Dama de consumatie
Raspunsuri - Pagina 16
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana vio Ete na! 4ani mai tarziu aparu si lupu' moralist! Alexandra Maria 14.12.2007 |
Gand la gand :). Doar ca sunt 5 ani.
reiki spune:
Ce trece timpul domnle.
Acu cand am reciti subectul, ma intreb ce o fi ajuns tania?
O sta la soare langa piscina vilei din Toscana - daca a fost fata desteapta, dar ma cam indoiesc.
Stateam de una zi la povesti cu un amic, care a stat si el in Italia cativa ani la un masterat si periodic se reintoarce in vizita sau pentru afaceri. Imi povestea cum dupa o intalnire de afaceri s-a imtalnit la restaurant sa sarbatoreasca pe unul dintre cei cu care avea afaceri. Acolo 12 perechi ei trecuti de prima tinerete cu neveste tinere si frumoase. Dupa un timp omu l-a intrebat ce este cu diferenta asta asa de mare de varsta intre cei de la masa si a aflat ca toti sunt la a doua casatorie. Si surpriza cea mare a venit de la femeile de la masa care erau TOATE romance.
Uite asa am ajuns dupa 2000 de ani sa-i cotropim noi pe romani si sa-i subjugam. Omu le-a si zis ca daca femeile lor si-ar pune in cap sa divorteze i-ar lasa si fara bani si fara copii. Adica s-ar intoarce roata.
Uite asa este viata, cand sus ... cand jos.... chiar daca trec anii, cu miile uneori.
dana vio spune:
citat din mesajul lui reiki Ce trece timpul domnle. Acu cand am reciti subectul, ma intreb ce o fi ajuns tania? O sta la soare langa piscina vilei din Toscana - daca a fost fata desteapta, dar ma cam indoiesc. Stateam de una zi la povesti cu un amic, care a stat si el in Italia cativa ani la un masterat si periodic se reintoarce in vizita sau pentru afaceri. Imi povestea cum dupa o intalnire de afaceri s-a imtalnit la restaurant sa sarbatoreasca pe unul dintre cei cu care avea afaceri. Acolo 12 perechi ei trecuti de prima tinerete cu neveste tinere si frumoase. Dupa un timp omu l-a intrebat ce este cu diferenta asta asa de mare de varsta intre cei de la masa si a aflat ca toti sunt la a doua casatorie. Si surpriza cea mare a venit de la femeile de la masa care erau TOATE romance. Uite asa am ajuns dupa 2000 de ani sa-i cotropim noi pe romani si sa-i subjugam. Omu le-a si zis ca daca femeile lor si-ar pune in cap sa divorteze i-ar lasa si fara bani si fara copii. Adica s-ar intoarce roata. Uite asa este viata, cand sus ... cand jos.... chiar daca trec anii, cu miile uneori. "lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita |
Motiv sa-ti doresti o operatie de schimbare de sex.
Alexandra Maria
14.12.2007
reiki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana vio
Motiv sa-ti doresti o operatie de schimbare de sex. Alexandra Maria 14.12.2007 |
Chiar daca schimbarea de sex m-ar face cu 25 de ani mai tanar(a) tot nu as face schimbul. Prefer sa mai astept 2000 de ani :))
Letitia1 spune:
Am citit toate paginile legate de acest topic, iar parerea mea este ca multe persoane isi dau doar cu parerea fara sa aibe habar despre ce este vorba. |
Da-pai persoanele si-or fi schimbat parerea in ultimii 5 ani. Nu crezi? Si cui ii mai pasa de parerea ta despre un subiect ingropat in 2007? Chiar crezi ca mai conteaza? Nici macar Taniei nu-i mai pasa.
A_Iulia spune:
Si eu l-am recitit complet. si am inceput sa ma intreb ce-o mai fi facand Elise, sau Principe, sau Guestus, sau...
In alta ordine de idei, oare chiar e ok sa poti raspunde la subiecte moarte si ingropate, dupa 5 ani? Eu zic ca dupa maxim 1 an toate ar trebui inchise.
reiki spune:
Din contra, eu inca mai cred ca nici un subiect nu ar trebui inchis. Toate subiectele ar trebui sa moara de batranete. Mie mi-a facut placere sa il recitesc. Poate ca daca nu s-ar fi scris axum in el ramanea mort si ingropat. Ma bucur ca a fost adus la lumina.
Letitia1 spune:
Toate subiectele ar trebui sa moara de batranete. |
Pai cind sa-si dea obstescul sfirsit, se trezeste cite un newcomer sa il resusciteze.
A_Iulia spune:
Pai atunci ar putea sa se propuna saptamanal cate 5 subiecte vechi fluviu, in rubrica "daca doriti sa revedeti"
dar sa apara cineva nou care isi pune primul mesaj la un subiect vechi de 5 ani mie una mi se pare de peste lume...