Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Vorbiti de slapi? Pai aici sunt foarte, foarte populari. De la cel mai mic membru al familiei pana la cel mai mare. Modele diferite, culori cate-n luna si-n stele.
Sunt extraordinari de usori (sunt din alt gen de plastic decat slapii de cand eram eu mica) si foarte comozi. Aproape tot personalul prin spitale poarta acesti crocs, asa se nuemsc aici.
Aici aveti o mostra de cum arata.
Iar aici puteti sa va facet io idea cam de cate modele exista.
Eu i-am luat lui alex cu 10 $ (am gasit i nsale) si vreau sa-mi iau si eu, dar inca nu ma-ndur sa dau 30$ (ca atat e pretul normal), astept sa gasesc i nsale pe undeva. Dar sunt perfecti, mai ales in jurul casei.
Nu-ti spun adriana ca alex nu a mai iesit din ei, n uvrea sa se incalte cu nimic altceva decat cu ei. Si plus ca se incalta si se descalta singur de ei (sunt usor de pus in picior). Poti sa-i folosesti cu bareta in spate (ca pe sandale) sau cu bareta i nfatza, ca pe papuci.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ce modele frumoase sunt unele!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Chiar ca sunt la moda slapii astia. Aici sunt la fel la pret cu pantofiorii din piele, adica scumpi . Cred ca sunt comozi dar i-am vazut cam ponositi la cei care au inceput sa-i poarte de acum 2 luni.
Ioana, sper ca nu esti la spital.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata!
Multam de grija fetelor
OTILIA ce mai face Ana? dar buni?
Nu m-am internat, oricum rinichii acum nu sunt inflamati sau ceva, la o eventuala criza atunci se poate vedea la o ecografie si cu tot setul de analize ce poate fi...maine insa ma duc la celalalt spital pt depistarea diabetului, mie mi-e frica de ace in general si am inteles ca imi vor lua sange la greu...o data maine si ma mai cheama alta data ca sa imi ia de 3 ori sange din ora in ora..grozav!!!! exact ce imi trebuia mie acum!!!!! asta e, mergem inainte....ieri cand l-am luat pe Paul de la gradi, mi-a spus educatoarea ca Paul in niciun caz nu e de gradinita, ca nu va face sub nicio forma fata, ca nu mananca singur, nu se imbraca singur, ca nu face nimik singur nu va spun ce m-a durut sufletul cand mi-a zis ; acasa Paul poate manca singur, l-am pus de cateva ori, insa nu vrea nu ca nu poate, si nu il lasa la cresa pt ca nu au rabdare cu el, da, e mai lent, dar asta e stilul lui si cu schimbatul...iarasi e intr-adevar ami lent, ma intreb toti copilasii de pe forum stiu sa se schimbe corect?? adica sa nu ia bluza cu spatele in fata si pe dos??????? de pantaloni se schimba, si de chioti poate, se incalta singur de la 2 ani, decat bluza nu poate, deci nu e asa grav zic eu.... si are o mutra acra educatoarea asta , de imi vine sa o iau la fuga!
PAXELA era si DOMNISOARA doctora acolo in clasa si a incercat sa se bage si ea in vorba ca nu e de dat la gradi, ca nu stiu ce, dar i-am retezat-o din start, i-am zis:"da, mai vedem noi" si am plecat , a ramas masca, mi-a zis MIhai, dar n-o suport, e dementa rau doc asta! adica stii...
BITS eu am gasit la farmacii servetele dezinfectante, dar si solutie la sticluta, servetelele erau impachetate individual, in pliculete albastre si parca scriau pe ele Oxygen sau ceva de genul asta

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Onitza sanatate multa!sa dea Domnu sa nu fie diabet!

Try stiu de solutia de care vorbesti.folosim si noi acasa dar uite ca la avion nu am avut voie cu lichide si de aceea am luat servetele.apropos de papucii la de Crocs Ken nu se mai descalta de ei asa incat am fost nevoita sa-i mai iau o pereche.sunt super comozi.ca sa fie mai deosebiti le-am schimbat baretele din spate si am 2 perechi cu nuante diferite.eu nu mi-am luat si-mi pare rau.

Adriana am vazut la Leonardo niste sandalute tip slapi sau mai bine spus sunt facute din material de slapi.la 180mii mi s-au parut super ieftine.acum nu stiu cat sunt de practice dar ma gandesc ca la tara sunt super ca pot fi spalate cu usurinta si in plus le poti folosi la mare

Mergi la inceput

ONITZA - Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa se infirme orice banuiala.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetili am inteles ca am cam speriat lumea cu internarea mea si cu analizele proaste.....sunt ok, deocamdata, intenarea este necesara pt un set complex de analize laca re voi fi supusa timp de o sapt, cam asa, pt ca rinichii mei sunt cam bolnaviori si doc de fam se teme sa nu fie o infectie care sa urce la inima; la doilea diagnostic, tot dupa parerea med de fam ar un posibil diabet, pt ca mi-au iesit valorile mari dupa 2 randuri de analize, doc de fam de ex mi-a spus sa mananc dulciuri 3 zile pana maine, cand fac analiele pt depistarea daibetului, pt a iesi valorile reale ale glicemiei si pt ca s-ar putea sa fie ultima data cand mi se va permite sa pap dulce ....cam atat deocamdata...mi se pare f ciudate crizele de rinichi si d-nei doc nefrolog la fel, pt ca daca ar fi nisip sau pietre la rinichi teoretic ar trebui sa ma usture cand urinez, ca se ami elimina pe parcurs, dar eu am dureri fff mari in timpul crizelor, in zona rinichilor, dar din acelea de iti taie respiratia, de faci eforturi sa simti ca intra aerul in plamani, si atat, alte simptome nu am; de aceea o sa ma internez dupa 16 iulie, ca sa ma linistesc un pic cu examenul macar...cam atat mi-a picat f nasol ieri cand mi-a spus sa ma internez, nu ma asteptam , nu eram pregatita pt asemenea schimbare si nu se poate clar,dar am convenit sa revin pt a vedea ce se intampla de fapt. In prima zi cand am mancat dulce mi-a venit rau, imi venea sa , stare de slabiciune in organizm , transpiratie rece, moleseala, abia astept sa vad rezultatele la analize.

Pupcei

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Doamne, Onitza, ce necaz!!
Ma rog sa-ti fie bine si sa nu ai diabet sau mai sr=tiu eu ce probleme cu rinichii!

Pana atunci ai grija de tine si incearca sa nu te stresezi foarte tare.

Zic si eu, desi cred ca nu prea ai cum sa nu stai ingrijorata.

Saracuta de tine!

Legat de Paulica, stai fara teama si nu pune la suflet toate vorbele unor natange!
Ce copil stii ca se imbraca si mamanca sau se spala singur si bine la varsta asta?!
A mea in nici un caz!
Asa ca, sunt de partea ta!

Lasa c-o sa fie bine, d-aia se duce la gradi ca sa se deprinda singurel sa le faca si d-aia intra in grupa mica.

Ete la aia!
Ce sfatoasa era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Onitza,sper sa aud vesti bune.cat despre Paul...pai daca stia sa faca singur toate astea,il dadeai la scoala.Ce crezi ca a mea stie?incearca ea sa manance singura,da' mai mult se manjeste,de incaltat depinde,la sandale mai bine,dar daca e cu siret..no,asa ca..pai ce?cati copilasi de 2 ani si jumatate stiu asta?ete na..fii serioasa!
Ad_rianna,in casa Mariuca nu vrea papucei si pace,desi i-am luat tot felul de modele.afara in sandalute,de cele mai multe ori cu sosetele,ca mergem la nisip si....si asa se tot descalta sa scoata pitricelele.
Monica,Roserb...care mai sunteti pe aici?Ce se mai aude cu intalnirea de azi?
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap

Monica,Roserb...care mai sunteti pe aici?Ce se mai aude cu intalnirea de azi?

Cica se tine!
Eu ajung probabil numai pe la 7 jumate, daca avem serbare , asta e!

Onitza, tin pumnii sa nu se confirme diagnosticul de diabet. Poate ti-au iesit valorile mari doar pe fondul stresului din ultima vreme.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput