Dama de consumatie

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

quote:
Originally posted by oprescuflore

Ei fetelor stiti care este diferenta dintre noi?ca eu coordonez o imp. companie multinationala iar voi poate imi sunteti DOAR ANGAJATE ,si asteptati ziua pt a primi remuneratia in schimb eu imi pot satisface orice placere in orice moment zilei si al vietii,deci ,,tel tintit -sau tintuit,,cum bine spunea o draguta FORUMISTA.
Incercati sa deschideti ochii mai bine si sa va priviti trecutul poate este intradevar unul murdar.

sa ne vedem sanatoase la sedinta!!!!!!!!!!!!!!!

flori

Nu stiu care este iconul cu ala micul care se tavale de ras, dar e foarte potrivit aici, in primul rand ceea ce spui tu nu este de lauda, chiar daca se practica un soi de auto-discrimare la ora actuala, aceasta meserie, care habar n-am dar s-o fi schimbat legea in Romania, o fi in nomenclatorul meseriilor, nu este una cu care sa te lauzi decat in cazul in care atata ti-ai dorit de la viata, eu una mai degraba respect o femeie care face curatenie la o firma, si se chinuie sa-si creasca copii, decat o asemenea femeie, bine e doar parerea mea, sa fim intelesi.

Aici damele de consumatie platesc impozit si au carte de munca, dar crezi ca sunt mai respectate doar pentru acest lucru, aici e o chestiune de educatie, de morala, in fine, fiecare isi stie principiile si ce este bun pentru unul s-ar putea sa nu fie bun pentru celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by oana1177

hehe, nu demult cineva le trimitea la facultate pe dansatoarele noastre din Japonia si de oriunde; si-atunci toata lumea "a sarit cu gura", nu era nimic rau sa dansezi pe mese; era un mod cinstit de a castiga bani; iar acum, meseriile de dansatoare,dama de consumatie se transforma in prostitutie iar pt cele care le practica... - hai sa hulim

hhmmmm.... interesant; astept maine

Adevarat graiesti! Imi aduc aminte topicul si spre sfarsit s-a lasat cu paruieli din partea tuturor celor care au luat partea dansatoarelor, pardon fostelor...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

mey fetelor voi nu ati vazut ca a luat o intorsatura situatiunea

voi nu intelegeti ,ce deranjeaza acum nu este faptul ca danseaza sau a dansat ,ci ca posibil este sefa ...voastra ,(ca a mea sigur nui , eu nu am shefa )si ca probabil o sa fiti luate la ochi ...la shedintza.

eu va tzin pumnii ,sa nu fie prea aspra cu voi...ptru ca pardon v-ati bagat in gura lupului...singureeeeeeeele.in loc sa zicetzi buna ziua shefa ,ce mai facetzi avetzi cumva febra abdominala ,vretzi o aspirina,tylenol,un ceai ,o cafea??? voi nuuuuu, ati sarit pe ea ,ca e prea tinara ,ca nu stie sa adune,ca nu a platit impozite ,ca a lucrat la negru.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
mey fetelor voi nu ati vazut ca a luat o intorsatura situatiunea

voi nu intelegeti ,ce deranjeaza acum nu este faptul ca danseaza sau a dansat ,ci ca posibil este sefa ...voastra

Te pomenesti ca o fi sheful meu ?!
Mai stii... cum viata bate filmul... rasare vreo dansatoare din buric de unde nu te asteptai.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Haidi, bey cu indemnurile astea gen: stai , strange bani de casa si masina si poti sa renunti!!
Ce dracu !!! Atunci cand te obisnuiesti sa castigi 5000 euro/luna (?!) crezi ca iti convine dupa o perioada sa te intorci la 100? Sa fim seriosi! Aici nu vorbim de (i)moralitatea meseriei pe care o practica, ci efectiv de posibilitatea de a avea aceeasi bani, facand altceva dupa ce te-ai obisnuit sa ai un anumit venit.

Si daca isi plateste studiile, la terminarea lor credeti ca o pune cineva director din prima ca sa-i asigure acelasi venit? Spuneti voi care lucrati pe la companii cunoscute cat a durat sa ajungeti in pozitia in care sunteti si cate din colegele voastre de facultate sunt in aceeasi pozitie?

Atitudinea asta "stau sa strang bani si plec" e un fel de strut cu capul in nisip. Ce naiba! Eventuala casa sau masina pe care si-ar cumpara-o nu trebuiesc si ele intretinute? Cu ce? Adevar a spus cel care a spus ca " Drumul spre iad e pavat cu intentii bune".

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan

"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

A deviat discutia si observ ca s-a ajuns la sindromul "sefiei" de care sufera majoritatea femeilor din Ro, in alta parte eu n-am intalnit asa ceva. Eu cred ca e un fel de refulare, pt. ca acasa la ele canta cocosu' in general.

By the way, eu am sef ....si este japonez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Ce nashpa, tocmai cand descoperisem si eu topicul asta....vad ca nu s-a mai scris de ceva timp.
Ma speriasem ca e sefa mea, dar judecand dupa varsta, numar si varsta copii si mai ales modestie... nu e ea...nasol ca vroiam sa ma duc la cursuri de dans si n-am timp, imi preda ea printre timp la job...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
...dupa un contract de 6 luni de munca m-am intors in romania si mi-am cumparat un apartament ...
sunt casatorita cu un tip care la fel are o functie f importanta cu care am avut o relatie de 6ani si care m-a sustinut si m-a asteptat pe perioada cat am fost plecata si care nu mi-a reprosat nici macar in gluma faptul ca am fost plecata
oprescu

Pai prost sa fie sa-ti reproseze; ca doar ce n-a putut face el cu functia lui importanta, ai facut tu in 2 contracte... stii tu vorba aia: "Ce face o femeie cu c... nu fac 10 barbati cu capul!"

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

quote:
...dupa un contract de 6 luni de munca m-am intors in romania si mi-am cumparat un apartament ...
sunt casatorita cu un tip care la fel are o functie f importanta cu care am avut o relatie de 6ani si care m-a sustinut si m-a asteptat pe perioada cat am fost plecata si care nu mi-a reprosat nici macar in gluma faptul ca am fost plecata
oprescu

Pai prost sa fie sa-ti reproseze; ca doar ce n-a putut face el cu functia lui importanta, ai facut tu in 2 contracte... stii tu vorba aia: "Ce face o femeie cu c... nu fac 10 barbati cu capul!"

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Awwwww, asta e chiar urata de tot. Ti-as da tzshpe bile negre, dar ma gandesc ca poate te-ai referit la c...uptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

fiecare face bani cu ce are mai bun: daca in cazul tau mai bun e fundul, nu subaprecia si creierele altora.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput