Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La birou si am o gramada de treaba,as vrea eu sa trag un pui de somn dar nici nu se pune problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Try,parca o vad pe mariuca cand spui cum face Alex....de cateva zile imi vine sa o non-stop.E tare incapatanata,nu mai vrea deloc sa asculte,daca-i spun stai fuge si mai tare,daca-i zic sa manance incepe 'mami mi-e somn lauuu',daca o cert urla "vleau la mamaie Vali" ...aseara a facut pipi pe ea ptr.ca nu am vrut sa merg in balcon sa stau cu ea(ii incalzeam mancare..)..normal ca am pedepsit-o si dimineata tipa si la bona ca nu vrea sa asculte
offff..tare mi-e dor de perioadele cand era cuminte..oare a avut fata mea asa ceva??
Pup

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Try,eu cred ca sunteti foarte curajosi cu planurile de concediu.Suna foarte bine ceea ce v-ati propus dar e clar ca nu va fi usor cu cei 2 pitici care nici macar nu au aceleasi tabieturi.

Eu deocamdata nu ma incumet la ceva mai "grandios" cu Radu dupa mine.Lui ii place in masina dar pe la o vreme se plictiseste si incepe "opreste masina si hai sa ne dam jos.Hai,opreste aici,hai tati,parcheaza aici,hai mami sa ne dam jos..." si o tine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
Apar si yo ca mi-era dor!

Am dus-o la gradi pe Damiana astazi ca sa vorbesc cu directoarea ce-mi trebuie pentru inscriere si de cand opot aduce. Vom incepe de 6 august daca totul va fi OK. Au mai venit cativa baietei cam de seama ei, dar NUMAI fata mea radea cu gura pana la urechi si striga la toti: "Cupiii!! Cupiii!!" Ceilalti plangeau de mama focului. Cand am dat sa plecam Damiana se ascunsese dupa copiii mai mari si vroia sa ramana.
Ee!

Legat de concediu pe 4 iulie ajungem in sfarsit la mare dupa cativa ani in care n-am mai mers. Ce dor imi este, dar si ce GROAZA!!
Sa ma ajute Dumnezeu! Ca-mi este mai frica de "apucaturile" sotului decat de fata.

De santierul din casa nu mai zic nimic sa nu ma enervez.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare fetelor,
eu sunt in pregatiri pentru party-ul lui alex de maine de la gradi si cel de joi de la gradi.
va pup pe toate, numai bine si voua si copilashilor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Jasmine, alex de regula e cuminte in masina, nu prea face scandal, mai ales daca-i pun cantecelele lui e super ok. Si de regula cand oboseste un pci, doarme de n-are aer. Cand era mic era mai putin rabdator si dupa o vreme il apuca urlatul. Cu el insa o sa avem probleme pe unde ajungem si cand ne dam jos din masina. Uneori e ca un titirez de nu-l poti tine-ntr-un loc, zici c-a scapat din cusca, iar cand ajungem la cineva acasa devine dificil, vrea sa puna mana pe toate cele, umbla pe unde nu are voie si e greu pt. mine ca parinte ca nu pot aplica metodele de-acasa, nu-l pot trimite la el in camera, nu-l pot pedepsi de fata cu altii etc.

Cu mersul in masina probabil ca adrian va fi cel fara rabdare, si e perfect de inteles la varsta lui.
Dar ma consolez cu faptul ca pot sa ma plimb usor in masina, sa ma duc pe bancheta din spate, sa-i dau sa manance, sa-l mai intretin cu jucarii etc. Nasol e ca inca nu a invatat sa adoarma in masina usor (spre deosebire de alti copii), dar in 9 zile cred ca se va invatat si cu asta, ca alta sansa n-are.

E un mare test pentru noi concediul asta, dar totusi nu vrea sa renunt iar la concediu. Chiar daca vor fi destule momente dificile, sunt sigura ca fiecare din noi va avea ceva de castigat. Oricum, putem scurta concediul in orice moment daca vedem ca nu ne descurcam la fatza locului. Nu avem decat primele 2 nopti platite la hotel, in rest stam la prieteni si deci putem oricand pleca mai devreme.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

MONICA - Distractie placuta cu piticii!

Mergi la inceput

TRY - Vacanta placuta si tie si poate nu va fi asa rau cum iti este acuma frica! Oricum, e greu cu doi, dar cand te gandesti ca peste niste ani vor fi doar amintiri,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, ma gandesc ca e foarte posibil sa fie chiar ok excursia pentru copii. Se obisnuiesc destul de repede, in general cu orice.
Chiar daca poate la inceput sa fie Alex in special, ca e mai mare si mai energic, mai problematic la drum... se acomodeaza el si cu drumul.
Cu Adrian cred ca e mai usor ca e micutz inca.

Si Iris doarme in general in masina. Cu toate astea cred ca vom pleca spre Bucuresti pe timpul noptii ca sa fie sigur ca doarme si nu trebuie sa tot facem opriri.

Acum mai este si un alt aspect... peste tot pe unde am umblat eu in concedii ma soca sa vad familii cu cate 2-3-4 copii, dintre care unii de 1-2 luni chiar...in port-bebe-uri, in carucioare...
M-am convins si eu ca e mai bine sa-l obisnuiesti pe copil de mic .. altfel risti sa fie dificil si problematic cand creste, sa accepte alte conditii decat cele din mediul de-acasa.
Cred ca si in Canada ca si in Europa de vest este la fel, familii cu copii f. mici la drum, in vacantze, viziteaza obiective turistice... Si culmea !! copii sunt cuminti si f. putini galagiosi de cele mai multe ori.

Citeam de Alex si parca scrii de Iris. Este f.f.f. dificila si ea si am impresia ca nu-i mai trece never-ever. Ma oboseste infiorator si am inceput s-o las mai moale cu interdictiile fiindca ma gandesc ca poate prea multe NU-uri o inversuneaza asa. Nu stiu daca e bine. Poate risc sa devina si mai egocentrista.
Fiindca are impresia ca toata lumea este a ei... ea fiind centrul universului. Exagerez cu vorbele (ca nu constientizeaza astfel de notiuni, desigur) dar asa se comporta. Ca si cum ar fi toate lucrurile ei si are dreptul la orice. Si credeti-ma ca nu am facut nimic sa-i incurajez apucaturile astea.
Si ea striga, se manifesta cu f. multa pesonalitate. Este de-a dreptul RAZGAIATA de multe ori.

Andra, nu te invinovati, pe tine sau faptul ca nu sunteti mereu amandoi parintii pe aceeasi lungime de unda cu educatia lui... este foarte mult si temperamentul copilului. Momentan din copil iese doar informatia genetica. De asta ne e greu acum, ca trebuie sa modelam caractere. Sa-i educam. Atat cat putem.

Si eu as vrea sa am un copil mai cuminte, mai linistit. Stiu sigur ca nu am facut nimic ca ea sa fie asa de agitata si incapatanata... darrrr... nu am ce sa fac. Ma lupt cu ea. Si probabil o voi face toata viatza. Mi-e destul de clar ca niciodata nu o sa fie o persoana docila. Sper doar sa ajunga sa fie intelegatoare si echilibrata.

Mama nu mai rezista cu Iris. A trebuit sa caut o bona, intr-un final. Din august o poate lua. Sper sa razbeasca cu ea. SA nu ajung sa tot schimb bonele ca nu vor vrea sa-si faca bietele femei 'moara in cap'.
I-a creat mamei o stare de stres continuu si efectiv in ultima vreme cedeaza nervos prea des.
De vreo 2 sapt. se plange de stari de rau asemnatoare cu lesinul, o senzatie de sfarseala. E extrem de palida si obosita.
Ieri si-a facut niste analize care nu au iesit bien deloc. Unele valori sunt chiar alarmante. Sunt destul de ingrijorata pentru ea.

Andra chiar vroiam sa te intreb, daca cumva stii, care e termenul in engl. pentru FOSFATAZA ALCALINA. e vorba de biochimia sangelui. Ce am gasit in romaneste m-a cam speriat. Ma refer la bolile asociate fosfatazei alcaline crescute.
Practic e dublata valoarea maxima.
Fe. este scazut, o val. de 23 in conditiile in care minima e de 50. nu mai stiu unitatile de masura.
Leucocitele sunt crescute si ele la 10.000, val. normale fiind inre 5000-8000.
VSH-ul nu-l stiu inca.
Oricum sunt intr-o stare infiorator de nasoala. Tot caut pe net si mai rau imi fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana imi pare rau de mama ta. Valoarea aceea a Fe arata o anemie f puternica, de unde starile de lesin si sfarseala. Leucocitele de regula is ok pana in 10.000, oricum trebuie coroborate cu valoarea vsh. Iar valoarea crescuta a fosfatazei, ptr cineva care a trecut de 50 ani si care nu se stie cu probleme vechi de ficat, bila, poate duce cu gandul la osteoporoza, care sigur ca nu-i placuta, ca nici o boala de altfel, dar si asta se depisteaza in urma unui test special, nu mai stiu cum ii zice. Oricum bine ca a mers la medic, sanatate multa multa. Ptr toate sunt remedii si sunt sigura ca va fi bine, stresul e mare, ca-i mama si stiu cum e sa fie mama bolnava, din pacate...
Numai bine va doresc

aime si Vladimir

Mergi la inceput