Comori de nov-dec 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 2
danette spune:
Aime, ma bucur ca acum e bine Vlad si-mi pare rau ca ati trecut prin asa momente grele.
Sa aveti grija de voi!
Oti, da... mai am 2 sapt... astept cu nerabdare, mai ales ca anul trecut nu am fost in concediu.
Corina75 spune:
ca nu am mai trecut de multa vreme pe aici....motive sunt cu carul dar nu are rost sa le mai enumar...
Au crescut si copilasii...nu mai stiu nimic decat de Onitza....
si de restul m-am pus la punct acum...cat de cat...adica nu noii copilasi.....
Sanatate lui Vladut, Aime....si noi am trecut prin tot felul de peripetii prin spital, dar va povestec eu...
Pana atunci, va sarut pe toate si sper sa pot intra mai des....
Corina si
Andrei (24.11.2004)
Sabina spune:
dragele mele, azi am fost la botezul Mariei, al treilea puisor de gandacelu.
E o minune de fetita, pe care ioachim si Ileana o iubesc la nemurire.Sofia mea insa a stat numai langa ea, se tot uita si nu-i venea sa creada:)
Ioachim a crescut(tot Sofia cica; Ioachim, da ce-ai mai crescut!!) si in opinia mea se cam gudura pe langa Anca, na, nu mai e cel mia mic si rasfatat el acuma;))
superba familie:)
va pup si santate tutoror bonlaviorilor si sanatosilor:)
PS Noi suntem bine.Sunt o elefantita cu baby boy la purtator, mai am 3 luni:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
paxela spune:
sabina, multumim de vesti
, sarcina usoara in continuare, nastere usoara si bebita sanatos
noi ne-am adunat dupa o zi plina
, am fost la zoo si la circ , cu ambii copilasi din dotare
, a fost frumos, plictisitoare unele secvente din spectacol pentru Silviu bine ca doar 2-3 si scurte
, dupa un sfarsit de saptamana agitat sper la o saptamana calmaaaa
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
andreap spune:
Buna dimineata
Am vazut ceva din pozele facute de Onitza(nu prea merge net-ul asta
),imi plac....dar parca nu pot descrie in intregime atmosfera de acolo..a fost SUPERB fetelor!Monica a fost o gazda minunata.piticotii s-au distrat pe cinste..sper sa mai repetam ,si poate cat de curand la mine..daca ma mut in secolul asta din garsoniera!
Aime,off..de asta imi era frica atunci cand ti-am zis de antibiotic si saruri de rehidratare...bine ca pana la urma s-a terminat.Sper sa nu mai repetati.oricum,parerea mea,nu strica niste Prolyte(saruri de rehidratare).
Pupici..mai vb azi
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
carmen spune:
Aime
bine ca si-a revenit Vladut si ca ai dat peste un medic atat de bun, vorba ta, in tara noastra intra in sfera anormalului sa intalnesti un medic cu suflet
si profesionist.
Ce v-ati mai distrat voi de 1 iunie la Monica, sunt convinsa ca a fost f frumos. Eu am iesit cu fetele in parc si apoi le-am dus la Mcdonald ceea ce se intampla extrem de rar.
Otiliav e tare simpatica ANa in poze, ochii sunt fermecatori.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Otiliav spune:
Va uram o saptaman frumoasa!
Carmen, seamana cu mine la ochi
. Ieri mi-au zis socrii ingrijorati ca Ana in unele poze are ochii verzi
. Nu stiu ce tot viseaza ei sa-i ramana albastrii ca doar nu depinde de mine sau de fata, si apoi de unde ca genetic doar strabunici are cu ochi albastri.
Aime, eu vorbeam de patania mea cand am mancat sticksuri, am baut apa si am mers la nani si de pe la doua noaptea am tot vomitat pana dimineata. Si tu mi-ai zis ca voi sta o perioada linistita cu fierea ca s-a descarcat. Cum mai este baiatul azi?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
roserb spune:
Neata!
Ce distractie, fetelor, imi bag unghia in gat de suparare ca n-am ajuns. Din pacate de ce ti-e frica nu scapi, si joi si vineri am stat pana pe la 7-7 jumatate la servici, sunt multe licitatii si din pacate patimim
. Week-end-ul asta suntem si noi in Bucuresti, poate ne vedem prin vreun parc.
Aime, imi pare rau de ce-ati patit, bine insa ca Vladut merge spre bine. Sa ai grija sa incepi incet-incet cu alimentatia normala, eu una nu m-as fi incumetat sa-i dau pastrama. Pupici multi bolnaviorului si sa dea Domnul sa nu mai treceti prin asa ceva, e groaznic statul in spital, oricat de bune ar fi conditiile si medicii.
Sabina, multumim de vesti, am impresia ca am zarit-o si eu pe Anca de la distanta in Herastrau, dar ai mei copii nastrusnici trageau de mine care incotro, ne straduiam sa plecam spre casa, asa ca n-am mai abordat-o.
Sarcina usoara in continuare, hai ca mai ai putin de asteptat!
Paxela, e grozava Delia, mereu pusa la 4 ace, o adevarata domnisoara care se respecta, nici nu-i de mirare cu atatia cavaleri in jur! vrei sa zici ca a mers si ea la circ?!) Apropo, cum e spectacolul , merita, ca vroiam sa-i duc si eu pe copii?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:

Vladut e bine, azi a dormit pana la 10 fara 10
are de recuperat mititelu. A papat o banana si a mai cerut una, din care a mancat doar jumate, deci are foame, nu gluma. Apoi sticksuri si la pranz, am vb acum, papa gratarel de piept de pui. Speram ca raul a trecut. Multumim tuturor 
Otilia, da s-a descarcat fierea, dar e putin probabil ca de la sticksuri sa fi vomat, cine stie ce nu i-a priit.
la fata cu oki verzi, albastri, nu conteaza sanatoasa sa fie.
Roxana, pai i-am dat cu inima stransa muschiul, ptr ca imi cerea si aproape ca ma implora, cum sa nu cedezi...cred ca ii era foame tare si de gratar si alte cele se saturase si am cedat, stiind ca postise atat. I-am dat putin doar, niste felii stravezii, sa-i treaca pofta.
Andreea stiu de Prolyte, am si in casa (si Electrolyte), doar sa le ia, insa el era asa scarbit ca nu voia nik decat apa, asa ca...
aime si
Vladimir
Jasmine spune:
Of,Aime,acum am citit ce ati patit si crede-ma ca mi-au dat lacrimile cand citeam despre spital si perfuzii,branule.Stiu prea bine privirea aia disperata a copilului,iti cere ajutorul si tu stii ca nu ai ce sa faci,ca trebuie sa-si faca treaba asistentele.Ma bucur ca e spre bine Vladut,sper sa nu mai fie nevoie niciodata sa treceti prin asa ceva.
Eu n-am mai scris de muuult timp aici,din motive pe care n-are rost sa le comentez acum.Pur si simplu imi pierise orice chef sa mai scriu.Am mai citit din cand in cand,rar si pe fuga,cam in diagonala.
Noi suntem in general bine.Radu are 1m inaltime si 17 kg (sau chiar 17.5 ca nu l-am mai cantarit de mai bine de o luna si mananca foarte bine).Dupa ce toata iarna a fost OK,de cand au venit caldurile astea a racit de 2 ori si pe urma s-a ales cu o traheo-bronsita care trece greu,greu de tot.Cel mai greu scapam de tuse.Acum e aproape OK.
Inca n-am scapat de pampers si nici nu cred ca se va intampla prea curand,ca Maria-Sa e incapatanat.In schimb vorbeste ca un om mare,imi spune povesti cap-coada,e in plina epoca a DE CE-ului...in fine,nu ne plictisim nici o clipa cu el.
Abia astept sa plecam in concediu in iulie la Nisipurile de Aur.Stiu sigur ca o sa-i placa la maxim,singura problema va fi "cum sa fac eu sa-l mai scot din apa din cand in cand?"![]()