Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ce mai distractie ati avut mey fetelor mey...monica "10" ...pai onitza draga, vad ca e cam pupicit paul de fete da' ce ma mir eu la ce dragalasenie de copil este.

aime ce ma bucur ca ati scapat. am citit mesajul tau si nu mi-a venit sa cred cat a suferit micul vladi

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,pacat ca nu ai venit...ne mai vedeam si noi.WE asta plec eu
Aime,aveti grija..pupam baiat mic si scump
Jasmine,bine ai revenit
Sabina,sarcina usoara in continuare si numai bine Gandacicai cu cei 3 nazdravani!
Pupi

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Aime, hai ca a trecut, gata. Pupici lui Vladut cel patimit. Iar tie, mami, capul sus, uite-asa ne intarim. Uite-asa ma icuget si eu la semnatura mea cateodata ca doar n-am pus-o degeaba acolo si e taaaare adevarata. Trecem prin cate unele si dupa ce iesim din ele ne dam seama prin ce valtoarea-m trecut.

Sabina, sarcina usoara in continaure si pupici la Sofia. Ce spune de viitorul membru al familiei? Cum i se pare? A isa vez ice incantare va fi pe ea.
Mey , mi-e dor de gandacica. Vreau si eu o poza cu Maria, cu ioachim, cu Ile...cer prea mult?

Paxelina, am ratat pozele tale, da' musai trebe sa ma duc in urma sa le caut ca prea le lauda fetele de zor pe-aici. Mie cateodata mie si frica sa ma gandesc daca as fi facut o fetita (a propos de hainute si cheltuieli), la cat de mult mia-m dorit eu o fetita. Nu-mi ramane acu mdecat sa astept sa-mi faca baietii mei fetite .

Jasmine, ce ma bucur c-ai mai dat un semn de viata. Nici eliza5 n-a mai scris de mult.
Iar legat de apa la Nisipurile de aur, io una cred ca n-ai nevoei sa-l scoti din apa. Ca apa e calr ma icalda ca la marea neagra si afara e super cald, asa ca medical, n-ai motive. Plus ca il mai iei din mare si-l mai lasi si la piscinutele hotelului (aia de copii trebuie sa fie clar mai calda ca aia de adulti). Lasa-l sa stea in apa pana i se ia . Sa vezi ce pofta de mancare o sa aiba si cum va dormi iar ca un bebelus.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by try

Jasmine, ce ma bucur c-ai mai dat un semn de viata. Nici eliza5 n-a mai scris de mult.
Iar legat de apa la Nisipurile de aur, io una cred ca n-ai nevoei sa-l scoti din apa. Ca apa e calr ma icalda ca la marea neagra si afara e super cald, asa ca medical, n-ai motive. Plus ca il mai iei din mare si-l mai lasi si la piscinutele hotelului (aia de copii trebuie sa fie clar mai calda ca aia de adulti). Lasa-l sa stea in apa pana i se ia . Sa vezi ce pofta de mancare o sa aiba si cum va dormi iar ca un bebelus.

Pai la Nisipurile de Aur tot Marea Neagra e,doar ca fiind ceva mai la sud sper sa fie apa mai calda.N-am curaj anul asta sa plec cu Radu la drum mai lung.Pt la anul ma gandesc la Antalya,Turcia,evident cu avion cursa charter.

Mergi la inceput

Cred ca Otilia se referea la pozele de la padure ale Deliei pe care le vazusem deja. Ca altele mai noi n-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by try

Cred ca Otilia se referea la pozele de la padure ale Deliei pe care le vazusem deja. Ca altele mai noi n-am gasit.

ultimele poze cu Delia le gasesti la onita in album , de ea sunt facute

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Da, pe-alea le vazusem cu "bentita-n buline ca sa nu intre paru-n ochi" . Am crezut ca ai pus tu poze noi.
By the way cu cine seamana Delia asa hlizita ca Silviu nu prea e cu gura pana la urechi prin poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Try, sa-ti traiasca si tie comorile!! Si bineinteles tuturor mamicilor de comori de toamna:)
gandacica nu prea vrea poze pe net, dar daca ii dai mail sigur iti trimite:)
Sofia e extrem de incantata de noul ei statut.Toata ziua pupa burtica si vorbeste cu bebelusul, ii spune bancuri, pt ea e ca si cum s-a nascut deja!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Toata lumea doarme ? Unde ati fugit?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by try

Pai la Nisipurile de Aur tot Marea Neagra e,doar ca fiind ceva mai la sud sper sa fie apa mai calda.N-am curaj anul asta sa plec cu Radu la drum mai lung.Pt la anul ma gandesc la Antalya,Turcia,evident cu avion cursa charter.

De-aia am zis si eu ca sper ca e apa mai calda.
Zici ca nu te-ncumeti la drum mai lung? Ce crezi ca ne-am propus noi sa facem in concediu anu' asta? Nici mai mult nici mai putin decat sa plecam la drum cu masina cu piticii la o vizita prin State de 9 zile. Si-n total o sa facem cam 1800km. Ne oprim in 3 puncte (2 nopti, apoi 4 nopti la niste amici si apoi alte 2 nopti la alti amici). Cred ca suntem un pic dusi cu pluta. Deja ma gandesc cu groaza cum se vor comporta copiii si sincer va spun ca mi-e mai teama de Alex care e foarte... dificil de la o vreme (vorbeste foarte tare, mai mult tipa ca si cand s-ar rasti tot timpul, se supara imediat si se tranteste pe jos lat ca si cand ar dormi, nu conteaza ca-i acasa pe covor sau pe strada sau in magazin). Nu mai putem sa-i captam atentia cand vorbim cu el, ii cer sa se uite la mine si el se uita in cu totul alta parte si vorbeste peste mine sau face altceva, un fel de sfidare daca vreti. Deci mi-e groaza cand mergem la amicii astia de ce impresie o sa facem pe-acolo si cum vom reusi sa-l strunim. Mi-e din ce i nce mai idficil sa-l controlez si sa-l strunesc. Si stiu ca numai eu cu tac-su suntem de vina. Ca nu reusim sa fim pe aceeasi lungime de unda cu educatia lui. Acum vorbi msi zicem ca nu trebuie sa mai proceda masa sau asa si cand vine vorba de practica facem tot ce stim fiecare.
Adrian cel putin stiu ca daca e mancat si dormit bine e ok cu el.

O sa facem popasuri dese sa ne dezmortim, dar sincer cred ca ne-a luat valul cand am programat concediul asta in felul asta.

Mergi la inceput