lemn la magazinul de artizanat vis-a-vis da buletine,pe centru.Eu am vazut acolo si m-am mirat,ca doar nu fac parte din "zestrea" noastra populara.Erau cam scumpe...

Ei,si am venit si noi din Turcia,in Antalya - Lara,la Delphin Palace.A fost fain,da' m-am lamurit ca e mai bine de plecat cu inca o familie.Am fosat tot timpul "mama de serviciu" si cu masa si cu somnul fetelor,asa ca nu prea m-am relaxat.(plus supravegherea la piscina si pe plaja sau in mare).Am dat mai multe amanunte la "Vacanta in Turcia".
Cu fetele n-am avut nici probleme medicale,nici cu avionul si nici "deranjamente" majore de comportament.Medeea a facut obsesie pentru suzeta,dar se va dezvata ea...

Cum a fost la Serbarile Cetatii? Ca noi n-am apucat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am pus poze "proaspete" in albumul cu flori/ iulie 2007.
Ally, bine ai revenit. La serbarile Cetatii n-am ajuns decat duminica, fotografiile le gasesti cateva mesaje mai sus. Si totusi, parca mi-a lasat un gust amar imaginea cetatii.
In unele portiuni pare abandonata. Pentru un strain care ar vizita Oradea, inclusiv cetatea, nu cred ca i-ar lasa o impresie prea placuta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ally bine ati revenit! Asa e cu concediile de familie, noi mamicile nu prea avem timp sa ne odihnim... dca vrem "real relax", trebuie sa lasam trupa de minori acasa

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna ziua!ma scuzati ca dau buzan la voi, dar fetelor am nevoie de ajutorul vostru.

in 14 mai CALIN , sot de DIPLODOCUS a avut un accident grav de circulatie.acum e internat la cluj si are nevoie de sange.indiferent de grupa.va rog ,daca puteti ,sa mergeti la centrul de transfuzie sa donati in numele lui CALIN POPA.va multumesc.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu n-am voie inca vreo 2 saptamani, si atunci prioritate are micuta Sara la sangele meu... oricum, multa sanatate lui Calin!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/zoo-oradea-salvata/cn/bihon-news-editor8-20070712-105444" target="_blank">Noutati despre Zoo. Din stire nu inteleg nimic concret, doar ca Filip a declarat ca s-a licitat proiectul pentru reamenajare...

Intre timp m-am pregatit sa ma apuc de articol, dar nu am reusit sa incep sa scriu. Sper ca nici nu va fi cazul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Trebuie sa va arat florile de piatra, desi imaginile sunt de nota 4:
Portulaca1, Portulaca2 si Portulaca3

Dar ce conteaza reusita fotografiilor cand subiectul e de admirat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu vrei de culoare galbena?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput