Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZA - Am uitat sa te intreb, ai antecedente in familie de diabetici?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor ce m-am bucurat ca mi-ati spus cum au progresat copiii so cat pot ei!!! m-am linistit total, oricum ca sa fiu si eu linistita ca nu traumatizez copilul dandu-l devreme la gradi, ideal ar fi sa reusesc sa fac ce mi-am propus, adica: dupa examenul meu, nu il mai duc la cresa, DELOC,vreau sa ii dedic si lui timpul, dragostea mea, iar la gradi, cel mai devreme va fi la 1 decembrie, dupa cum a spus d-na direcotare a gradinitei de care apartinem noi, de aici din cartier...pana la 1 dec vad cum ne descurcam, o bona, sau la Moreni cu ai nostri asa cum s-or descurca....noroc ca a venit si cumnatul meu din Israel si viitoarea cumnata vine is ea de la 1 sept (super, tocmai cand incep eu sv) si poate le dua de lucru sa aibe grija de Paul ...dupa 1 sept ma gandesc cum o sa facem, dar pana atunci nu il mai dau la cresa...
ROSERB si eu sper sa fie de la stres, am inteles ca poate fi o cauza....mi-e asa lehaminte daca ma crezi sa umblu prin spitale si asistente si doctori.....grea meserie tot repsectul pt ei dar....nu imi place deloc!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

ONITZA - Am uitat sa te intreb, ai antecedente in familie de diabetici?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

NU am antecedente .... m-am interesat chiar ieri ca nu stiam
de-aia mai am o speranta acolo ca e vb de stres moaaaamaaaaaa si nici nu am inceput sv sa vedem din spetembrie, atunci in perioada aia o sa evit sa imi fac analizele

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Onitza, acum depinde si ce valori ti-au iesit la analize, cred ca pe fond de stres nu ies chiar f mari glicemiile(sper sa nu vorbesc tampenii pe aici)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza Doamne ajuta sa nu fie nimik din toate astea si cand te linistesti dupa examen sa-ti iasa analizele ok
venim si noi astazi in moghiorosh(intre 18-18,30)
azi am avut serbare la gradi...gata, suntem in vacantza
va pup pe toate si ep copilashi
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Pauza de la invatat !
MONICA nu mai vin ...tocmai am vazut ca sunt 20 de candidati / un post, fiind 4 posturi in tot sect 3
TRY am uitat sa iti admir si eu baietii!!!! deh, eram pre preocupata sa sperii lumea !!! mi-au placut pozele tare mult, ai baieti mari de-acuma!!!! mai lucrezi la gradina?

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

intalnirea s-a amanat putin la 18,30
onitza imi pare rau ca nu ajungi daca te razgandesti...suntem acolo...pupici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

vai onitza ce m-am enervat!!!! pai cum adica sa se imbrace singur? hai ca de mancat mai mananca ei, cat mananca fiindca nu-mi vine sa cred ca toata mancarea si de fiecare data, la varsta asta copiii mananca singuri? si ai mei ar vrea sa manance doar singuri, dar daca as lasa dupa ei...ar dura 3 ore o masa . iar de imbracat...ma si pufneste rasu, auzi la ea! pai astia habar nu au ca bluza se trage pe cap iar pantalonii pe la picioar. sa o vedeti pe fiica mea cand se gateste: chiloteii pe cap un prosop pe post de...sort, fusta...numai ea stie...cum doamne iarta-ma sa-i lasi sa se imbrace singuri
asa ca nu te mai gandi, du-l pe paul la moreni si treci la invatat ca la vara cand ne intalnim vreau sa fii happy dna invatatoare, ok?

try ce fumosi sunt papuceii!!! nu stiu ce are tudor cu papuceii, chiar cu sandale de plastic nu l-as lasa ca mi se pare f.feminin, dar pana la urma o sa-i iau dintr-alea...o sa-i trebuiasca oricum si sosete, asa e si in casa

off topic: i-am luat azi biencutzei o minune de rochita de la un magazin TCM. cum sa i-o dau ca lui tudor nu i-am luat nimik. asa ma enervez ca pt. fetite gasesc niste lucruri atat de dragalase, iar pt.baietei...pantaloni scurt si tricou . o sa-i iau in drum spre casa si lui niste pantalonasi dar nu se compara cu rochita aia roz lunga si cu volane a biancai

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Adriana, crocsii lui alex sunt maro cu model de haine de camuflaj (asa cum vezi la soldatii ce merg la actiuni in paduri), deci sunt pur masculini (poti sa-i vezi aici sauaici). Nu vad de ce ar fi feminini papuceii/sandalutele din plastic. Cand eram mici mi-aduc aminte ca erau la moda slapii aia cu gaurele si aveam cu totii, baieti si fete.

Bits, cica s-a da din nou drumul la lichide pe avion sau o fi vorba doar de noi, canadienii (caci reglementarile astea sunt diferite de la tara la tara).

Onitza, sanatate multa. Iar cu performantele lu iPaul, stai linistita ca nu e Paul intarziat. Alex se imbraca si dezbraca singur pt ca e incapatanat ca ma-sa si ca tac-su si vrea sa faca e lanumite lucruri singur si asa a invatat, stie ca bluzele trebuie sa le ia cu desenul in fata (mai nasol cand bluza n-are nici un desen sau semn pe fatza), dar greseste si el, de regula trebuie sa il urmaresc sa fiu sigura ca nu trebuie sa-l pun sa se dezbrace ca sa le ia cum trebuie. Si dupa ce se imbraca tot mai trebuie sa-i dau eu un perdaf caci pantalonii atarna sau au talia suflecata etc, arata mai cules de pe drum dupa ce se imbraca el. Dar de mancat n use omoara sa manace singur. Il pun de regula sa manace singur tot ce e solid, dar de multe ori sfarsesc prin a-i termina tot eu de dat pt ca nu am rabdare (la fel tine 3 ore masa daca ar fi dupa el) si pt ca tinde sa manace mai putin cand mananca el singur. Asa eu il mai impulsionez, il mai imping de la spate. io nu stiu ce-or vrea educatoarele astea? Sunt educatoare la copii de 2-3 ani, nu la copii de scoala de 6-7 ani. Deci sa ceara de la copii atat cat pot ei sa dea.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna.
Vai ce de copilasi bolnavi.
Noi sper anul asta sa scapam de enterocolita ca imi e groaza.
Am nevoie de un sfat. Familia mea (adica sot + socri) vor sa mergem pina in Olanda. Va rezista Amina pina acolo?

Dana, pina plecati se va face bine dar sa ai medicam cu tine.

Adriana, eu la plaja si chiar la plimbare imi legam o sacosa de carrefour de carucior sau geanta si puneam olita in ea. Olita nu e grea doar voluminoasa. P.S. am olita de la sot cind era mic adica model rotund nu din astea acu nu pretentii si ocupa spatiu mai mic.

Sanatate multa.

Mergi la inceput