Dama de consumatie
Raspunsuri - Pagina 17
amezyarak spune:
Dana vio am vazut data postarii...un sfat bun il poti primi oricand chiar si dupa 4 ani. Ms pt observatie dar nu era nevoie :)
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amezyarak Dana vio am vazut data postarii...un sfat bun il poti primi oricand chiar si dupa 4 ani. Ms pt observatie dar nu era nevoie :) |
Un sfat este bun mai ales cand ai nevoie de el, dar dupa 4sau5ani nu (mai) conteaza.
Alexandra Maria
14.12.2007
ramiris spune:
citat din mesajul lui A_Iulia dar sa apara cineva nou care isi pune primul mesaj la un subiect vechi de 5 ani mie una mi se pare de peste lume... |
Poate noii membrii care resusciteaza subiecte ingropate de ani de zile le cauta in mod special. E singurul mod in care imi imaginez ca cineva da peste un asemenea topic: dupa o cautare cu cuvintele cheie relevante pe google care il conduce aici. Altfel mi-e greu sa-mi imaginez ca sta cineva sa "rasfoiasca" arhive.
Deci new-comerii care posteaza prima oara la un anume subiect mort si ingropat sunt clar interesati de tematica. Sau se plictisesc de moarte .
cristoiu spune:
citat din mesajul lui amezyarak Dana vio am vazut data postarii...un sfat bun il poti primi oricand chiar si dupa 4 ani. Ms pt observatie dar nu era nevoie :) |
Doar ca tu nu ai dat nici-un sfat
Rufus spune:
citat din mesajul lui ramiris Poate noii membrii care resusciteaza subiecte ingropate de ani de zile le cauta in mod special. |
Deci am stabilit: amezyarak este prietenul Taniei, suparat dupa 5 ani
Rufus, Tora si iadele
ramiris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Deci am stabilit: amezyarak este prietenul Taniei, suparat dupa 5 ani Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Sau cineva pur si simplu fascinat de subiectul "dame de consumatie" .
Oricum ar fi interesant de stiut ce s-a ales de Tania.
Letitia1 spune:
E singurul mod in care imi imaginez ca cineva da peste un asemenea topic: dupa o cautare cu cuvintele cheie relevante pe google care il conduce aici. Altfel mi-e greu sa-mi imaginez ca sta cineva sa "rasfoiasca" arhive. |
Asta ar putea fi o explicatie. De fiecare data cind vad un subiect vechi readus la suprafata, in 90% din cazuri sint readuse de newcomeri si chiar ma gindeam oare de ce nu le ajung subiectele proaspat deschise, dar se pare ca ei au a "hidden agenda" .
mianna spune:
citat din mesajul lui ramiris Oricum ar fi interesant de stiut ce s-a ales de Tania. |
pai s-ar parea ca vila cu piscina e doar un apartament de 40 mp, si nu-i in Toscana, ci in dulcele targ al Iesilor
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172148
de intors s-a intors relativ repede:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104760
poate totusi mai bine ca s-a bagat in asta doar pentru a avea bani de-un chef de ziua ei, decat pentru case si masini, care ce-i drept se intretin cam greu din cateva sute de euro pe luna. pasul inapoi spre nivelul de trai obisnuit ar fi fost cam dificil.
Letitia1 spune:
poate totusi mai bine ca s-a bagat in asta doar pentru a avea bani de-un chef de ziua ei, decat pentru case si masini, care ce-i drept se intretin cam greu din cateva sute de euro pe luna. pasul inapoi spre nivelul de trai obisnuit ar fi fost cam dificil. |
Ei as, s-a bagat ca sa aiba bani sa-si faca tzitze in 2009.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146361
anuscha2009 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Ei as, s-a bagat ca sa aiba bani sa-si faca tzitze in 2009. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146361 |
Neee, nu cred ca de asta!
Postarea asta a aparut cu 2 ani mai tarziu de la ,,dama de companie'' cand deja a aparut criza financiara pe piata fortei de munca a damelor de companie din toata lumea, deci se impunea o schimbare si cum un sfat pertinent in materie de viata de noapte, silicoane si alte delicii fierbinti, nu putea sa-l primeasca decat de pe un site in care se discuta preponderent despre lucruri care tin in general de familie, a revenit peste doi ani, cerand din nou ajutorul.
Daca fac un calcul simplu, vad ca fata posteaza la doi ani si cum suntem in 2012, resuscitarea s-ar putea sa fie doar un preambul la urmatorul subiect: ,,Casa de vacanta pentru tinere dame de companie - caut locatie, please help''