Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

TRY scumpa, pai tu nu stii ce modele de sandalutze din plastic sunt pe la noi. niste "chestii" cu floricele, floturasi si alea alea...ori nu am gasit eu, ori...la fete sunt ok, cu sosete le-ar porta si el anul trecut i-am luat cu fluturas dar anul asta ma gandesc ca e ma "barbat". ce am vazut la alex sunt suuuuper dar la noi nu vezi asa ceva...sau or fi si nu stiu eu unde? in week-end vine sora mea de la timisoara si i-am zis sa le ia de la melania sandalutze, numai ca alea sunt din piele...
bobita...olita o sa o iau si eu, dar chiar sa ma plimb cu ea parca nu-mi vine . am o geanta de plaja mare si cred ca incape acolo oricum, poate fac cum zici tu.

oare ce face dana? sigur e in febra pregatirilor

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana, zi-mi si mie unde mai este TCM in Cluj, ca parca cel din centru de langa Soothers s-a inchis.
Si eu mi-am luat mereu chestii faine de la TCM-uri.

Iris e bine, sper sa nu recidiveze pe drum sau acolo... desi cred ca slabe sanse am. Toti imi spun sa ma pregatesc de diarei pe-acolo. Oricum deja sunt in stresuri cu drumul asta.
Numai CONCEDIU n-o sa fie pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DANA - Nu mai gandi asa!
O sa vezi ca te vei intoarce incantata.
I-ati toate medicamentele care iti trec prin cap pentru ca ai voie in cala. M-am interesat. Si nu te incarca in rest decat cu optimism.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana, din cate imi amintesc eu la Melania nu sunt sandale gen shlapi, adica bune de intrat cu ele in apa. O prietena de-a mea a fost acum 2-3 sapt. pe-acolo si abia mai aveau incaltaminte de primavara-vara. Deja lucreaza pt. colectia de iarna, iar in mag. fabricii, modelele pt. iarna apar cam in iulie-august cel tarziu.

Eu am gasit ieri in Baia Mare sandale de care zicea Andra (croks, parca ai zis ca l-i se spune). Este un magazin JYSK -un brand danez- in cadrul complexului REAL, ceva in gen IKEA dar mai simplu, unde au tot felul de chestii faine pentru casa si gradina, si astia cica se numesc: pantofi de gradina... anyway... eu i-am luat de sandale pt. apa.

Sunt in faza ca alternez starile de bucurie ca plec la mare cu cele de frica sa nu am ceva probeleme cu pitica. CA eu sunt singura care am stresez, sotu fiind foarte relaxat in privintza mai multor aspecte. O fi genetic, sau poate chetiune de educatie. Dar in mod cert el o sa traiasca mai mult decat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata!
noi aseara am avut o intalnire de pomina!abia ajunse in Dr.Taberei,eu si Monica,ne intalnim cu Fulgu si..incepe furtuna.Ne-am adapostit un pic,de fapt pe aia mici,noi ne-am udat ca niste curci!primim telefon si de la Miche,pitita si ea pe undeva,Roserb care statea in masina...pana la urma plec eu prin ploaie,aduc masina pe aleea parcului,incarcam piticii si plecam la Roserb.Nu va imaginati cat eram de ude,de muradre de pamant pe picioare...In final a fost o seara reusita,cei mici au devastat casa Roxanei(Roserb)...ne mai primiti???
Pupici si o zi minunata

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetelor,
asa este...aseara a fost o vreme potrivnica intalniriidar totusi astia mici s-au distrat pe cinste...deja se grupasera pe varste si noi faceam tot feluld e scenarii
dupa ce am stat cica acoperite sub copertina eram toate fleasca, andreea cea mai viteaza dintre noia fugit la masina prin ploaie si a adus-o aproape sa urcam copilashii...apoi em mers la roserbina acasa unde era o ordine la jucarii ca pe rafturile de la farmacieiar dupa ce am plecat noi de-acolo era dezastru...
roserbina multumim de gazduire si pentru tricou(i-l dau andreei cand ma vad cu ea ok?)
ma bucur tare mult ca v-am revazut fetelor
va pup pe toate si fug la cumparaturi
sa aveti o zi buna

aaa...sa nu uit...maine facem vreo intalnire ceva?
eu si andreap am zis ca poate mergem prin herastrau...veniti si voi daca este frumos?...daca nu...venim la mine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Haideti, fetelor, ce farmacie? Si sa nu le credeti, copiii au fost cuminti, balamucul s-a reparat in 10 min, si toata lumea a fost fericita. Bianca mi-a marturisit ca ei i-a placut numai de Alex, ca era mai mare si mai dragut, restul cica-s prea mici pentru gustul ei. Pacat ca nu a mai sosit si Fulguleata, eu ma bucur ca v-am (re)vazut si va mai astept!O sa pun si 2-3 poze, intai sa le descarc!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Try vreau sa-ti spun ca mi-au dat voie cu apa in termos dar m-au pus sa beau din ea iar parfum sau alte lichide pana in 100ml trebuiesc puse intr-o pungutza si aratate la punctele de control.ca sa nu mai spun ca in Duty Free prod cumparate sunt sigilate in niste pungi speciale si nu ai voie sa le desfaci pana la destinatie.poate la voi o fi altfel.

astazi avem 1 luna de cand suntem in tara si sunt extrem de bucuroasa ca al meu copkil vb fff bine romaneste,cu unele dezacorduri dar zic eu ca e super bine fatza de cum era.

trebuie sa mergem sa-i iau rezultatul la coproparazitologic,sper din tot sufletul sa iasa ceva caci imi dau de gandit cearcanele si guritza urat mirositoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dana eu stiu 2 magazine TCM: unul este in spatele centralului pe malul vaii aleia care nu stiu cum se cheama, chiar intrarea in magazin se face trecand peste un podet, si mai este unul la parterul unuia dintre primele blocuri cum intri in cluj dinspre oradea pe partea stanga. acolo doar am vazut firma, nu am intrat niciodata. eu intru destul de rar la magazinul asta dar ieri am avut noroc. da despre sandale de intrat in apa e vorba, eu nu am gasit in cluj, ar trebui sa merg la metro, acolo tin minte ca am mai vazut asa ceva anii ttecuti parca. acum de cand cu cora nu am prea mai fost in metro de multa vreme.
te inteleg cu stresul...eu deja am liste si listute de cumparaturi, de ce am de facut...al meu ma intreaba ieri de cand sunt biletele . si mi-e groaza si mie ca e cam nepasator, la mancare de exemplu, insa poate daca vom fi doar noi doi printre straini se va responsabiliza putin...ca despre stres nici nu poate fi vorba

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetelor, care ati facut vacc. copilasilor, ziceti-mi cat timp au facut temperatura sau daca au facut!
Ca a mea, pentru prima data, m-a tinut aseara cu 39 grade.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput