Oradea(16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina- oare ati plecat deja? noi plecam la 9.30 si revenim deseara. Ati mai fost, pe ce drum mergeti adica intrati prin debrecen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru rapid ca sunt in curatenie sa va urez un we frumos, distractie maxima celor care mergeti dincolo ! Faceti pozeeee !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

gabi- nu vrei sa vii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Distractie placuta fetelor.
Noi ne pregatim de musafiri in acest weekend, e ziua lui tata si vor venii in reprize.

Editez, pentru ca vreau sa va arat si voua o gradina cu adevarat fermecata. Ca sa vedeti unde te poate duce pasiunea pentru crini. Pozele apartin autorului si gradinarului. Eu atatea soiuri de crini n-am mai vazut.
Merita sa va uitati si voi.

Mergi la inceput

Si acum, din colectia mea de flori, poza zilei: Gloxinia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simi, la multi ani taticului tau!!!
Mercedes, mersi pt invitatie, dar aveam o gramada de treburi de rezolvat

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Salut!
Mercedes-la 8,30 cand ai scris mesajul noi deja plecaseram. Am intrat prin Debrecen la plecare, iar la intoarcere am venit prin Derecke(?).
N-am mai fost pana azi. E frumos, no comment, dar nimic impresionant. Poze n-am, ca am lasat aparatele in masina.

Simina- SA-TI TRAIASCA TATAL MUUUULTI MUUULTI ANI CU SANATATE!
Pui poze cu tortul?

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

simina-La multi ani tatalui tau.

gabi-poate altadata daca vrei

cristina-noua ne a placut si spectaculos sau pot spune ca ce ar fi si la noi normal ar fi curatenia care acolo exista si la noi nu.Mi au placut f mult bazinele curate, oamenii care verificau aceste bazine( nu stiu ph din el sau temperatura).
Sincer ieftin nu e, pt doi adulti si un copil am platit 6600 de ft aprox 85 de lei plus benzina.
Ce este f rusinos ca avem la 10 km felixul de noi si nu ne folosim de el din cauza mizeriei iar de mare nu mai spun ca, poate ati vazut si la tv mormanele de alge. Asta e

Sa aveti o duminica faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa-ti traiasca tatal, Siminel !

Deci fetili cu Ungaria, v-ati distrat sau nu ? Nici nu voi, ci copiii, s-au distrat ???

Duminica faina tuturor !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Multumesc, chiar face o varsta frumoasa luni: 60 ani.
Musafiri am avut ieri o tura, azi alta, dar n-am facut tort, ca n-am mai apucat si nici tata nu e mare amator de dulciuri. Vrea sa-si mentina silueta. Asa ca am inlocuit dulciurile cu fructe. Oricum dupa o masa cu de toate, la final nu mai e loc si de praji.
Luni vom avea o masa in memoria mamei lui (50 ani de cand s-a stins din viata) chiar daca parastasul l-am tinut un pic inainte din motive obiective.
Ieri am primit o noua floricica, o kalanchoe roz.
Cam atat deocamdata.

O duminica frumoasa va doresc!

Poze

Mergi la inceput